Премини към съдържанието
  • публикации
    1454
  • коментари
    36
  • прегледи
    11922

Публикации в този блог

 

Учителят : Олга Славчева

Има до двадесет пъти Учителят и мен лично, и пред другите ми е казвал: „В Олга (Волга) има само едно лошо, че се влива в Каспийско море, а то е затворено." Към 1930 г. Той ми посочи схема на Волго-Донско сливане, начертана в един вестник.  Каза: „Твоите работи вече се оправят, ти (Волга) излизаш на свободно море."

7. Веднъж, много умъчнена, поради това, че ми липсват известни добри качества, Учителят сякаш бе надзърнал в душата ми, каза:

„Ти идваш от един високо организиран свят."

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

маите като при Ванга(захар) ;; Учителят : дрехите(плат) попиват чувствата на хората

https://translate.google.bg/translate?hl=bg?sl=en&tl=bg&u=https%3A//en.m.wikipedia.org/wiki/Worry_doll   Гватемала е запазен един обичай на маите, трябва да спите със специална играчка под възглавницата, ако се чувствате тъжни или тревожни.  време на нощта всичките тревоги се пренасят в куклата и на сутринта се събуждате отпочинали и весели.
 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

шумер(представя Нибиру на земята) атакувани от извънземна фракция ;; Мерлин казва същото за бледото лице

https://www.meridian27.com/content/nibiru-ili-planetata-h   След 1985г. се появиха няколко теории, че шумерите са били унищожени от ядрен взрив. Свидетелство за това се съдържа в различни текстове, познати като "жалби" за унищожението на различни шумерски градове. Долния превод е публикуван от най-изтъкнатия специалист по Шумер проф. Крамер. "Земята на Шумер бе налегната от бедствие, непознато на човек,
огромна буря от небето, буря унищожаваща земята.
Злокобен вихър като стремителен порой,
убийствена буря, последвана от знойна жега.
Поред бял ден тя лиши земята от яркото си слънце,
на свечеряване звездите не изгряха.
Хората едва можеха да си поемат дъх,
зловещият вятър ги сграбчи
дори не им дари следващ ден.
Устните се изпълниха с кръв,
глави, облени с кръв,
лицето пребледня от злокобния вихър   Много шумерски "жални" плочки бяха открити през последните години, включително в Урук, Ериду, Ур и Нипур. Те внушават, че всички градове едновременно са преживели едно и също нещастие. Но няма споменаване за военни действия. Напротив злокобното събитие не е разрушение, а "опустошение". Онова, което пронизало Шумер, е било "злокобен вихър", довел "невидим дух", приличащ на смъртта, какъвто никога не е бил срещан преди.   Не е чудно, че случаят е оприличен на ядрен взрив      

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

Учителят потвърждава Ванга : каквото правиш => ще те правят

http://beinsa.bg/beseda_s.php?s_type=all&id=1861&status=1&high=япония#result_786101 Учителят: Едно дете от Габровско, отрязало езичетата на пет лястовички. Като пораства, оженва се и петте деца, които му се родили били все неми   ~~~~~~~~~~~~~~   Все  неми деца ражда ? Защо ? Ванга : Кога свекър ти   измъквал езиците на агнетата които краде да не го издадът  ! https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6474702     https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/13267-учителя-потвърждава-ванга-клетви/   https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/13280-ванга-карма/

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят : на Земята = бг(глава) япония(задник) ;; В Астрала = бг(задник) ;; япония(глава)

Може един ден да стане следното: в Америка да откажат свикването на събор и ще дойде земетресението в България. Ще кажете: "Защо е така?   " Един човек направил погрешка, целунал някоя си, бият го по задницата. Трябва да го бият по задницата, за да му дойде умът в главата. Има връзка. Българите, които са в астралния свят, те сега треперят при земетресението в Япония. За да се намерят причините за земетресението в Япония, трябва да се види в Божествения свят. Българите ще бъдат викани на съд. От сега българите ще са натясно. Онова земетресение, и то е за добро.   На физическото поле японците трябваше да имат земетресение, а в духовния мир българите трябва да имат съдба.

 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят : БОЖИЯТ план

Вторият фронт ще затрудни Германия.   България, Холандия и други страни ще се освободят.   България ще използува момента, за да сключи мир с Англия и Америка и да затвърди отношенията си с Русия.   Русия ще бъде уморена от войната и няма да иска в България комунистически строй. В България ще се засили кооперативното дело. Това ще бъде промяната.    Хитлер ще падне в Германия и тогава ще се сключи мир." В едн о от тефтерчетата на Савка Керемидчиева, което ми бе оставено, аз прочетох следното записано от нея при разговор с Учителя: "Божият план е, руските войски да дойдат до Дунава и да не преминават в България."   Но тези събития бяха променени лично от Учителя, защото никой не прояви послушание и никой нищо не изпълни от това, което Той каза.    Ако го бяха изпълнили, нещата по друг начин щяха да се развият.

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят : да посеем на увеличаваща се луна

Те казват: "Едно време ние бяхме големи великани, но понеже дойдоха големите ветрове и не можахме да устоим, то се смалихме, смирихме се, за да можем да израснем по-яки, да оправим живота си." Клекът се е смалил. Ти ще се обърнеш към клека и ще му кажеш: "Много ти благодаря, че ми даде един такъв хубав урок на смирение. И аз ще бъда като тебе така смирен." Вижте тези клекове как се простират по земята. Корените им извличат всичката влага от земята. Ако не бяха те, всичката вода щеше да потъне надолу в земята и земята щеше да бъде суха, пуста. А така, тези клекове извличат водата и я задържат на повърхността й Тези местности, у които дърветата са изкоренени, съдържат всичките нещастия. Те са безводни, сухи. Там, където има силно електричество, от силните изменения стават и силни изстудявания. Мусала е едно духало, хем тъй, на общо основание духало. 
 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят

колкото отивате към върха, то вече там материята е по-гъста, имате най-големите мъчнотии, докато минете. И като минете в противоположната посока в другия свят, вие отначало ще се натъкнете пак на големи мъчнотии. Но колкото отивате по-далече в другия свят, материята се разредява. Значи започвате на физическия свят с лесното. Влизате в мъчното и в духовния свят започвате с мъчното и свършвате с лесното. Следователно какво е физическият свят? Започвате с лесно и свършвате с мъчно. А пък какво е духовният свят? - Започване с мъчното и свършване с лесното. Следователно във физическия свят най-първо ще имате добри резултати, а в края лоши. А пък само в духовният свят в началото ще имате лоши резултати, в края добри. Следователно двата свята ще ги съедините, защото трябва да съедините физическия и духовния свят. Физическият свят ще гарантира за духовния, ако в духовния има оскъдност, а във физическия - изобилие. А когато се намирате във физическия свят в оскъдност, тогава духовният трябва да помага или да гарантира. Някои чувства у вас са започнали със сполука, ще завършат с несполука. Трябва да се изучава човекът. В някоя своя способност имате мъчнотии. В света, в който се намирате, условията са такива, че не може да ги избегнете. Щом сте на физическото поле, някой път ще гладувате, 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят

Астралният свят =  ще стане физически(твърд)
а умственият свят  =  ще стане астрален."

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят

Когато хората на земята се обичат = отварят се вратите на Ада и душите се освобождават. 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят : врагове(-) => приятели(+) =>

Разглеждайте нещата от Божествено гледище. Двама души се карат – казвам: Много сладко си говорят. Двама души, които се карат, ще станат, след време, най-добрите приятели. Българите имат поговорка: "Ако искаш, един турчин да ти стане приятел, набий го." Щом го набиеш хубаво, онзи ти става приятел, признава те за герой. 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Е Кейси : ХИТлер

https://rense.com/general18/isaj.htm   EDGAR CAYCE (през 1933 и 1935 г.) 
 
Кейс на Хитлер (4 ноември 1933: Четене # 3976)
 
"Четенето ни казва, че [Хитлер] би могъл да донесе" светлина на света "... [и беше] е наречен [тук] с някаква цел."
 
CAYCE: [Хитлер] е призован за цел, която е била  поставена ; не само в делата на народа, а като в делата на света, тъй като той стои много в позицията, каквато е Иуху, що се отнася до това, че хората, които * мислят * (акцентът на Кайс) сами са потискани.   добре е, че всеки, който се интересува от политиката, и в който е насоченото навлизане в живота на диктатора на Хитлер, изучава това, което е било насилственото влияние в * човека, в съзнанието, когато се присъедини към властта; за малцината власта  не може да ги  унищожи  като мъже.   И този човек, освен ако няма съществена промяна, ще оцелее дори в това. "..." Ако силата се държи в тази линия, както е била насочена в настоящето ... ще се издигне нов идеал в сърцата, в умовете на хората.   Ако империализмът между народа бъде спрян, голяма награда може да бъде за тези народи, тази нация. [Германия] "

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Е Кейси : Хитлер

https://rense.com/general18/isaj.htm Едгар Кейс заяви :  Хитлер е ръководен от дух, но в крайна сметка се е отклонил.

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Кейси : ние()

https://liuboznaiko.eu/2016/10/16/предсказанията-едгар-кейси/   Ако поспиш малко, ние можем да ти помогнем.   той не говори “аз” , а повзва “ние”

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

рептилка с 5 глави и коса

Друга легенда твърди, че зла змия с 5 глави и коса пази неизмерими богатства в недрата на вулкана.   Който посегне да ги вземе, ще го сполети проклятие и смърт. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/vanga-antichen-grad-16316863

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Ванга

https://impressio.dir.bg/portret/vanga-kam-latinka-petrova-oti-ne-stana-uchitelka-more Ванга:  Св. Атанасий е разперил над тебе едно цървено и те пази де идеш и що работиш!".

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.