Премини към съдържанието
  • публикации
    974
  • коментари
    24
  • прегледи
    13162

Публикации в този блог

 

Учителят : Олга Славчева

Има до двадесет пъти Учителят и мен лично, и пред другите ми е казвал: „В Олга (Волга) има само едно лошо, че се влива в Каспийско море, а то е затворено." Към 1930 г. Той ми посочи схема на Волго-Донско сливане, начертана в един вестник.  Каза: „Твоите работи вече се оправят, ти (Волга) излизаш на свободно море."

7. Веднъж, много умъчнена, поради това, че ми липсват известни добри качества, Учителят сякаш бе надзърнал в душата ми, каза:

„Ти идваш от един високо организиран свят."

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

шумер(представя Нибиру на земята) атакувани от извънземна фракция ;; Мерлин казва същото за бледото лице

https://www.meridian27.com/content/nibiru-ili-planetata-h   След 1985г. се появиха няколко теории, че шумерите са били унищожени от ядрен взрив. Свидетелство за това се съдържа в различни текстове, познати като "жалби" за унищожението на различни шумерски градове. Долния превод е публикуван от най-изтъкнатия специалист по Шумер проф. Крамер. "Земята на Шумер бе налегната от бедствие, непознато на човек,
огромна буря от небето, буря унищожаваща земята.
Злокобен вихър като стремителен порой,
убийствена буря, последвана от знойна жега.
Поред бял ден тя лиши земята от яркото си слънце,
на свечеряване звездите не изгряха.
Хората едва можеха да си поемат дъх,
зловещият вятър ги сграбчи
дори не им дари следващ ден.
Устните се изпълниха с кръв,
глави, облени с кръв,
лицето пребледня от злокобния вихър   Много шумерски "жални" плочки бяха открити през последните години, включително в Урук, Ериду, Ур и Нипур. Те внушават, че всички градове едновременно са преживели едно и също нещастие. Но няма споменаване за военни действия. Напротив злокобното събитие не е разрушение, а "опустошение". Онова, което пронизало Шумер, е било "злокобен вихър", довел "невидим дух", приличащ на смъртта, какъвто никога не е бил срещан преди.   Не е чудно, че случаят е оприличен на ядрен взрив      

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Е Кейси : ХИТлер

https://rense.com/general18/isaj.htm   EDGAR CAYCE (през 1933 и 1935 г.) 
 
Кейс на Хитлер (4 ноември 1933: Четене # 3976)
 
"Четенето ни казва, че [Хитлер] би могъл да донесе" светлина на света "... [и беше] е наречен [тук] с някаква цел."
 
CAYCE: [Хитлер] е призован за цел, която е била  поставена ; не само в делата на народа, а като в делата на света, тъй като той стои много в позицията, каквато е Иуху, що се отнася до това, че хората, които * мислят * (акцентът на Кайс) сами са потискани.   добре е, че всеки, който се интересува от политиката, и в който е насоченото навлизане в живота на диктатора на Хитлер, изучава това, което е било насилственото влияние в * човека, в съзнанието, когато се присъедини към властта; за малцината власта  не може да ги  унищожи  като мъже.   И този човек, освен ако няма съществена промяна, ще оцелее дори в това. "..." Ако силата се държи в тази линия, както е била насочена в настоящето ... ще се издигне нов идеал в сърцата, в умовете на хората.   Ако империализмът между народа бъде спрян, голяма награда може да бъде за тези народи, тази нация. [Германия] "

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Е Кейси : Хитлер

https://rense.com/general18/isaj.htm Едгар Кейс заяви :  Хитлер е ръководен от дух, но в крайна сметка се е отклонил.

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Дончо/Стефка = (-) => (+)

Ванга каза, че съм белязан от Бога – „което почна(-), да завърша добре(+)

 https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/moreplavatelyat-doncho-papazov-vanga-mi-kaza-che-sm-belyazan-ot-boga_news607435.html   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~   Ванга (за Стефка) : Бог те обича   Стефка : Ванга ми каза, че ще успявам от 2ри опит(-) =>(+) https://www.zajenata.bg/стефка-костадинова-разкри-защо-баба-ванга-я-е-изгонила-news79102.html

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

ми не е заблуда - светлината идва от центр. слънце и е твърда(мисли на напреднали същества) а се реализира чрез етера ;; от къде са го прекарали слънцето(покрита черна дупка подържана от 6 супер-магнита) та да го докарат

https://www.meridian27.com/content/iz-zabavna-bibliya-na-leo-taksil   Слънцето, което е било “създадено” от бога на 4тия ден след появата на светлината.   Защо ли “светият дух” е продиктувал на Моисея тези главозамайващи фантазии за Слънцето и светлината? Обяснението е просто: до края на ХVІІ век дори учените смятали, че Слънцето не дава светлина, а само я “пропуска”; светлината съществувала от само себе си( явно има извънземен контакт-информация) Дори знаменитият френски философ Рене Декарт споделял тази заблуда.
 

слънчево кихане

https://nepoznato.energetika-bg.com/2018/07/gigantski-nlo-sas-zashtiten-ekran-bumerang-leti-kam-nasheto-slantse-video/   Биосферите  на Съвета на Андромеда по-специално инженерата биосферата  SARSTA те вече са създали "рефлектори" или "подскачащи" енергийни щитове за защита на Земята и нейните форми на живот, които съществуват в рамките й от "кихане "на, от тези интензивни, безпрецедентени, голям мащаб, слънчеви изригвания.


Посланик Танка също каза  защита, не е само за нашата планета сама, тя е също така и за други съседни планети в нашата Слънчева система. 

 Съвета на Андромеда  има "рефлекторни щитове" на биосферите, формирани в предната и околните съседните планети.

Що се отнася до кога може това "кихане" Слънцето, тези слънчеви изригвания, щеше да се случат приблизително в рамките на следващите няколко години."    Той също така каза, че няма нужда от грижа за форми на живот на тази планета, тъй като се отнася до тези слънчеви изригвания.

Най-важният в цялата тази информация е ефектът "квантова" Уилям Томпкинс говори за това, ефектът на слънцето "кихане" ще има на тази планета, и съществата от тази планета ... е, че колективно тези слънчеви изригвания ще бъде един от основните задействащи механизми в процеса на възходящото изместване на тази планета и нейните форми на живот, да станат по-високо измерна свят(4то измерение)

Посланик Танка също каза: "... Всеки [на Земята] ще следват собствените си еволюционни пътеки, всеки в зависимост от Blueprint диаграма на душата си." Тази планета: "... е много ценна за Съвета на Андромеда и други съвместни съвети, които работят с тях, за да видите, за да, за да се грижи за, живота на Земята и живота на хората."

Той също така каза, че съседните планети са работили със Съвета на Андромда, както и съвместните съвети от други звездни системи, тъй като , тези планети  вече са в по-висока пространствена състояние на съществуване(бел. в 4то измерение)

"... Земята  наваксва", каза посланик Танка.

В заключение, цялата тази информация, тя е всичко, от значение за продължаване на промените, развитието и растежа на тази планета и нейните хора.

Мислех, че всичко е достатъчно  за да отговори на вашите въпроси.

Wodakote. Мир на вас, вашето семейство и най-близките си приятели  
 

прогрАММА

номмо (сириус-Б) : сътворението на Вселената. По техни сведения в началото е бил само Амма, реещ се в пустотата. Амма представлявал света във вид на овална форма и освен него не е съществувало нищо друго. Не е имало нито време, нито пространство, всичко било едно цяло. Но в един момент Амма отворил очи и неговата мисъл излязла от корема му във формата на спирала обозначаваща разширяването на Вселената, те фактически са знаели за спираловидния строеж на света. 
 

Учителят : сатурн (40)

40 – то е строгият закон.   Адам започна с  числото 40, с един закон, с един от най-строгите закони в природата.   Той започна със Сатурна.   40 – това е Сатурн.   Влезнеш ли в ръцете на този бог, колкото кожи имаш, всичко ще обере.   Безпощаден е той.
 

Учителят : балансирани родители = ЯН=>ИН =>ЯН=>ИН.... ;; жестоки родители = ЯН=>ЯН=>ЯН.... ;; мекошави родител = ИН=>ИН=>ИН=>....

И ако вземете според закона на наследствеността – за пример най-първо роди се 1 дете мъжко  второто – от женски род, третото – мъжки, четвъртото – женски, редуват се.   Но има и друг закон: има 2 женски, след това 1 брат, след това 2 сестри, 1 брат.   Има друг закон: раждат се 3 сестри, ражда се 1 брат, пак 3 сестри, пак 1 брат.   Някъде законът е тъй: на 7 братя ражда се 1 сестра.   А в Якова – 12 сина, една дъщеря. Туй  показва – че у еврейския народ този, грубият елемент(ЯН) преобладава. Такъв един народ не може да бъде носител на Христовото учение. Тези 12 мъже, те не могат да приемат Христовото учение, да се пожертвуват. Много слаб беше законът на любовта. Няма никаква любов у тях. Те са тип на крайния егоизъм, хора егоисти.   И всеки един от вас, който има 12 сина, той е евреин(егоист). Обратното може да бъде пак нещастие(мекошав) – да имаш 12 сестри и един брат.   Правилният закон е: 1 брат, 1 сестра. Трябваше Яков да има 12 сина и 12 дъщери.   И преданието казва, че Адам имал 40 сина и 40 дъщери. Там законът е правилен.   http://beinsa.bg/beseda_s.php?s_type=phrase&id=1095&status=2&high=чело#2result_5549
 

Учителят е прав = при изправяне на наклона ще се стопят ледовете

Земята е най-гореща =  когато е най-отдалечена от Слънцето, а не когато е най-близо.    афелий – най-отдалечената точка от звездата, намираща се около 152,6 млн. км. Тогава средната температура е с около 2,3°C по-висока от тази през януари, когато Земята достига най-близката си точка до Слънцето от 146,6 млн. км. Макар че през юли енергията, достигаща до нас, намалява със 7%, то планетата е най-топла именно тогава. Този факт оборва погрешното схващане, че дистанцията до Слънцето определя сезоните.   Всъщност сезоните се определят от промяната на наклона спрямо звездата, който планетата заема по време на орбиталния си път.
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.