Премини към съдържанието
  • публикации
    1452
  • коментари
    36
  • прегледи
    10885

Публикации в този блог

 

Учителят

колкото отивате към върха, то вече там материята е по-гъста, имате най-големите мъчнотии, докато минете. И като минете в противоположната посока в другия свят, вие отначало ще се натъкнете пак на големи мъчнотии. Но колкото отивате по-далече в другия свят, материята се разредява. Значи започвате на физическия свят с лесното. Влизате в мъчното и в духовния свят започвате с мъчното и свършвате с лесното. Следователно какво е физическият свят? Започвате с лесно и свършвате с мъчно. А пък какво е духовният свят? - Започване с мъчното и свършване с лесното. Следователно във физическия свят най-първо ще имате добри резултати, а в края лоши. А пък само в духовният свят в началото ще имате лоши резултати, в края добри. Следователно двата свята ще ги съедините, защото трябва да съедините физическия и духовния свят. Физическият свят ще гарантира за духовния, ако в духовния има оскъдност, а във физическия - изобилие. А когато се намирате във физическия свят в оскъдност, тогава духовният трябва да помага или да гарантира. Някои чувства у вас са започнали със сполука, ще завършат с несполука. Трябва да се изучава човекът. В някоя своя способност имате мъчнотии. В света, в който се намирате, условията са такива, че не може да ги избегнете. Щом сте на физическото поле, някой път ще гладувате, 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят

Астралният свят =  ще стане физически(твърд)
а умственият свят  =  ще стане астрален."

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят

Когато хората на земята се обичат = отварят се вратите на Ада и душите се освобождават. 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Учителят : врагове(-) => приятели(+) =>

Разглеждайте нещата от Божествено гледище. Двама души се карат – казвам: Много сладко си говорят. Двама души, които се карат, ще станат, след време, най-добрите приятели. Българите имат поговорка: "Ако искаш, един турчин да ти стане приятел, набий го." Щом го набиеш хубаво, онзи ти става приятел, признава те за герой. 

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Е Кейси : ХИТлер

https://rense.com/general18/isaj.htm   EDGAR CAYCE (през 1933 и 1935 г.) 
 
Кейс на Хитлер (4 ноември 1933: Четене # 3976)
 
"Четенето ни казва, че [Хитлер] би могъл да донесе" светлина на света "... [и беше] е наречен [тук] с някаква цел."
 
CAYCE: [Хитлер] е призован за цел, която е била  поставена ; не само в делата на народа, а като в делата на света, тъй като той стои много в позицията, каквато е Иуху, що се отнася до това, че хората, които * мислят * (акцентът на Кайс) сами са потискани.   добре е, че всеки, който се интересува от политиката, и в който е насоченото навлизане в живота на диктатора на Хитлер, изучава това, което е било насилственото влияние в * човека, в съзнанието, когато се присъедини към властта; за малцината власта  не може да ги  унищожи  като мъже.   И този човек, освен ако няма съществена промяна, ще оцелее дори в това. "..." Ако силата се държи в тази линия, както е била насочена в настоящето ... ще се издигне нов идеал в сърцата, в умовете на хората.   Ако империализмът между народа бъде спрян, голяма награда може да бъде за тези народи, тази нация. [Германия] "

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Е Кейси : Хитлер

https://rense.com/general18/isaj.htm Едгар Кейс заяви :  Хитлер е ръководен от дух, но в крайна сметка се е отклонил.

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Кейси : ние()

https://liuboznaiko.eu/2016/10/16/предсказанията-едгар-кейси/   Ако поспиш малко, ние можем да ти помогнем.   той не говори “аз” , а повзва “ние”

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

5 глави и коса

Друга легенда твърди, че зла змия с 5 глави и коса пази неизмерими богатства в недрата на вулкана.   Който посегне да ги вземе, ще го сполети проклятие и смърт. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/vanga-antichen-grad-16316863

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Ванга

https://impressio.dir.bg/portret/vanga-kam-latinka-petrova-oti-ne-stana-uchitelka-more Ванга:  Св. Атанасий е разперил над тебе едно цървено и те пази де идеш и що работиш!".

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

Дончо/Стефка = (-) => (+)

Ванга каза, че съм белязан от Бога – „което почна(-), да завърша добре(+)

 https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/moreplavatelyat-doncho-papazov-vanga-mi-kaza-che-sm-belyazan-ot-boga_news607435.html   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~   Ванга (за Стефка) : Бог те обича   Стефка : Ванга ми каза, че ще успявам от 2ри опит(-) =>(+) https://www.zajenata.bg/стефка-костадинова-разкри-защо-баба-ванга-я-е-изгонила-news79102.html

cassiopeia walk-in

cassiopeia walk-in

 

капитализма = РЕПТИЛСКА зараза дa трупаш карма(-)

http://www.24zdrave.bg/article/6984555   токсоплазмоза = НЯМА страх от фалит(ХАЗАРТ - няма самосъхранение) 80%(от 2 млрд човека)  от заразените са започнали бизнес   ?? ;; ИЗМАМАТА = и  бизнеса им  е успешен (няма толкова пари за 80%*2 млрд=1,6 млрд бизнеса  да им са успешен)
 

Баал_бек(baal back)

https://www.meridian27.com/content/nibiru-ili-planetata-h   Баал или Ваал е един от седемте демона на Ада. Той е често споменаван в Стария завет като основен езически идол на финикийците и се свързва с езическата богиня Астарта. Етимологията на името означава "господар", и се отнася към броя /богове, респективно демони/ им седем (7) в/от западносемитската митология. [1] При археологическите разкопки в Рас-Шамра и Ебла са открити древни клинописни текстове на глинени плочки, въз основа на които се обосновава съждението, че в древносирийскияпантеон, Баал се отнася или обозначава най-високопоставения дявол или самия Сатана. 
 

ми не е заблуда - светлината идва от центр. слънце и е твърда(мисли на напреднали същества) а се реализира чрез етера ;; от къде са го прекарали слънцето(покрита черна дупка подържана от 6 супер-магнита) та да го докарат

https://www.meridian27.com/content/iz-zabavna-bibliya-na-leo-taksil   Слънцето, което е било “създадено” от бога на 4тия ден след появата на светлината.   Защо ли “светият дух” е продиктувал на Моисея тези главозамайващи фантазии за Слънцето и светлината? Обяснението е просто: до края на ХVІІ век дори учените смятали, че Слънцето не дава светлина, а само я “пропуска”; светлината съществувала от само себе си( явно има извънземен контакт-информация) Дори знаменитият френски философ Рене Декарт споделял тази заблуда.
 

И.И.

Учени от университета на Глазгоу създадоха poбот-химик   Изкуственият интелект,  дава възможност за дигитален подход към химическите данни за определяне на нови интересни молекули. Той може да намали цената за откриване на нови съединения за лекарства, материали, полимери, високотехнологични приложения. Учените демонстрираха потенциала на системата, като я накараха да провери около 1000 реакции с комбинации на 18 различни начални химикала. След като изследва само 100 от тях, роботът прогнозира с над 80% точност кои комбинации трябва да бъдат изследвани за предизвикване на нови реакции и създаване на нови молекули.   Проучвайки ги, учените откриха неизвестни досега молекули и реакции, като една от тях е в границите на 1% на най-уникалните известни процеси.  
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.