Премини към съдържанието
  • публикации
    0
  • коментари
    0
  • прегледи
    116

За този блог

Това е личния Блог на Цървулчев. Отворен е за всякакви житейски дискусии и ситуации в който човек може да попадне и стане за смях.
Имах един приятел навремето често обичаше да  повтаря "най се пази от проста жена". Беше ми се запечатал тоя израз дълго време и аз подсъзнателно като че ли винаги се пазех от такива. Но момче без опит, лошо няма и аз учен постоянно от баби , дядовци, че по големите трябва да се слушат заради опита, признавам си съм бил заблуден. Простата жена не е чак толкова опасна за колкото я демонизираше тоя моя приятел. От моя опит в последствие разбрах че най опасна е амбициозната манипулаторката. Пази боже такава да ти влезе в къщата, не го пожелавам и на най големия си враг. Човек попаднал на такава просто му е бедна фантазията какво го чака. Така де, все едно си седнал на барутен погреб.
Такива още от малки са обучавани от родители, религия, секти и какво се сетиш още как да постигат бързи резултати само със сладки приказки (там им е силата) и  че работата е за другите и те са избраните от Бог цял живот да си почиват и да харчат парите на някой друг и да парадират с тях. Толкова са манипулативни и искат да се домогнат до лесното, да си го гарантират с подпис за да няма мърдане после жертвата, че човек дори може да се откаже от религията си заради една такава чума къде го е сполетяла. Остави религията аз например съм атеист но да се откажеш от всички познати и приятели които си имал до тогава заради една манипулаторка която се възползва перфектно от ахилесовата пета на много мъже.
Аз лично мразя насилието, още повече към жени, но с тоя тип оправия няма. Аз една такава ако ми се падне (понеже няма застраховани, ще я бия сутрин, обед и чак вечерта). Такава колкото и да е биеш и е малко.
Те са търпеливи, много търпеливи, обикновено са по ниски от тревата и ги няма на картата и човек без опит много лесно може да бъде заблуден от подобен екземпляр с хищнически намерения като на  хиена. Само да споделя че възрастта хич не е гаранция за опит и справяне срещи такива професионални хиени. С две думи застраховани няма.

Винаги съм се възхищавал на самостоятелни жени или такива които са независими.
Къде приема работата с усмивка и не се плаши от домакинска или професионална работа а не да ми обяснява на мен как си следвала мечтите с чуждото портмоне и да ме излага 24/7.
Къде ѝ сервирали пръжки в боядисана в бяло поцинкована кофа понеже тя никога през живота си не е яла пържена цаца от тарелка на плажа и от малка е откърмена със скъпи вина и зехтин.

И ще се подпра и аз на българските писатели и в частност Константинов.
Пази боже сляпо да прогледа.
Майка крещи, дете плаче а куче влачи параход.

И моля, не съм лош пророк, всеки си има глава на раменете от сега да го кажа.

... и моля не бъдете скромни и споделете вашия опит с катедралите блога е отворен за коментари. 

Публикации в този блог

Все още няма добавени публикации

×
×
  • Добави ново...