Премини към съдържанието

Darine White

  • публикации
    7
  • коментари
    0
  • прегледи
    1765

За този блог

The Darine Book

Публикации в този блог

 

КОТЕНЦЕ(Виц 4)

Съсед пита съседа си: -Ти защо така ти врещи котката? -Ами къпя я! -А тя защо така.И моята я къпя,но чак така... -А ти не я ли изтискваш?

Darine

Darine

 

ВИЦ 2

бабка живее от малка в селото,където няма магзини,а в селото има много хлбарки. След 1 година Правят магазин против гадни насекоми.Бабата си копува препарат ротив Хлебарки,но не знае как да борави с него и пита на др. ден Магазинерката: -Как се използвеа този препарат? -Кога го купихте? -Вчера -Ами ето как:Гоните и хващате хлебарката и и поръсвате очите ако са отворени с това нрщо.Тя и се разваля апетита и лрд седмина-2 умира...

Darine

Darine

 

ВИЦ

Вълк към лисица: -Лисе,ще ме вземеш ли за свой кавалер на бала? -Не!Ти говориш Много глупости и ше ме засрамиш пред всички! -Няма!Ще говоря само за цветя! -Е,добре,идвай. НА БАЛА ВЪЛКЪТ КАЗВА НА ЗАЕКА,КОЙТО МУ Е СЕДНАЛ НА МЯСТОТО: -Ей,ккуряк!Я нарцис от тук,че ще те Обожуря!

Darine

Darine

 

WINDOWS 95 KEYBPOARD ERROR

Грешка:Windows 95 не може да намери вашата клавиатура.Натиснете 4 за повторно търсенйе или въвведете SEARCH_STOP за стоп!

Darine

Darine

 

The Frosen Dreams

Sb...Sb... The Frosen Dreams Are Foubed No I great... But i Don]t Meet this frose... Jake with some

Darine

Darine

 

My Heart Will Go on...

Можеш да затвориш очи за това,което не искаш да видиш,но сърцето не може да се затвори за нещша,които не искаш да почувстваш. Аз.25.IV.2007 фодина(Сряда 25 Април 2007 Година)

Darine

Darine

×
×
  • Добави ново...