Премини към съдържанието
  • публикации
    3
  • коментари
    0
  • прегледи
    1436

За този блог

Гениалните ми глупости... :)

Публикации в този блог

LifeLess.LiFe

Споделено...

Последната простотия, дето изхвръкна от уморения ми мозък:

" Дали ще бъдем заедно...? Дали ще ме обичаш...? А дали ще си спомняш за мен, когато погледнеш звездите, а аз вече не съм до теб...? А дали няма да се сещаш с усмивка за минутите, които споделяхме заедно...? Не знам... Но дали пък ще стане така, че да не се разделяме и аз да не пиша тези редове...? Не знам... Само времето може да покаже... А дали знаеш, че те обичам и че не мога без теб...? Не знам... Само ти можеш да отговориш на този въпрос...

LifeLess.LiFe

Ето ме пак - съвсем малко преди първия ми пост :hush:

Причината за втората ми, така скорошна поява е, че се сетих да сложа едно стихче, което написах съвсем скоро, без умисъл да вложа нещо в него. Но се оказа, че подсъзнанието ми си е свършило работата.

А ето го и великото нещу:

" Един поглед през прозореца.

Търся хоризонта - няма го.

Тихо мълча.

Тежки капки. Като копия.

В перваза забиват се.

Нейде зад планините нещо проблясква.

Вълнува се.

Лъчи тънки. Страхливи. Насочват се нагоре.

В синевата пречупват се.

Плъзват се към мен. Към моя прозорец.

А капките. Ситни кристали. Заблестяват.

Събуждат се.

А моят поглед. Потънал някъде далеч.

Загубва се. "

LifeLess.LiFe

Здрасти, здрасти.

Почвам си дневника с надеждата да е малко по-добър от предишния, който започнах. Та, така.

Вече ще ви опиша състоянието ми в момента, че хич не е розовко. :rolleyes: Седнала съм си на псевдо-президентския стол пред бюрото, нахлупила съм слушалките и давя налегналата ме меланхолия с песни на 3 Doors Down и Ill Nino...и малко Evanescence. Хрупам си обичайните Хогаренас (както ги наричаше продавачката на лавката в старото даскало - Загоренас :yanim: )... мисля си защо въобще се захванах с причината на моята меланхолия. Наистина ми е чудно, но пък и какво - имам си малко тема на размисъл вечер докато багерите на строящия се блок до нас бръмчат в малките часове.

Нещо по-весело - тъкмо приключих една рисунка, която я драскам от невероятно много време. Дори се чудя как въобще ми е стигнало отрицателното количество на търпението :)

Поздрав за всички слушащи алтернативна музика (метъл, рок и всякакви подобни) - Ill Nino - I Am Loco, но най-вече поздравче за Фил, който знам, че много ги харесва ;)

Ами засега това е от моята особа, която съм сигурна, че не е събудила Вашето искрено любопитствo. Но ако все пак ви е станало поне малко интересно, Ви благодаря и ще се радвам ако продължите да следите дневника ми :)

Доскоро!

LifeLess.LiFe :whist:

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.