Премини към съдържанието
  • публикации
    3
  • коментари
    2
  • прегледи
    6538

За този блог

TheDarkAngel

Публикации в този блог

 

похвално за калдата.ком - Kaspersky Internet Security 7

http://www.kaldata.com/articles.php?action...showarticle=131 евала на сайта... ако не беше този сайт, още щях да се мъча... некви вирусчета плъзнаха из моето добро и мило, бързо и надежно писи... и понеже моите приятели са вдигнали ръце от такива проблеми, преинсталиране и т.н. реших че ще го лекувам сама... цял ден се борих - то не бе spyware doctor, spyware bot и какво ли още не накрая реших да потърся нещичко из калдата малко съм в час с антивирусните, та след като първите две не успяха да си свършат работата, се сетих за нортън антивирус... а след това и за касперски ...реших да заложа на касперски. последва дълга и мъчителна борба на инсталиране... предвид вирусчетата писито запецка яко... но аз не се отказах, и го подкарвах... после се борих доде подкарам сканера на програмата... и така след 6-7 часа неуморима борба, най-после писито оздравя. браво на калдата... ако не беше тая програма и тоя сайт... направо си гърмях писито... п.с.: препоръчвам този линк, за аматьори като мен - които все пак имат малка представа за компютри и подръжка. лесно за инсталиране, че и с приложени обяснения...

TheDarkAngel

TheDarkAngel

 

Чорапите...

ден 1: Прани чорапи - меки и миришат на омекотител - мразя ги. ден 2: Чорапите нямат никакъв мирис...така е по добре. ден 3: Като се събуя и доближа чорапите до носа понамирисват - няма да ги сменям. ден 4: Като си махна обувките моментно ме лъхва "приятна" миризма на спарено - няма да ги сменям. ден 5: Като се събуя майка ми пита дали нещо не е умряло в къщи...нещо си въобразява. ден 6: Прибрах се и още от вратата баща ми извика "Да не си настъпил някое лайно?"...какво му стана на тоя човек. ден 7: Котката се доближи до кракът ми, подуши го и припадна....?!?!? ден 8: Майка ми отвори прозореца на стаята ми и започна да си мърмори нещо. ден 9: Кучето на съседите като ме видя и избяга. ден 10: Сестра ми започна да се задушава и се наложи наще да я карат в болница. В 3 през ноща дее*а само ми разбиха сънят! ден 11: Приятелката ми дойде, отворих вратата да я посрещна и тя избяга (получих sms, че ме напуска)...това пък защо? ден 12: Родителските тела ми заплашват - отвориха всички прозорци в къщи. ден 13: Майка ми си събра багажа и се махна .... даже не разбрах кога е станало, още спях. ден 14: Баща ми излезе за работа и вечерта се обади да ми каже, че отиват с майка ми на дъъъълга почивка... ден 15: Съседите се оплакват, че от нас мирише на лошо.... така ли? аз не усещам нищо. ден 16: Уличните кучетата избягават района около блока. ден 17: Съседите до, под и над нас отидоха на почивка заедно ... абе какво им става на тия хора само забягват на накъде. ден 18: Звъняха от ХЕИ, казаха ми, чеполучили множество оплаквания и щели да дойдат на проверка ако продължат...сигурно са сбъркали номера. ден 19: Цветата в апартамента увяхнаха...странно вечра ги полях. ден 20: Хората от входа масово се изнизват кой на вилата, кой на село....тука става нещо странно. ден 21: Хлебарките напуснаха блока...такова изселение не бях виждал. ден 22: Дойде пощальонът да ми връчи призовка...не го видях да излиза от блока. По новините вечерта видях, че бил в болницата според лекари от обгазяване....горкия сигурно е имало писмо бомба със задушлив газ. ден 23: ХЕИ позвъни на вратата. Отварям и гледам двама души лежат в безсъзнание. Извиках бърза помощ. По новините нищо не казаха. ден 24: Гражданска защита отцепва района...ха да не съм луд да тръгвам на някъде. ден 25: Нещо ми е тежко в корема. Драйфа ми се. ден 26: Тука нещо мирише на лошо...продължавам да драйф...... ден 27: ....... ден 28: ....... ден 29: ....... ден 30: Събудих се в някаква бяла стая завързан за леглото. Огледах се и видях как група хора с противогази разглеждат чорапите ми които стояха изправени до стената.

TheDarkAngel

TheDarkAngel

 

размисли без страсти...

Хората вярват, че когато някой умре, гарван отнася душата му в земята на мъртвите. Но понякога се случва нещо толкова лошо, че от непоносимата мъка, душата не може да намери покой. Понякога, само понякога, гарванът може да върне такава душа в света на живите, за да оправи нещата... живота е театър и ние сме актьори”. Безкрайно много роли, всеки ден, всяка минута…губим себе си…После задаваме въпроса :”Кой съм аз?" ... От моето сърце ще взема червеното, от твоето лице ще взема бялото и ще нарека нашата мартеница за здраве, късмет и любов! Честита баба Марта! Да посрещнем пролетта и да викнем любовта! ¦ Не бъди като баба Марта лоша, не ме гони със студ и сняг, а се усмихни и сърцето ми стопли! Баба Марта носи пролетта, здравето, щастието и радостта! Аз ги пожелавам на теб!

TheDarkAngel

TheDarkAngel

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.