Премини към съдържанието
  • публикации
    3
  • коментари
    0
  • прегледи
    2592

За този блог

Не гледай назад когато вървиш напред защото може да се спънеш!

Публикации в този блог

 

Очи

Мразя да ме гледаш в очите защото винаги ме лъжеш! Мразя да ги сравняваш с лъчите на слънцето дето само теб не ограват! Мразя да казваш "Очите ти са прекрасни мила моя" Първо аз твоя не съм! Второ и това е лъжа! Мразя те!Мразя всичко в теб! Мразя, когато ми казваш,че ме обичаш, защото зная че не е така! Но и тогава ми гледаш очите, който преди се изпълваха с тъга. Но сега не е така, защото зная аз какъв си ти! Мразя да ме гледаш в очите, защото винаги ме лъжеш и не ми казвай колко са хубави сега защото и това е лъжа!

Evangeline_lili

Evangeline_lili

 

В теб

Капка доброта няма в теб! Кога ли ще се промениш? Лудост е това да не си спомниш, колко шанс дадох ти. Но няма вече шанс няма вече миг, за тебе вече няма живот, защото аз бях твоя живот, но ти ме пропиля. Помниш ли... Разбира се че не! Ти не помниш мене , а само себе си. Аз бях твоя шанс, но бях добра. Имаше един, два, три и още милион, но вече край! Това е не мога повече така. Знай моята доброта е повече от колкото ти заслужи. Защо ли така и не разбра, колко глупав си сега! Защо ли ти ме пропиля, просто ей така?! Ти не можеш повече да живееш понеже аз бях твоя живот, но ти ме пропиля, като че ли беше само игра. Като на покер ме загуби! Но ти нямаше нищо друго. Ти спечели джакпота от лотарията, но го пропиля на покер! Това е нашата история, това е тя. И ти сега умираш защото аз бях твоята игра!

Evangeline_lili

Evangeline_lili

 

Никога не гледай назад

Когато вървиш напред не гледай назад, защото може да се спънеш. Когато се спънеш внимавай, защото може да паднеш. Ако паднеш не се предавай. Стани! Когато станеш на болката не се давай. Продължи! Ходи само напред и не се обръщай назад, защото може да се спънеш. Но само ако си голям късметлия може само да се спънеш. Тогава се стегни и не падай, а отново продължи, защо може да си паднал, а тогава щеше да е още по-лошо!

Evangeline_lili

Evangeline_lili

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.