Премини към съдържанието
  • публикации
    10
  • коментари
    3
  • прегледи
    10980

За този блог

Блог за вълниващи ме теми

Публикации в този блог

GameMaster

Докато преди една седмица казвах,че за Май месец температурите са твърде ниски,а сега за два-три дена скочиха :angry: Времето е доста задушаващо...добре,че снощи капна малко дъжд да разхлади....представям си какво ще е през Юни и Юли...добре,че няма и градушки.Дали е,защото постоянно дори с малко се разширява озоновата дупка не знам...само спорят учените... :speak:

GameMaster

Според мен най-добрата антивирусна е NOD32 :) Много други съм използвал, но с тази се чувствам най-добре. Под "всичко" бих искал да намекна дизайна, удобството, екстирте и многото добра откриваемост - появяващи се заплахи, включително вируси, spyware, adware и phishing атаките. Препоръчвам я на всеки, който няма антивирусна програма или не е доволен от сегашната си

GameMaster

И така :) Ходих в Испания преди 3 години.Това ще бъде незабравим момент в живота ми :) Може и пак да отида. Впечатленията ми от първото ми ходене са само положителни. Като пристигнах там, първо ми направиха впечатление изгладените и добре асфалтирани улици. Другото което е - чистотата :) Е, не е чисто, но не е като в България (изключение са фиестите ;) ) , също така всяка сутрин ме събужда една чистачка, която мие улиците. Хората там са добросърдечни, имат много добър климат, добра природа, добри забележителности, пазят си всичко което им е останало от миналото, поведението им на пътя е коренно различно от колкото в България, особено ми направи голямо впечатление, че изчакват до край всеки ден преминаващ през пешеходната пътека много търпеливо. Добра работа,добро заплащане...абе според мен много добре устроена държавица :)

GameMaster

Тук бих постнал форуми предлагащи безплатени домейни срещу писане в форума. Цялата работа става като пишете теми и мнения в форума и в замяна получавате точки с които можете да си спечелите това домейнче , а в някой от тях и хостинг. Първият такъв беше http://bezplatno.info на чело с forci.com.След това се появи и най-добрият форум до сега http://bg-best.info на чело с superhosting.bg. След това тръгнаха и други потребители, които искат да се правят на администратори и се появи http://kaldata.com , http://arows.net и много други, които не искам да ви дам поради причината, че не работят или лъжат!

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.