Премини към съдържанието
  • публикации
    4
  • коментари
    26
  • прегледи
    219

За този блог

Първото блогче :)

Публикации в този блог

 

Как свършва АЛФ?!

Айде моля ви се кажете. Идея си нямате от колко време си задавам този въпрос и не мога да се сетя как свършва последния епизод на АЛФ. Дали го отвличат, или се прибира, или умира, или загива цялото човечество или го изяжда котка...?! :speak:

frason

frason

 

Кой съм аз...?!

Не ми стигнаха отговорите за да добавя всичките 246 епитета, който формират моята личност, така че написах може би едни от най-фрапиращите. Сега сте вий

frason

frason

 

Вече и албум - собствени снимки.

Както обещах... А сега малко инфо, тва е въпросното състезание, което описах в предната публикация, нищо неочаквано не се случи, дойдох - видях - и станах 3-ти . Това са малко снимки, след състезанието и малко от едно денц парти, но хайде стига съм писал, по-добре вижте

frason

frason

 

Разочарование и нова надежда...

Марзи ме да пиша поеми, разкрази и такива работи в момента, но все пак "Очаквайте скоро...".. ще има изненади. Тука ся кат' да сифте, ше си излея гнивъ от съботата. То нямаше такава излагация на мачовете. Нямахме право да отидем като отбора, който минала година се класира за държавно и да спечелим само един от 3 мача, при условие, чесъперниците ни бяха доста по слаби. Но всички допринесохме за това със слабата си игра. Както и да е минало - свършило, вече гледам напред. Затова, всеки чийто палци са свободни днес следобяд може да ги стиска, за днескашното състезание (този пък по танци), на което няма да присъстват оторизирани от мен потребители на форума, поради слабата им загриженост и организация, за което смятам да им се сърдя в близките няколко дни (това е сериозно и е породено от факта, че бях надъхал около 4 агитки, а в крайна сметка ще си отида самичък ), но все пак някога ще ми мине.... Както и да е, вие си стискайте там палците и очаквайте след поредната позорна излагация пред публика в най-скоро време и някоя друга снимка от въпростното състезание, и тъй като вече много време пиша и едва ли някой ще го прочете, поради простата пречина че стана твърде дълго моето откровение, смятам да го продължа във втора част, която ще носи звучното заглавие "Разочарования от поредната излагация..." затова очаквайте скоро а междувременно се радвайте на песента на T.I. ft. Rihanna - "Live Your Life" , която е страхотна и също така междувременно не обръщайте внимание на многото грешки, които допуснах пишейки тази простотия. Сега разбрахте ли защо напразно изгубихте около 1-2 минутиза четене на тази глупава и никомуненужна информация.

frason

frason

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.