• публикации
    217
  • коментари
    256
  • прегледи
    228840

Заплахата, наречена Българи

blog-0713895001364906544.jpgБългария е на челно място по брой на реализирани самоубийства в Европа. Тази статистика представиха в Бургас психолози от цялата страна на форума "Отворени врати на психологическите практики". Причината за това е ниските доходи и напрегнатото ежедневие.

И това заключение идва броени дни, след като бе официално оповестено, че България е най-бедната страна в Европа, а нейните деца са най-мизерно живеещите.

За никого у нас тези официални статистики не са изненадващи - от векове българите са подложени на целенасочен геноцид: икономически, политически, психологически, духовен! А целта е тяхното унищожение като български народ.

Има нещо, което изключително много плаши световните кукловоди по отношение на българите!

- Дали не е предсказаното от просветлени същества като Петър Дънов, Ванга, Слава Севрюкова или индийски буди, които говорят за предстоящото духовно възраждане на човечеството, поведено от българския народ!?

- Или може би ги е страх алчните световни грабители от древния произход на българите - народът, преживял потопа и пряк наследник на праисторическата цивилизация на човечеството, която крие доказателства за своите високо прогресивни знания и напреднали технологии дълбоко в недрата на нашата българска земя!? Доказателства, които бързо бяха покривани от военни подразделения, а артефактите скрити под дълбока секретност и саморазправа със свидетелите, след което безнаказано изнасяни в Израел!?

Каквато и да е причината, българският народ открай време е приеман като заплаха поради простия факт на своето съществуване и затова е мачкан, убиван, жив одиран и поробван в продължение на исторически епохи.

И винаги, за ужас на мизерниците, българинът се е възправял като феникс от пепелта на пожара, от други подпалван. И е продължавал напред - през робства, диктатури, политически лъжи и социални поробители.

Защото българинът винаги е бил верен на себе си - на своя вътрешен глас, на гласа на сърцето си и затова и до ден днешен е запазил природната си човешка естественост. А тя е най-трудна за поробване и поробителите го знаят.


4 души харесват това


6 КоментараАз обаче съм пълен песимист, Аlya. Не виждам да се движим нанякъде. Не виждам да има дори някакво подобие на национален дух или достойнство. Просто една колония пълна с хора имащи психиката на Ам-гъл... Дано греша!

Сподели този коментар


Линк към коментара

Грешиш! Геноцидът срещу българите е подмолен, прикрит, двуличен, продажен. А не пряк, открит, както да речем, беше срещу Сърбия. Изглежда някои ги е страх, че при една открита война срещу България, ще събудят древния дух на българина и неговата духовна мощ. Затова нападат в гръб и преструвайки се.  

Един народ, който е родил богомилите, хайдутите, воеводите, светците и светиците, бабите и дядовците ни, майките и бащите ни, не е случаен и не е Ам-гъл. (Ам-гъл не е герой от българските народни приказки ;) )

1 човек харесва това

Сподели този коментар


Линк към коментара

Грешиш! Геноцидът срещу българите е подмолен, прикрит, двуличен, продажен.

Ами, ами... Съвсем си е пряк, но повечето българи изобщо не им прави впечатление. И ТЕ изобщо не се страхуват от нас. Виж към сърбите се отнасяха с повече респект, затова и действаха толкова директно. Всеки народ е раждал герои и светци, но въпросът е доколко е съхранил своята историческа памет и национално достойнство, както и най-важното - какво ражда в момента. Нали видя какво родиха последните протести... Пак казвам - дано си права и дано аз греша, макар че едва ли.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Да, особени и своенравни сме, непокорни и инакомислещи. Трудно се подаваме не влияния. Имаме вяра - знаем, че сме християни, знаем, че църквата ни е Источноправославна. и сме готови да защитаваме тези свои знания със зъби и нокти пред всеки, които се опитва или се е опитвал да ни наложи друга религия, макар че малко знаем за православието, като религия и до ден днешен сме верни на езически, древни вярвания и ритуали, а и по ред причини носим божествената искрица в себе си, без да изпадаме в религиозен екстаз, характерен за повечето християнски и мюсюлмански народи, и без да възвисяваме и да се кланяме излишно на Църквата ни и на нейните отци.

Горди сме в отчаянието от това, че не виждаме достойно бъдеще и, за да запазим честта си, посягаме на себе си, та дори и на жената, и  децата. Примери много, от Турското робство и от наши дни.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Харесва ми отговорът ти, Алия, но не се сещам, не виждам това, кой ни напада в гръб, преструвайки се.


Сподели този коментар


Линк към коментара

Българският народ винаги е бил дълбоко религиозен - още преди Исус да проповядва по земите на Израел. И затова, когато Исус се е появил, българите са го разпознали и едни от най-ранните християни са именно по нашите земи. Българите винаги са били единобожни хора - още по времето на дедите ни - траките. Българите са изключително древен и високоразвит народ - народът, построил пирамидите - и у нас, и в Египет, и в Китай, и в Босна, народът на вярата в Бога и любовта към Земята, който е притежавал високо прогресивни знания за силата и владеенето на природните стихии, народът на най-древния календар.

А фактът, че за това не се говори и не се позволява изучаването му в училище, говори за геноцид върху историческата памет на българите и тяхното себеуважение като народ.   

1 човек харесва това

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход