Премини към съдържанието
  • публикации
    221
  • коментари
    260
  • прегледи
    235662

Геоинженерство в небето над България... и днес...

Снощи по тъмно и от ранна сутрин странните, извън редовния график, самолети пръскат над столицата. Движат се по посока северозапад – югоизток, като освобождават химическия си товар в дълги непрекъснати химически следи, започвайки току от подножието на Витоша и прехвърляйки планината от другата страна. До точката преди Витоша самолетите се движат без следи. В резултат на техните странни полети се образуват трайни химически следи, които преминават постепенно в отделни бели облаци, устойчиво надвиснали над билото и не изчезващи целия ден. Сигурно са чули тайнствените им създатели, че довечера се очаква захлаждане и дъжд според метеорологичните прогнози. И бързат да пресекат пътя на задаващите се от запад дъждовни облаци, като осеят атмосферата с перести химически облаци, които да разбият пълните с водни капки дъждовни облаци. Наблюдавала съм този феномен в пустинята – когато атмосферата е наситена с пясък и прахови частици, тъмните дъждовни облаци са безсилни – постепенно изсветляват и се вдигат нагоре.

Кой и защо не иска у нас да вали? Кому дъждът пречи? И защо всеки път, когато метеорологичната прогноза съобщава за дъжд, тайнствените самолети се разшетват по родното ни небе? И прогнозираният дъждовен ден така и не се случва – леко препръскване, ако изобщо има дори и такова.

И дали тези заигравания с климата на Земята ни и тази видима с просто око в много страни манипулация на атмосферата на Земята не е причина за изключително зачестилите земетресения напоследък – и у нас, и по целия свят? Може би не е случаен фактът, че Москва настоява за включване на геоинженерството и вредите от него в разследване и дискусия в ООН при изработване на годишния доклад ?

„Уверенията на американците, че проектът HAARP служил за изучаване на северното сияние, не отговарят на истината – съобщи президентът на Академията за геополитически проблеми, генерал-полковник от запаса Леонид Ивашов. Със сигурност съм информиран, че американците са създали мощна система и се занимават с оказване на влияние върху климата.“ http://bulgarian.ruvr.ru/news/2013_09_25/SASHH-mogat-da-vlijajat-vrhu-klimata-v-Rusija-2819/

Защото всички знаем, че планетата ни е жив организъм, изключително финно балансиран и самоподдържащ се. И когато облъчваш атмосферата му с ХААРП оръжието на Пентагона, като я загряваш с радиоактивни честоти в изключително високи стойности, ти няма как да не удариш и земната обвивка и да не разбалансираш съществувалия от хилядолетия и милиони години установен планетен баланс. И всичко това, с единствената тясно егоистична цел да установиш превъзходство на всяка цена над съпланетяните си – като ги облъчваш, подслушваш, разрушаваш с модерните си недомислени технологии.

Всеки един от нас знае – остър меч не се дава в ръцете на непораснали момченца.Въпросът обаче е – защо ние им го позволяваме? И не само им го позволяваме, но и им плащаме да го правят – с данъците си, с енергията си, с парите и труда си? А след това им позволяваме и да ни замерят – с нашите камъни по нашите глави.

1184789_454582187994743_978570063_n.jpg1 Коментар


Препоръчани коментари


Президентът на Иран официално изобличи в ООН САЩ, че предизвикват повсевместна суша в Иран и съседните страни с помощта на новото си климатично оръжие. Русия също иска да се включи разследване в годишния климатичен доклад на ООН за Промените в климата. Истината е, че у нас определено след пръскане с химически аерозоли от самолети обявените метеорологични прогнози за обилни дъждове не се случват. Прави впечатление, че се пръска само в САЩ, страните от НАТО и техните съюзници. Именно тези страни въведоха термина "борба с глобалното затопляне", защото тази "борба" им дава правото да минат през задната вратичка на забраната за употреба на химическо оръжие. И докато обвиняват другите в притежание и употреба на химическо оръжие, те самите могат безнаказано да използват химическото аерозолно оръжие току под носа ни. Разбира се, все замаскирани под добри лозунги - борба с глобалното затопляне!

Изключително интензивно пръскат тайнствените химически самолети вечер късно и рано сутрин. Въздухът в подножието на Витоша е задушлив с особената миризма на химическо обгазяване. Тази сутрин в 5 часа ме събуди същата миризма на ...пълен с химикали задушлив въздух, който нахлуваше през отворения ми прозорец. Живяла съм в съседство до химически завод и мога безпогрешно да различавам пълния с отровни химикали въздух. Задушливата пелена може да се забележи с просто око как се спуска от върховете на планината към подножието, в което спят децата на столицата, нищо неподозиращи. Симптомите се появяват малко по-късно - кашлица и парене по лицето.
Явно е, че войната се води с пълна сила и зад гърба ни. Кога ли ще ни изтровят - така, както безметежно си спим.
П.С. Преживяла съм бомбардировки и не съм човек на паниката. Смущаващо е обаче, че в мирна България ни обгазяват директно от небето с тайнствени химически облаци! И никой не ни дава обяснения!

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.