Премини към съдържанието

ПА

  • публикации
    189
  • коментари
    2
  • прегледи
    3115

Извънземните раси познати до момента

semjase erre

475 прегледа

 


Андромедианец

АНДРОМЕДИАНЕЦ

Приличат достатъчно на земните хора, с изключение на синята им кожа и височината. В действителност са високи около 230 см. Андромедианците говорят телепатично защото издават само неразбираеми звуци от устата (подобни на птиците). Много са разпространени във вселената, имат бази на Tau Ceti, Zenatae, Cigno Alfa и т.н…


Anfibioide

anfibioide.png

Анфибиоидите са близки роднини на рептилианците и понякога могат да бъдат объркани с тях.
Въоражени са с хриле и цвета на кожата им е различен според случая: бяло, зелено, кафяво и понякога оранжево. Този вид е слабо познат и един от малкото свидетели е руснака B. Borovivikov, който потвърдил, че през 1966 г. във водите на Черно Море на дълбочина около 8 м. е видял грамадни бели създания, които се приближавали към него, след което се отдалечили.


Alephatian

alephatian.png

Високи са около 180-190 см., приличат много на хората, но нямат коса. Имат големи сини очи. Те са най-напредналата раса от хирургическа гледна точка, имат информации за всички раси и могат да лекуват всекиго. Показват се винаги с бели дрехи подобни на човешките.


Aтландци

atlantideo.png

Казват, че атландците са били извънземни и с технология по-напреднала от земната. Живеели са на земята преди хората. Приличат много на хората и често биват обърквани с нордическите русокоси или плеядяните.


 Aртуриани

AРТУРИАНИ

Идват от Арктур в алфата на Boote. Имат дълги златисти коси и се вярва, че са една от расите автор на някои от житните кръгове.


Сините

blu.png

Идват от една част на вселената между Касиопея и Андромеда. Високи са около 190-200 см., изцяло сини са и понякога имат една издаденост на главата с форма на гребен. Слаби са, но много силни. Очите им са малко по-големи от човешките и нямат уши.
Тези извънземни са видяни от важни контактьори като Martinovich и Collier.
Сините не се базират само върху проучването на вселената и върху технологията, а най-вече върху духовността.

Разказ за сините ТУК.


Cassiopeo

cassiopeo.png

Една от малкото раси силно привързани към светлината. Предполага се, че са генетично свързани с нордическите блондини, но много по-развити.


Кентаврийци

cantauriano.png

Много са високи, около 300 см, но въпреки височината са много любезни и много развити в областта на технологията. Приличат много на нас по външен вид (имайки в предвид, че са от фамилията на нордическите блондини) , с изключение на жълтеникавата кожа и леко издължените очи.

Разказ за кентаврийците ТУК.


Chupacabras

chupacabras-256x300.png

Някои свидетели вярват, че chupacabras също са извънземни. Живеят в близост до Порторико. Нападат и ядът говедата и по тази причина се предполага роднинската им връзка със сивите. Имат големи, изцяло червени очи и дълъг език, подобен на змийския.


Clarion

clarion.png

Живеят в Косите на Вероника. Приличат на хората, но са с по-остра брадичка и червени коси. Представляват цялостна женска раса. Използвали са хората за да създават хибриди, които също имат червени коси.


Dargos

ALIENO_DARGOS_-_ZANFRETTA-1-.jpg

Много високи, около 300 см. и външният им вид е абсолютно различен от останалите извънземни. Имат шипове отстрани на главата, люспести са и зеленикави, с триъгълни жълти очи. Даргосите са срещани и в Италия от Фортунато Дзанфрета, който е бил отвличан неведнъж от тези създания, също така са срещани и в Латинска Америка.


Светлинни създания

esseri_di_luce.png

Не са точно раса извънземни, много хора вярват, че те са инструктори на хората в астрален план. Срещат се в небето през нощта. Светът им варира от жълто към оранжево и изглежда хипнотизират свидетелите.


Създания в скафандър

esseri_scafandrati.png

Те са създания, които изглеждат точно като нашите космонафти в днешни дни. Оборудвани са с шлем, респиратор и скафандър и наподобяват хората (може би са по-напреднала от нас раса).


Felinoids

felinoidi.png

Казват, че коткоподобните хуманоиди са много напреднала раса, и че може би са създателите на хуманоидните раси в нашата галактика. Имат голяма телепатична и телекинетична мощност и познават многобройни измерения. Рицци казвал, че имал контакт с едно коткоподобно извънземно.


класически Сив

grigio_classico.png

Тези Сиви идват от Зета Ретикули, близо до звездата на Барнард, който е част от системата на Орион. Височината им варира в зависимост от случая, но е средно между 100 до 120 см., имат сив цвят на кожата, големи очи с форма на бадеми,  напълно черни и леко наклонени, слабо изразен нос т.е. само две малки отворчета, имат много малка уста (може би защото са се научили да говорят телепатично, следователно устата сега не им е необходима), на мястото на ушите си имат два отвора които ги заместват напълно. Нямат репродуктивна и храносмилателната система. Поради 4-тата си степен на плътност, сега се размножават чрез клониране на системата, поради което напълно са изгубили използването на половите си органи. Те са също близки роднини на насекомоподобните, предполага се, че имат връзка с осакатяването на добитък.


сини Сиви

grigio_blu.png

Абсолютно еднакви са със сивите, но кожата им има по-син оттенък, говори се, че са на по-високо ниво от сивите и покриват по-ръководни позиции.


бели Сиви

grigio_bianco-300x205.png

Високи са около 60-70 см. приличат на нормалните сиви, но са бели на цвят и са с несъразмерна глава спрямо тялото. Винаги са многобройни, когато се показват. Забелязвани са често на земята и се вярва, че имат и бази наоколо и че са мирни същества. Общителни са и ги описват като “деца“.


кафяви Сиви

grigio_marrone.png

За тази раса се знае много малко, високи са около 180-200 см., имат червени, наклонени бадемови очи и кафява кожа. Много са издържливи и имат издадености по главата. Те също се появяват абсолютно голи в разказите на свидетелите.


оранжеви Сиви (сърцевидна глава)

grigio_arancione.png

Високи са около 160 см, имат златиста кожа, при женските оранжева.
Имат много развит мозък и следователно много голяма глава, вдлъбната в средата (със сърцевидна форма). Вярва се, че са сред нас, защото са способни да приемат която и да е форма и имат база в Аляска, където събират лед и го карат на тяхната планета. Иначе са сходни с нормалните Сиви.


едри Сиви

grigio_robusto.png

Както се разбира от името, те са много издържлива и едра раса, имат изпъкналости по някои части на тялото, може би заради особености на костните стави.
Имат сини очи и са по-пропорционални в сравнение с останалите Сиви, имат зъби и най-често говорят устно. Забелязват се винаги облечени в синьо. Този вид Сиви се приближава най-много до хората по външен вид (може би са хибриди).


високите Сиви

grigio_alto-248x300.png

Най-напредналия вид Сиви, от гледна точка на космическото съзнание и се предполага, че идват от Орион , изпълняват командна роля и изглeжда не са наши врагове. Високи са около 170 – 190 см., имат големи, черни, бадемови очи, малко по- наклонени от нормалните Сиви. Понякога носят бели впити дрехи.


Сиви от орион

grigio_di_orione.png

Те са много слаби и с издължен череп, високи са почти 200 см. Тяхно превозно средство се разби в Розуел през 1956 година.


Сиви Dow

grigio_dow.png

Произхождат от един вече изгубен свят в Zeta Reticuli звезда M2, корумпирани същества от тъмното братство, дошли са на Земята преди хиляди години. Сега от тях имаме на разположение само скални рисунки и статуи. Днес те участват също в манипулацията на хората.


Сиви гиза (Gizeh)

grigio_gizeh.png

Били са жители на един умиращ свят в  Zeta Reticuli,  сега живеят под земята и отвличат добитъка ни, живеят по около 300 години и сменят цвета на кожата си ако са недохранени, предполага се, че са далечни роднини на рептилианците.


Hyaidiano

hyaidiano.png

Те са Лирианци, избягали от унищованатето на техния свят от страна на рептилианците, следователно са близки роднини на Нордиците. В действителност ги наричат Нордици-елфи.
Имат толкова наклонени очи, че изглеждат неестествени за нашия стандарт.
Облечени са в сини дрехи, по всичко останало са еднакви с Нордиците.


Инсектоиди

insettoide_cavalletta.png

Скакалци хуманоиди, които се появявали най-вече на праисторическите хора. Високи са 200 – 230 см. и често носят костюми с метален цвят.
Наподобяват хората с изключение на абсолютно различната глава, която е досущ като на скакалците, с дълги антени отгоре.


Инсектоиди “Богомолки“

insettoide_mantide.png

Понякога са по-високи и от 2 метра, някои ги описват с три пръста, други с лапи… крадът технологията на други раси и изглежда се интересуват от хората за странни цели.


Jawa

jawa-256x300.png

Високи са около 50-60 см., имат много изхабена синя кожа, очи подобни на Сивите. Идват с мирни цели, да правят хирургически операции и винаги са описани с хирургическа игла в ръка, която прилича на пръчка.


Korendians

korendiano.png

Хуманоиди с малък ръст, които са виждани през 1950 – 1960 г., изглежда искат да унищожават и са много злобни.


Лирианци

lyriano.png

Та са расата, от която произлизат много от тези актуалните. Могат да бъдат определени, от части, създателите на хуманоидния вид. Живели са на земята и са имали контакти с Атландците.


Марсианци

marziano.png

Хуманоидни създания, подобни на човека, с бази на Марс и може би на Луната. След една жестока война избухнала на Марс, почвата се разрушила напълно, сега са задължени да живеят под повърхността на Марс.


Nockh Mios

nockh_mios-179x300.png

Много странна раса, защото е представена с много страховит външен вид. Червени очи, тъмна кожа, коса само по средата на главата, високи повече от два метра. Организма им е много различен от нашия, имат четири бели дроба, и на тяхната планета дишат газ подобен на амоняка, за това когато ходят на други планети си слагат едно подобие на маска, която играе ролята на респираторна маска. Имат хриле на шията и се предполага, че имат роднинска връзка с anfibioidi. Тази раса има безбройни данни за останалите раси, които пази ревниво, въпреки това Nockh Mios имат голямо чуство за хумор, което останалите раси не успяват да разберат.


Нордици

nordico.png

Най-срещаната хуманоидна раса при контактизъм. Абсолютно еднакви са с хората, с руси коси и високи около 190 см, изглеждат като че излъчват светлина и са много мъдри и добри в следствие на голямата им духовна еволюция. Те също идват от Лира.


гигантски Нордици

nordico_gigante.png

Те са Нордици с разлика във височината, която се колебае между 210 и 240 см.
Много са силни и изглежда имат костни стави, които излизат извън тялото.


Ориенталци

orientale.png

Високи са около 160-170 см. и имат маслинов цвят на кожата. Това е една от малкото им разлики от нас. Ориенталците не са част от федерацията и винаги са имали проблеми с други раси. Силни и издържливи и обичат да се бият. Често са изобразени със сребърни или златисти костюми.


Плеядянци

pleiadiano.png

Плеядянците са роднини с Лирианците. Телепати са и понякога си помагат с един триъгълен амулет, който носят винаги в себе си. Те са само мъже и хермафродити с шест пръста на ръцете и краката. Идват на земята преди 790 000 години и от тях скоро се създала цивилизацията на Атлантите, както била наречена от Платон.  Бият се с Рептилианците, които разрушили и колониите на Венера. Живеят на Сириус, в Телец, Алфа Кентавър, Алкиона и Орион.


Рептилианци

rettiliano.png

Най-старите легенди, във всяка част на света, винаги са разказвали за съществуването на тези влечугоподобни същества, които са приемани главно като божества и като такива, представяни чрез статуи, картини или рисунки.
Тъй като наблюденията са се случили през годините, определено има по какво да се разсъждава върху възможното съществуване на тези странни същества. В обобщение, предполагаемата извънземна раса Рептилианци е представена с една много разнообразна височина, точно като нас хората. Въпреки това, тази височина  може също да се дължи на еволюцията на едно същество, което се ражда, расте и умира. Рептилианците имат значителна сила, тяло изцяло люспесто, с тонове от светло зелено до кафяво, глава без коса, но с различни изпъкналости, нос и уши сведени до малки пукнатини и накрая огромни червени очи с вертикални зеници. Рептилианците са най-опасните и са способни да покорят всяка планета. Начело са на тъмното братство, заедно със сивите и няколко други раси.


Рептилианци саурианци

rettiliano_sauriano.png

Високи са от 220 до 350 см. Имат твърда кожа, покрита с бели или кафяви люспи, имат очи като на влечугите, тоест жълти с черна продълговата зеница. основното нещо, което ги различава от останалите рептилианци е наличието на крила и способността да се движат пъргаво. Крилата им наподобяват мантия. Заемат важни позиции.


Сирианци

siriano.png

Имат тъмна кожа, но също и червена и черна. Произлизат от Лирианците и живеят на Sirius A, Alkiona, Alpha Cygni, Arktur e Procyon. Други Сирианци, от Сириус Б, са сходни или свързани с Рептилианците. Хибридизирани са със Сивите.


Сребърна звезда

stella_argento.png

Много древна раса изследователи и пилоти, познати и уважавани навсякъде заради тяхната доброта и безпогрешност, наподобяват азиатците по външен вид с изключение на липсата на уши. С много добър и гостоприемен характер са, въпреки че в работата си остават винаги много сериозни и аналитични.


Веларианци

velariano.png

Идват от съзвездието Vela и приличат много на хората, но имат много светла кожа  и с кожни израстъци по някои части на тялото. Имат очи по-големи от човешките и тъмни коси. Съсредоточени са много върху изкуството и обичат да обменят с другите раси0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...