Премини към съдържанието

ПА

  • публикации
    189
  • коментари
    2
  • прегледи
    2641

Леля Слава

Прераждането на Земята се извършва в точно определени години, месеци, дати, часове, дори секунди, различни за всеки отделен човек.

2. Всеки човек има своя конкретна мисия, възложена му от Вселенския разум. Често мисията остава неизвестна, докато не настане точният момент за нея.

Т.е. много хора живеят своя обикновен живот, а когато моментът настъпи, те може неочаквано да се превърнат в необикновени хора, без предварително да са имали очаквания или амбиции.

3. С помощта на своята воля и много молитви човек може да промени някои събития в своя живот, но не може да променя човешките съдби.

Затова е изключително важно да бъде жива връзката с Твореца.

4.  Как ще протече един живот, това е строго определено. Дали животът ще бъде труден или по-лек, зависи от предишните ни прояви, на база на които са избрани настоящите събития.

Единственият избор на човекът на Земята е дали ще премине през трудностите, изпитанията, събитията с добро или ще проявим своите негативни качества.

5. На Земята душите прииждат на ята. Те са придружени от своите близки.

6. Усъвършенстването на човешките души става чрез поредица от изпитания, на които са подложени. Целта на изпитанията е душата да се докаже.

В различните ситуации тя трябва да покаже различни свои способности. В една ситуация душата трябва да бъде смирена, в друга – нахална. В трета да отстъпи, в четвърта да бъде настойчива. В пета – да се погрижи за някого. В шеста – за нея да се погрижат и т.н.

7. Прераждането се ръководи от кармата, без значение дали е с цел наказание или поощрение.

8. Онези души, които без значение след колко прераждания, са съумели да изчистят абсолютно всички свои грехове и грешки, доказали са своята сила на духа, смелост и дързост, когато е била необходимо, вярата или смирението, когато е трябвало, повече не се прераждат. Или могат да бъдат командировани тук като духовни лидери, водачи, големи учени, хора на изкуството, които дават на хората ново знание.

9. Душата и духът са изградени от специална свръхразредена материя, която ние трудно можем да видим с просто око, но можем да я усетим с кожата си, с потрепвания в стомаха, с неочаквано и безпричинно сърцебиене или когато неочаквано започнем да изпитваме радост, без в момента да сме на купон или да очакваме нещо да ни случи.

Това са проявите на душите на нашите близки или приятели, които не са в плът, а живеят при Твореца в Рая.

Те идват при нас много по-често, отколкото си представяме, не само на Задушница.

10. Кога душата влиза в човешкото тяло?

Слава Севрюкова стъпва на текст от Библията, в който се говори за Авраамовото семе. Това означава, че духът на детето влиза в тялото на майката и в своето бъдещо тяло чрез бащата.

Майката започва да усеща духа на бебето чак в четвъртия месец, защото след това време плодът започва да рита.

11. След всяко едно прераждане, всяка душа постига различна степен на мъдрост, на знание и на опитност. 

 Затова душите имат различен напредък.

Но пред Бога всички души са равни, без значение от техния духовен напредък, още по-малко без значение какви са били на Земята.

Меренето на греховете става по един и същ начин,

както и поощренията за постигнатите успехи.

Съвет на Слава Севрюкова:

Никога не губете своето чувство за мярка, своята скромност и своята вяра! Те ще ви помагат да мислите трезво, да виждате важните неща в живота и така ще се справите успешно с настоящото си прераждане.

 0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.