Премини към съдържанието

КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ...ЧАЛГАРКИТЕ?!

КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ?

Смядовската селянка Галена, нагласена, натъкмена,
силиконова и озлобяла, към колежките си освирепяла.
Това Галин е -годеникът, от който Деси се спаси,
сега Галена той обира с подаръци и със пари!

"След 12-сет всичко позволявам.
След 12-сет всичко ми се губи...."
Пее някаква певица,
не, а просто жрица.
Цялата е фалш, менте,
гали се, като коте,
с болно гърло, гласни връзки,
порно, кич е, гнусни пръски.
Тя харесва се на боса,
който гледа я и боса,
гола в порнографски сцени,
клипове и омерзени
всички нейни са колежки
с силиконови болежки.
Що не си я приберат,
Смядовци и да приспят
алчността за слава в нея?!
За възмездие копнея.
На колежките  що стори,
на нея да се повтори,
а босът, който я крепи
и фирмата му усмърди
на силикон, кич, цигания,
нека я гали тази змия.
Накрая той ще изреве-
жена му и децата две.

"Галена има проблеми с гласа си
Звездата отказа предложение на „Плейбой' всички и без това я били виждали гола.
Гласови проблеми измъчват Галена в навечерието на турнето на„Пайнер". Тазгодишният фолккерван тръгна в четвъртък, 17 юли, малко след редакционното приключване на броя. Галена е основната атракция в програмата.Изпълнителката обаче непрекъснато е пресипнала и не може да изкара дори десетминутна репетиция. Причината за това се корени в неспирните й участия по кръчми и заведения, където тя пее абсолютно на живо. Програмата изтощавала гласа и, а липсата на почивка, напрежението и поглъщането на тютюневия дим още повече усложнявали работата на гласните й струни.Певицата била много уплашена и е решила да си даде почивка, за да влезе във форма преди турнето..."
18 July 2008 19:07
http://zazz.bg/play:e1e3a32e
Ето и лъжите на Азис дори в този клип, че е  жена, колко си личи,че е възбуден!
А Галена направо си е пресипнала.Това не е тембър, това е ......болен глас.
Болна жена, тя поне  е жена -засега!
"Я кажи ми облаче ли бяло, виждало ли си такова тяло...." от нейна песен.
Дори тук  в блога няма такава порнография с поезията ни!

Снимки от прословутият  клип във ваната, който изчезна от интернета.

ЕТО ТОВА СА ГЪРДИ!
ПРИ ТОВА ЕСТЕСТВЕНИ !
СИЛИКОНОВИТЕ  СКЪРЦАТ  ВИ,
ГОРКО ВИ, МЪЖЕ, СЕЦВАТ ВИ!

Андреа и Галена -най некадърните -ГЛАСОВО певици в "Пайнер". 
Виждате с какво пробиват и ги тикат напред. Защо ли? Защото БЪЛГАРИНЪТ Е ТАКЪВ, ТОВА ОБИЧА, А НЕ ЧИСТОТО КРАСИВО ИЗКУСТВО И МУЗИКА!

На всички ви е известно, че след операцията на гласните си връзки, Галена го удари на порнография и публичен секс ,за да достигне .."върха" на "певица"!!! Учители са и Малина и Азис-забележете!!!
Мога да добавя в качествоото си на дипломиран вокален педагог, че фиброми на гласните връзки се получават от неправилно звукоизвличане  и липса на всякаква вокална техника, както и от нездравословен  начин на живот -недоспиване, цигари, алкохол, дрога, "свирки"....
След операция на гласните връзки, никога не може да се възвърне същият глас, никога! А тя и нямаше кой знае какъв глас. Сега вече шепти, затова го и удари на порнография , шоута, разпуснатост и всичко друго ,но не и  изкуство. Въпросът е ,защо И чрез нея се плюе по хубавата българска музика, било попфолк ,било поп?! Защо Тя , на която самият шеф и е кръстник, защо тя продължава да бъде рекламирана и тикана напред , награждавана и давана за пример?!!!Това е невъзпитателно за младото поколение, а аз работя с такова. Изключете, че съм нечия майка. Не се примирявам въпреки заплахите с това, да се опошлява целият попфолк заради такива "певици"-като Галена, Малина,Андреа...Те може да докарват пари на шефовете си по НАЙ РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ, НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ЧРЕЗ ПЕЕНЕ. И засега само Тони Дачева разсъждава и ме подкрепя.Тя основа попфолка и сега плаче за разсипията му. Би трябвало да го боли всеки българин, не само мене, която съм пряко засегната от това,че детето ми е колежка на такива..... и и се налага дори не пряко да следва поведението на такива боклуци.
Къде са държавните органи в случая? Видяхте какво стана и на Dancing Stars Чрез клипа в интернета гледан И в чужбина чрез Азис и Галена оприличиха българите  на проститутки и типични българи с дебел ..."

"ГАЛЕНА ПРАВИЛА СЕКС НА МАСА В РЕСТОРАНТ   
2007-12-30 @ 16:45 EET
Галена е правила секс с приятеля си Галин в ресторант. Това призна самата певица в интервю за провинциално радио. Историята потвърждава и половинката й пред женско списание. И двамата обаче се притесняват да разкриват допълнителни подробности. Това се е случило в началото на тяхната връзка миналото лято. Певицата тъкмо се запознала с великотърновския бизнесмен и страстта между тях просто вряла. Влюбените млади се награбили в ресторант в близост до Велико Търново. Галин учтиво помолил персонала да не пуска никой в заведението и обладал популярната си половинка на масата на ресторанта. Историята е доста популярна в старопрестолния град, където няма скрито-покрито и за случая се шушука отдавна. Някои смятаха, че това е просто слух, но днес, след признанията и на Галена, и на Галин в медиите, нещата се подреждат."

После се чудим защо за повечето и  колежки  няма УЧАСТИЯ !
Докато управителите на кръчмите търсят не пеенето ,а другото в стремежа си да напълнят заведението си, така ще е .

ГАЛЕНА - ПЛОД НА КРЪВОСМЕШЕНИЕ.
РОДИТЕЛИТЕ Й ИСКАТ ПАРЧЕ ОТ СЛАВАТА   
2007-11-18 @ 13:15 EET
Сексобомбата на фолка Галена е наследила гена на скандалността и уличната интелигентност от родителите си, стана ясно тези дни. В шокиращо изявление майка й и баща й признаха, че са кръвни роднини, а палавата им щерка била нежелан плод, който родителката се опитала всячески да премахне, когато забременяла! Скандалните изявления шокираха дори виждалите и чувалите какво ли не конкурентки на Галена, които потресено коментираха, че излагацията, която наскоро й спретна някой, пускайки сексклипчето й в Интернет, бледнее пред бруталните откровения на родителите й в специализирано фолксписание. Явно освен визията Галенчето е наследило и палавия нрав на майка си Венета, която се омъжва едва на 16 за… своя трети братовчед Вичо. Дамата, за която самата певица признава, че е много “оправна”, споделя, че в рода им не настъпили никакви драми от кръвосмешението и всички го приели спокойно.
“На 17 и половина родих сина си, след това дъщеря си и не желаех повече да имам друго дете. Но така стана, че шест-седем години след това забременях с Галя (истинското име на Галена - бел. ред). Мислех да прекратя бременността си, но мъжът ми не ми даваше”, реди бисер след бисер Венета. Следващото й шокиращо признание е, че е правила нелегални опити да абортира бъдещата фолкзвезда: “Помъчих се по разни начини, но не стана… И така родих Галя.”

Броени дни след като се появява на бял свят, Галена е “заточена” за отглеждане на село от баби, дядовци, прабаби и прадядовци. В шести-седми клас пък я пускат да живее и учи сама в Шумен. Тя пък си хваща гадже да не й е самотно, пък и да усвои разни уроци, дето не ги преподават в училище... Скоро след това палавата смядовка, която по онова време е доста пухкава, започва да “лапа микрофона” в кръчмите. Талантите й са оценени по достойнство и не след дълго със събраните хонорари и бакшиши Галена си слага силикон. Мама Венета, естествено, е във възторг: “Като видя резултата, майка ми ми каза: “Ти наистина беше като първокласничка в бюста - добре, че си сложи”, през смях разкрива простодушната звезда на “Пайнер”...."

ТОЗИ КЛИП, КАКТО И ПОРНО КЛИПЪТ НА ГАЛЕНА ИЗЧЕЗНАХА?!
НО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОГА. КОГАТО СИ ИЗПЪЛНИХА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО -РЕКЛАМА!
Галена: „Ще правя дует с Азис, само ако ме изчука!“
През изминалата седмица интересният танц, кръстен от Азис „самба – кючек“, с който той и колежката му Галена предизвикаха фурор в предаването „Денсинг стар“, беше една от най-обсъжданите теми в поп – фолк средите. Галена споделила на Малина, че е усетила възбуда у Азис, докато изпълнявала сластният си танц. Когато обкрачих Азис и започнах да се движа нагоре-надолу, усетих, че е възбуден. Стана ми смешно - представих си тия негови прословути сантиметри. Едва не провалих танца си, но се съсредоточих в изпълнението", сподели през смях ГаленаСъщата вечер тя и Василка продължили да си разменят шеги и закачки и изпаднали в сладки спомени за времето когато Галенчето не била чак толкова известна. Тя си призна, че за известно време си падала по Азис и дори се били натискали в един басейн.Дори и най-невзрачната и неизвестна певица е наясно, че Азис, макар и с двуяк имидж е ракета – носител, която може да я изстреля директно в чалга – космоса. Затова не е чудно заиграването на Галена с „мъжкото“ достойнство на Василка. След представлението Азис предложил на Галена да запишат дует, така и така сега всички говорят за тях. В духа на вечерта Галенчето отговорила, че ще го направи, само ако Васко наистина я опъне."

Азис ,като брата и ром, и "помогна" и "помага".
Азис е мъж,  как я гледа на клипа, как е настръхнал над нея -в тези пози....
Правят се на какво ли не в името на славата с мераци ДА СА ВЕЛИКИ
И Азис, и Малина, и Галена ...
УЧАТ И ДРУГИТЕ!!!!!!!!!
КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ, КОЙ?!!!
В ИМЕТО НА ДЕЦАТА НИ,
НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ,
НА БЪЛГАРИЯ...
КОЙ ЩЕ СПРЕ ТОВА ПАДЕНИЕ, КОЙ?
------------------------------------------------------------
Изпълнение и визия ако щете, това е оригинала -

сръбският хит , който Галена открадна и ОПОРОЧИ ПО ЦИГАНСКИ ! И не е само той с тази съдба от Галя Смядовска.

 

18 май 2019.,Плевен

Анита Христова Трифонова

 0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...