Премини към съдържанието
  • публикации
    4
  • коментари
    0
  • прегледи
    4163

Какво е e107

e107

617 прегледа

Добре дошли на e107bg.org!

е107 е CMS написан на php и ползващ популярната и с отворен код mySQL база данни за събиране на данните. е107 е напълно свободна за ползване и промяна от страна на потребителите и с постояна поддръжка.

Какво може да намерите на http://www.e107bg.org :

Поддръжка на български на порталната система е107

Можете да изтеглите българска инсталация на е107 от секция "Файлове". Изтегляне на файлове от е107bg.org не изисква (все още) регистрация и това ще остане така докато не срещнем трудности с трафика на сайта.

За докладване на проблеми използвайте нашия Форум или секцията "е107 грешки" (и двата варианта изискват регистрация).

Ако самите вие сте превели модул или непреведена част от е107 моля използвайте опцията "Качване на файлове" (само за регистрирани).

Молим собствениците на е107 портали да добавят своя линк в секция "Линкове" категория е107. Те също така ще получат права за публикуване на новини и статии в категория "е107 в България".

Разнообразни статии подредени по категории

Ако освен всичко се чувствате сигурен в познанията си в някоя от областите, които е107bg.org разглежда не се колебайте да пишете Лично съобщение на някой от администраторите или директно на форума в категория "Проблеми & Предложения" за получаване на права за публикуване.

ss.png


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.