СЕК издава книга с творби на млади таланти

technofork

209 прегледа

knig2.jpg

Всички стихотворения и разкази, участвали в трите издания на конкурса “На Бургас и морето с любов”, ще бъдат събрани и отпечатани в книга. Изданието ще бъде илюстрирано с картините от първия етап на конкурса, който се организира от Политическа партия “Средна европейска класа”. Това съобщи председателят на ПП СЕК Георги Манев при награждаването на отличените участници.

С парите от продажбата на книгата, ще бъдат наградени победителите в следващото издание на конкурса, допълни Манев. Това ще стимулира допълнително децата да творят, тъй като ще могат да видят реално резултата от труда си.

Това не е първият жест на Георги Манев към младите творци. Нарисуваните от тях картини вече красят фоайетата на училища и болници в града, както и самия офис на политическата партия.

Близо сто литературни творби участваха в третия конкурс, организиран от ПП СЕК. “Този път решихме да не го подчиняваме на определена тема, а да предоставим на децата възможност да развихрят свободно въображението си и резултатът бе впечатляващ”, каза координаторът на конкурса Рени Колчева. С получените подаръци и почерпка церемонията по награждаването се превърна в истински празник за децата в навечерието на 24-ти май.

За повече информация: http://www.cek.bg
0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход