Премини към съдържанието

Book Reviews

  • публикации
    289
  • коментари
    1576
  • прегледи
    1625510

Хермес - Пламъкът на розата

NELG

4164 прегледа

1.Джена - Амбър Кей (endless surrender)

В потайна парижка нощ през зимата на 1815 година графиня Джена ди Понти прибира в дома си смъртно ранен скитник. Червенокосата не знае, че раненият Джейсън е английски благородник, който ще промени изцяло живота й. Пламналата между тях любов е като унищожителна стихия, в която се преплитат нежност и сила, жажда за наслада и непреклонна гордост.

2.Принцеса в изгнание – Сандра Дейвидсън (rosefire)

Младата и красива Ариана, дете на греховната любов между шотландската кралица Мери и любимеца на английската кралица Елизабет, е принудена да расте като преоблечена като момче, за да избегне отмъщението на ревнивата владетелка. Момичето, което не знае кои са истинските й родители, се влюбва в красивия благородник Робърт, но не смее да му разкрие чуствата си, защото в нейно лице той вижда само един беден соколар. Страстното й желание да се омъжи за любимия си тласка Ариана в лабиринт от невероятни приключения.

3.Вземи сърцето ми - Боби Смит (capture my heart)

Отвлечен в детството си от пирати, гледан като принц в палата на алжирския емир, лорд Александър е възпитан според арабските порядки и изобщо не подозира за своя знатен произход. Няколко години по-късно съдбата го среща с ослепително красивата Виктория, наследница на изключително богат маркиз, и в сърцата на двамата пламва любов. Но тяхната гордост и различните им разбирания ги възпират да излеят истинските си чувства и ги въвличат в низ от вълнуващи перипетии както в най-екзотичните кътчета на Алжир, така и в най-потайните квартали на Лондон.

4.Прегръдка под звездите - Патриша Вернер (starlight embrace)

Зад кулисите на Метрополитен опера красивата гардеробиерка Елизабет гледа спектакъл след спектакъл и мечтае да стане оперна звезда. Тя е отхвърлила фалша на своето възпитание, напуснала е бащиния си дом и упорито преследва мечтата си. В операта Елизабет Слоун среща знаменития тенор Марко Пиетро Джовинко. Той не подозира какво драматично минало има очарователната гардеробиерка, нито допуска, че тя е дъщеря на милионер. Разочарована след нещастния си кратък брак, Елизабет е решена да жертва всичко, дори и любовта, но да постигне целта си. Но любовта не може да бъде победена. Тя грабва двамата в своя шеметен и страстен танц.

5.Райският поток - Лайза Бингам (eden creek)

Заслепена от чувствата си към Били - мъжествен и красив служител в банката на баща й, Джини изведнъж осъзнава, че не любовта, а кариеристични помисли са подтиквали младежа към тяхната връзка. Скоро Джини с ужас разбира, че е бременна. Майка й, за да прикрие греха на момичето, я принуждава да се омъжи за Орин - вдовец с три дъщери. Бавно и мъчително младата жена свиква с живота в новия си дом - чифлика "Райския поток", привързва се към натрапения си съпруг с томителната сила на любовта. Неочаквано се появява Били, който предявява своите претенции за детето. Разскъсвана между греха и любовта си, Джини се бори за изкупление и щастие.

6.Лунна красавица – Хелън Митермайър (princess of the veil)

Тя е смела, войнствена и красива. Носи копринен воал, който прикрива белега на лицето й. Аздис Йона, младата принцеса на викингите, обаче не може да скрие раните в душата си. Принцесата отплува към островите Оркни, с намерение да основе там манастир и да се оттегли от света. Младата красавица не знае, че пътува всъщност към съдбата си. В ожесточен двубой Аздис успява да срази могъщия ирландец Магнъс, но ще победи ли любовта, която лумва в сърцето й?

7.Кралят на пиратите - Стеф Ан Холмс (king of the pirates)

Дантон Кристобал - страшният разбойник, наричан Кралят на пиритите, рискувайки живота си, спасява младата вдовица Катрин Льокларк и четиригодишната й дъщеричка Мадлен. Красивият пират не предполага, че животът му коренно ще се промени. Страстната любов към Катрин и нежната обич на Мадлен помагат на Краля на пиратите отново да изпита щастието. Но Дантон трябва да открие човека, който е причина за неговото изгнание, за да възвърне почтеното си име и титлата си.

8.Непокорната Джилиън - Хелън Леър (the passionate rebel)

Страстна привърженичка на американските патриоти по време на Войната за независимост, красивата Джилиън Уинтроп с ужас научава, че баба й иска да я омъжи за изменник на каузата. Момичето, което рискувайки живота си, шпионира за генерал Вашингтон, опитва да се противопостави, макар че тялото й копнее за ласките на Филип... Фалшивата самоличност на привърженик на торите може да струва на Филип Мередит любовта му, ако не успее да убеди Джилиън, че не е предател.

9.Магията - Кристин Хана (the enchantment)

Красивата и амбициозна Емалайн Хатър решава да финансира експедицията на д-р Ларънс Дигби, чиято мечта е да открие легендарния индиански град Сибола. Фалирала неочаквано, младата жена тръгва с д-р Дигби, надявайки се, че след като продаде част от богатствата на древния град, ще се замогне отново. Но по време на пътешествието Емалайн се влюбва в романтичния Ларънс. След много перипетии и вълнуващи преживявания двамата успяват да преодолеят магията и влизат в тайнственото селище. Реалността е по-красива от мечтите им, но Емалайн трябва да избира между жаждата за пари и любовта на Ларънс.

10.Среднощна заблуда - Кори Макфаден (deception at midnight)

Осемнадесетгодишната Мод, останала сираче, е отгледана от семейството на чичо си. Тя е наследница на имение и на значителна сума пари. Братовчед й Джон, подтикван от майка си се опитва да я изнасили. Красивото момиче успява да се изплъзне. Бягайки в дъждовната нощ, предрешена като момче, Мод попада под колелата на каретата на граф Радфорд. Младият граф отвежда "момчето" в Лондон и го прави свой камериер. При нападение срещу графа Мод го предпазва с тялото си. Превързвайки раната на камериера си, Радфорд разбира, че той всъщност е едно невероятно красиво момиче...

11.Опасни желания - Луис Кларк (dangerous desires)

Красивата Стефани дьо ла Ривиер е принудена да напусне раздираната от революционни борби Франция и да потърси убежище в Англия. В дома на кръстницата си тя среща обаятелния лорд Никълъс Рокстън. Въпреки трепетното чувство, което се поражда между тях, Стефани не престава да крои планове как да измъкне баща си от бунтовния Париж и се впуска в низ от авантюри...

12.Златната долина – Кристин Хана (a handful of heaven)

Златотърсачи от всички краища на Америка се стичат към снежната пустош Юкон, където живе Каменния МакКена - мъж със страховита външност и нежно сърце. Той се надява,че след пристигането на съдружника му Девън О'Ший, ще може най-после да си почине. Но съдружника му се оказва жена. Каменния и Девън започват война на нерви, но внезапно сред снеговете разцъфтява цветето на една страстна любов......

13.Любимецът на кралицата - Патриша Грасо (love in a mist)

Приказно красивата уелска Кийли Глендоуър бяга от тиранията на втория си баща чак в двора на английската кралица Елизабет. Там тя попада в мрежата на обаятелния и безмерно богат кралски фаворит Ричард Деврьо, комуто не може да устои. И все пак нейната уелска гордост я подтиква да откаже предложението за брак с един англичанин...

14.Наследницата на Монтоя - Емили Брадшоу (midnight dancer)

Животът на пленителната танцьорка Маги Монтоя неочаквано се преобразява от изумителното разкритие, че е потомка на знатен испански род от Ню Мексико. За да възвърне титлата и богатството си, Маги трябва да се омъжи за граф Кристофър Талбът и да му предостави правото да разполага с имота й както намери за добре. Събрани от брак по сметка, двамата не подозират, че пламналата в сърцата им любов ще осуети първоначалните им намерения и ще застраши живота на Маги, която попада в капана на върл противник на мъжа й.

15.Невъзможно бягство – Емили Кармайкъл (outcast)

Доктор Оливия Барън пристига в Монтана, за да помогне на приятелката си от детинство Еми да се справи с трудната си бременност. Неочаквано съдбата пресича пътя й с този на Гейб Данахър, загадъчния млад вдовец, който я отвлича в отдалечения си дом в планината, за да излекува болните си дъщери. Принудена да изчака края на зимата, за да се върне в града, Оливия неусетно се влюбва в привлекателния си похитител, докато най-изненадващо потресаващи тайни от миналото му не подлагат на изпитание чувствата им и не застрашават живота им.

16.Изкушенията на съдбата - Жаклин Рединг (tempting fate)

Красивата червенокоса Мара Диспенсър остава заедно с брат си Оугън единствена представителка на семейството си, избито от войниците на Кромуел. Решена твърдо да си отмъсти и да си възвърне фамилното имение Кулхейвън, като сключи брак с неговия нов собственик - лорд Сейнт Обин,тя се представя чрез измама за бъдещата му съпруга Арабела - кръшелница на лорд-протектора. Излагайки се на смъртна опасност чрез новата си роля, дамата с огнените коси с изумление открива, че омразния англичанин, за когото се е омъжила, също играе двойна игра.

17.Огърлицата – Мелинда МакРей (prince of thieves)

Осъден на смърт заради предателството на една дама, Джак Дери изглежда примирен със злочестия си край, когато ненадейно се появява неговият ангел-спасител в лицето на пленителна непозната. С риск да бъде обвинена в лъжесвидетелство, Хонория Стърлин с хитрост избавя Джак от бесилката, за да си възвърне с помощта му скъпоценната огърлица, присвоена от лицемерния й чичо. Джак приема предизвикателството, но блясъкът на бижуто събужда в сърцата им неподозирани чувства, които застрашават успеха на общата им цел.

18.Омагьосаният остров – Бронуен Уилямс (bedeviled)

Съдбата събира червенокосата красавица Ани О'Нил и неустоимия Бенджамин Хамилтън на един екзотичен остров. Двамата са различни като деня и нощта, но сблъсъкът на силните им характери запалва в сърцата им огъня на любовта. Неочакваната поява на жестокия Джаксън Снел обаче всява смут в отношенията им. Ани е принудена да направи труден избор: да повярва на чувствата на Бен или да приеме предложението за брак на Снел, на когото е опасно да се противопостави...

19.Изабел - Елизабет Хюит (diamond in disguise)

Магнетичният Адриан Ренвил пристига в родината на баща си - Англия, с намерението да разбере причината, подтикнала дядо му да прокуди първородния си син. Младият американец изобщо не подозира, че във фамилното имение Одзуик Чейс, чийто законен наследник се явява, ще срещне прелестната Изабел, годеница на арогантния му братовчед, и ще се влюби от пръв поглед в нея. Но за да спечели любовта на Изабел, Адриан трябва да разобличи един коварен заговор, целящ да го унищожи.

20.Опияняваща ярост - Рейн Кентръл (whisper my name)

Твърдо решена да разбули тайната около смъртта на баща си и да открие неизвестния си благодетел, плащал издръжката й в пансиона за сираци, Доминика Къркланд заминава за отдалеченото ранчо на скотовъдния барон Тома Колфакс. За да достигне до истината, нежната и невинна девойка трябва да надхитри безскрупулната му съпруга Аманда и арогантния му син Мат, който се опитва да я прелъсти. На Доминика не й остава друга възможност, освен да се вслуша в гласа на сърцето си и да се довери на непредсказуемия Люк, който едновременно я привлича и плаши...

21.Сълзите на милейди - Сюзън Симънс (bed of roses)

Благородникът Майлз Сейнт Алфорд е изпратен от английската кралица в абатство Грейстоун, за да разбере причината за странните неща, които се случват там. Изумлението на самоуверения маркиз е огромно, когато вместо призрака, който се предполага, че витае в имението, той открива Алиса Грей - младата господарка, чиято божествена красота събужда дявола у него. Сред блещукащите светлини на старинния замък и благоуханието на рози Майлз и Алиса опознават невидимата сила на любовта, която трябва да опазят от зложелатели.

22.Изгаряща светлина – Нан Райън (because you're mine)

Златокосата Сабела Риос знае, че е законна наследница на Линдо Виста - най-обширното ранчо в Южна Калифорния. Наследството й е било отнето с измама от бащата на младия Бърт Бърнет - настоящия собственик на този рай край океана. Своенравната Сабела се заклева да прелъсти магнетичния Бърт и да се омъжи за него, независимо че той вече е сгоден за местната красавица Джена - дъщеря на богатия сенатор Дьо Темпъл. Но отмъщението на пленителната испанка няма да се окаже толкова лесно...

23.Танц с непознат - Кит Гарлънд (dance with a stranger)

Съдбата помага на младата и талантлива балерина Гизлен да се издигне неочаквано до прима на Парижката опера. Успехът й спечелва безброй обожатели. За нейното благоволение се домогват богати благородници, дори самият крал Луи Филип. Най- настоятелен обаче е маркиз Дьо ла Валет - шеф на тайната полиция. Неочаквано Гизлен среща красивия английски дипломат граф Съмърфийлд, комуто отдава невинността и сърцето си. Скоро младата жена разбира, че е бременна. Принудена е да избира между изкуството и детето си. Люсиен Съмърфийлд е изчезнал, а маркизът става все по-настоятелен. Гизлен трябва да вземе съдбоносно решение...

24.Дворцови интриги - Жаклин Рединг (chasing dreams)

Англия след Реставрацията. Аристокрацията се е отдала на забавления, интриги и любовни афери. Многобройните фаворитки на Чарлс II се опитват да дискредитират кралица Катерина-неспособна да дари краля с наследник. Единствената й истинска приятелка - лейди Касия Монтифорт, е обвинена в убийството на баща си. За да я предпази, докато се докаже нейната невинност, Чарлз изпраща при нея най-доверения си благородник, лорд Рейвънскрофт. Опитвайки се да открие истинския убиец, младият граф открива едно магнетично очарование под маската на лейди Зима, както всички наричат госпожица Монтифорт

25.Страстните измамници - Даяна Хевиланд (the passionate pretenders)

Напълно отчаяна от безуспешните си опити да намери работа като актриса в Ню Йорк, Друсила Рийд среща авантюриста Кевин Фаръл. Той й предлага да се представи за самоубилата се Бет Тримейн - единствената наследница на богат аристократичен род от Севера. Водена от чувствата си към Кевин, в когото се е влюбила от пръв поглед, очарователната девойка приема да участва в тази измама. Тя се надява, че ще стане богата и ще се омъжи за любимия си. Но в живота нищо не се случва така, както сме го планирали. Измамата е само първото от изпитанията, които очакват Друсила по дългия път към щастието.

26.Коварната Марго - Мери Джо Потън (petals in the storm)

Неустоимият херцог Кандовър си е спечелил репутацията на донжуан в копринените будуари на английския двор. Ненадейно жизненоважна мисия го отвежда в Париж, за да работи с най-красивата шпионка в Европа - Марго Аштън. Херцогът с изумление открива, че тя е измамната чаровница, предала го преди години - единствената жена, която е обичал и мразил едновременно. Двамата се съюзяват, за да попречат на един коварен заговор, който може да предизвика война, и се потапят в опасния водовъртеж на страстта.

27.Необмислена постъпка – Патриша Райс (paper tiger)

Дениъл Малоуни пристига в родния си град Кътлървил с твърдото намерение да научи нещо за родителите си, отказали се от него още след раждането му. Откритието, че баща му е един от най-богатите хора в града, го изпълва с желание за мъст. Младият журналист основава вестник и повежда борба срещу могъщата фамилия Малоуни. Случайността го среща с очарователната Джорджина Хановър - годеница на брат му Питър. Русокосата красавица става негов неочакван съюзник, както и жената, за която е готов да даде и живота си...

28.Опасен мъж - Анита Милс (dangereous)

От мига, в който Верена Хауърд среща сладкодумния комарджия Матю Морган, веднага усеща, че той ще й донесе само проблеми. Матю е всичко онова, от което майка й я е предупреждавала да се пази - красив мъж, който крие миналото си. Оказва се обаче, че Верена се нуждае от помощта му, а и не може да остане безразлична към мъжествеността и чара му. Несъзнателно младата жена забърква Матю в жестоко преследване, в което и двамата рискуват всичко.

29.Да откраднеш рая - Жаклин Рединг (tempting fate)

Пред осемнадсетгодишната лейди Джилиън Форестър, отвлечена посред нощ от дома й, има само една възможност да се спаси от позора - бягството. Скачайки в движение от каретата на похитителя си, тя се удря лошо и загубва съзнание. На път към фамилния си замък Данте Тримейн, граф Морган, открива ранената девойка и я откарва в дома си. Но дали прекрасната Джилиън може да нарече спасител мъжа, известен с прозвището Разгулния граф?

30.Неизбежен брак – Бронуен Уилямс (halfway home)

От нещастно сираче Сара Йънг внезапно се оказва богата наследница. Но Сара отчаяно се нуждае от помощ, за да запази парите си от домогванията на омразната й мащеха и извратения й доведен брат. Единственият изход според нея е да си намери колкото се може по-бързо съпруг. Съдбата обаче я среща с Джерико Уайлд, тръгнал да отмъсти на мъжа, убил сестра му. Изправени на кръстопът в живота си, Сара и Джерико откриват, че нещастието може да споходи човек толкова внезапно, както и голямата любов...

31.Магьосницата – Ани Картър (the promise of your touch)

Младата ирландка Шивън Армаг, наречена заради лечителската си дарба Магьосницата, спасява бунтовника Крисчън Монтегю. Макар да мисли, че той е враг на родината й, Шивън не може да го изостави. Постепенно момичето разбира, че храбрият и мъжествен англичанин започва да обсебва не само мислите, а и сънищата й. Тя усеща обаче, че дълбоко в душата си Крисчън крие някаква жестока тайна. Без да се интересува от опасностите, които заплашват и двамата, Шивън е готова на всичко, за да помогне на любимия си...

32.Момичето от езерото – Емили Брадшоу (sweet sorcery)

Приближеният на Карл Велики военен вожд Рутгар превзема саксонската крепост Ардун. Завоевателят се влюбва безумно в красивата Гизела, която местните жители наричат "момичето от езерото". Франкът желае да се ожени за Гизела, но между тях се издигат непреодолими препятствия - Карл Велики му налага за съпруга саксонка със синя кръв, а Църквата обявява любимата му за вещица и иска да я изгори на кладата. Ще успеят ли двамата влюбени да се преборят с всичко това, за да заживеят като господари на Ардун?

33.Завинаги твоя - Дороти Гарлок (forever, Victoria)

Виктория Маккена, красива наследница на голямо ранчо, е изправена пред заплахата да остане без дом. Капитан Мейсън Махафи пристига с братята и сестрите си, за да влезе във владение на своята собственост. Принудена да живее под един покрив с натрапниците, младата стопанка е като разпъната на кръст. Сред вълнуващи премеждия и нападения от загадъчни наемни убийци в сърцата на Виктория и Мейсън се заражда опасна близост…

34.Тъмна страст - Джо Бевърли (something wicked)

Младата аристократка лейди Елф си дава сметка, че има един постоянен спътник - скуката. Но ето че съдбата й поднася изненада - красивата дама става неволен свидетел на заговор срещу краля на Англия. В същото време отношенията й с младия лорд Форт вземат неочакван обрат. Около лейди Елф вече не е никак скучно. Наоколо дебнат и смъртта, и любовта...

35.Горчиво и сладко - Анита Милс (bittersweet)

Попаднал в кървавия ад на войната между Севера и Юга, доктор Спенсър Хардън изгубва всичко: красивата си жена, невръстния си син, вярата в лекарската професия и в себе си. И сякаш за да го възмезди за тежката загуба, съдбата го среща с Лора Тейлър - една жена с невероятен характер. През планини, гори и пустини, в студ, жега и престрелки с индианци двамата прекосяват цялата страна - всеки в търсене на своето щастие...

36.Измамник с ангелско лице - Мери Джо Потън (angel rogue)

След дванадесетгодишна шпионска дейност срещу управлението на Наполеон лорд Робърт се завръща в Англия опустошен. Но провидението му дава шанс за нов живот и го среща с очарователната Макси Колинс, в чиито вени тече аристократична и индианска кръв. Тръгнала към Лондон, за да разследва загадъчната смърт на баща си Макси преживява опасни премеждия и единственото сигурно нещо в този объркан свят се оказват обятията на лорд Робърт.

37.Търсещи сърца - Дороти Гарлок (the searching hearts )

Такър Хюстън е деветнадесетгодишна червенокоска без пари и родители. Решена да намери по-добър живот за себе си и сляпата си приятелка, тя излъгва безсрамно, за да получи работа в Западните територии… и скоро се озовава в керван за невести по поръчка. Водач на кервана е Лукас Стийл – мургав красавец, привлечен от огненото излъчване на Такър. Не след дълго двамата влюбени откриват, че любовта не може да чака – не и когато отвсякъде ги дебнат смъртоносни клопки…

38.Бялото цвете – Жаклин Рединг (white heather)

Отгледана от селяни, прелестната Катриона изобщо не подозира за знатния си произход. Една нощ тя тайно се промъква в пустия замък Росморай, за да намери книгата, сочеща към якобинското съкровище, заровено някъде в околността. Там се натъква на лорд Девънбрук, загубил зрението си при пожар. Двамата се влюбват, но щастието им е застрашено. Ще успее ли магическата сила на любовта да надвие злото и върне светлината в живота на лорд Девънбрук и Катриона?

39.Принцеса Сесил - Сюзън Симънс (you and no other)

Всяка нощ младият Джеймс Грейстоун сънува натрапчив сън, в който изплува образът на красива млада жена. И всяка нощ безуспешно се опитва да си припомни обстоятелствата около завръщането си в Англия. Когато получава покана да присъства на бала в чест на принцеса Сесил от Сейнт Саймън, Джеймс още не подозира, че се впуска в най-голямото приключение на живота си - приключение, което ще намери ключа към сънищата му и ще го въвлече в тайна и опасна мисия...

40.Краят на дъгата - Патриша Грасо (violets in the snow)

Изабел Монтгомъри осиротява твърде рано и израства при своята зла и алчна мащеха. Джон Сейнт Джърмейн, млад, красив и богат, преживява лична тргедия, свързана със смъртта на съпругата си. Изабел тайно се надява да се сбъдне предсказанието за мрачния принц, който ще я спаси и дари с любов. Джон живее с горчивите си спомени и с клетвата, че няма да позволи отново да разбият сърцето му. По волята на съдбата пътищата на Изабел и Джон се пресичат. Нещо ще се случи. Нещо красиво и истинско...6 Коментара


Препоръчани коментари


Да откраднеш рая - Жаклин Рединг - "Tempting Fate"

Лунна красавица – Хелън Митермайър - "Princess of the Veil"

Кралят на пиратите - Стеф Ан Холмс - "King of the Pirates"

Сподели този коментар


Линк към коментара

Пътни, Мери Джо Измамник с ангелско лице Пламакът на розата 36

След дванадесетгодишна шпионска дейност срещу управлението на Наполеон лорд Робърт се завръща в Англия опустошен. Но провидението му дава шанс за нов живот и го среша с очарователната Макси Колинс, в чиито вени тече аристократична и индианска кръв. Тръгнала към Лондон, за да разследва загадъчната смърт на баща си Макси преживява опасни премеждия и единственото сигурно нещо в този объркан свят се оказват обятията на лорд Робърт.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Милс, Анита Горчиво и сладко Пламакът на розата 35

Попаднал в кървавия ад на войната между Севера и Юга, доктор Спенсър Хардън изгубва всичко: Красивата си жена, невръстния си син, вярата в лекарската професия и в себе си. И сякаш за да го възмезди за тежката загуба, съдбата го среща с Лора Тейлър - една жена с невероятен характер. През планини, гори и пустини, в студ, жега и престрелки с индианци двамата прекосяват цялата страна - всеки в търсене на своето щастие...

Сподели този коментар


Линк към коментара

Грасо, Патриша Краят на дъгата Пламакът на розата 40 "Изабел Монтгомъри осиротява тбърде рано и израства при своята зла и алчна мащеха. Джон Сейнт Джърмейн, млад, красив и богат, преживява лична тргедия, сбързана със смъртта на съпругата си. Изабел тайно се надява да се сбъдне предсказанието за мрачния

принц, който ще я спаси и дари с любов. Джон живее с горчивите си спомени и с клетвата, че няма да позболи отново да разбият сърцето му. По волята на съдбата пътищата на Изабел и Джон се пресичат. Нещо ще се случи. Нещо красиво и истинско..."

Сподели този коментар


Линк към коментара

може ли някой да ми каже оригиналното заглавие на 34 тъмна страст от бевърли джо мерси предварително


Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.