Премини към съдържанието
  • публикации
    74
  • коментари
    466
  • прегледи
    53717

ЛИЛИТ и ЛУЛУ

valentinus

630 прегледа

"...Всичко, което е произвеждано от човечеството и не е свързано точно с това фундаментално излъчване е концентрирано, чрез почистващата работа, в определена точка в земното магнитно поле, точно където спиралните магнитни радиации се превръщат във вертикални такива. Ако сега размислим за всички престъпления, извършени от човечеството, които не са хармонични с фундаменталното земно излъчване, ще заключим, че там би трябвало да съществуват две магнитно - енергийни концентрации.

Li_I.jpg - ЛИЛИТ

Тези две концентрации, които в действителност присъстват и сега, са станали толкова сгъстени чрез привличане на материя, че могат да бъдат видени. Някои говорят за две луни, за две небесни тела, отделно от добре известната луна. Те представляват натрупвания на електромагнитни сили. Някой може да говори за тях като за две електромагнитни полета. Тъй като те са били отстранени от земното магнитно поле и са започнали да водят свое собствено съществуване, те не могат като такива да осквернят слънчевата система с безбожие. Техните функции са били опасни за слънчевата система, понеже са се импрегнирали в земното магнитно поле. И сега обаче, в тяхната изолация, те се опитват да се обърнат към своите създатели. Това ще бъде предотвратено, най-малкото сега засега, чрез определени балансиращи действия. Каквото сме създали, очевидно е свързано с нас. Каквото по този начин се е вдигнало като облаци от земята, ще бъде притеглено отново от цялото човечество. Обаче, то не може да бъде излято върху нас в този момент, понеже сега засега излъчващия земен поток предотвратява това.

И все пак, от тези две нови луни се излъчва влияеща активност върху всички, които са поляризирани към тях чрез начина си на живот. Тази влияеща активност, без все още да говорим за изливане, вече има огромни последствия. На вас ще бъде ясно, че ще дойде момент, когато магнитния потенциал на тези две временни небесни тела ще стане толкова могъщ, че тяхната магнитна излъчваща сила ще надхвърли тази на излъчващия земен поток. След като това се случи и двете луни ще се излеят над земята, те буквално ще паднат върху земята и ще причинят грамадни бедствия, които ще направят живота на земята, такъв какъвто го познаваме, абсолютно невъзможен.

Настоящата ситуация е задържане на изпълнението на смъртната присъда за човечеството и за земята, както и за цялата слънчева система. И едно дете ще разбере, че настоящето съществуване на човечеството във всички жизнени полета означава много могъщо подхранване на тези вестители на гибел и по този начин увеличаване на техния магнитен потенциал. По този начин самото човечество приближава все по-близо денят на своето собствено унищожение.

zx450y250_480163.jpg - ЛУЛУ

Най-смъртоносната от тези две луни, тази натоварена с прекомерна порочност, понякога е наричана Лилит от древните. Лилит е представяна като жена, която е подготвена и е способна да направи всичко, което е долно и скверно. Другата луна, тази обременена с буржоазната заблуда за добрина, е наречена Лулу и също е представяна като жена, която чрез своята привидна добрина, лишена от основа и стойност, отклонява от правия път човечеството, оковавайки го към неговите грешки. Универсалното учение говори за мистерийни луни, които се появяват само от време на време в човешката история. А когато те се появяват и станат видими, ще прозвучи камбанен звън, известяващ гибелта на човечеството. Ще разберем, че много пъти в световната история Лилит и Лулу са се появявали и са изчезвали отново. Същинско откровение за човечеството е добре известната ни сентенция: "Преброени, преброени – преценени и намерени недостойни".

Двете луни в същото време са жизнени полета. Този живот, разбира се, е в хармония с индивидуалното състояние на луните. Възможно е да опишем природата и състоянието на този живот, но ние се въздържаме от това, понеже подобно описание ще ни доведе до адска погнуса от такива неизмерими размери, че мисловния образ ще ни преследва много дълго време, ден и нощ. Денят на катастрофата ще бъде доведен по-близо от всичката тази мисловна активност, още повече, понеже целият този живот, колкото и да е колосален и уродлив, изглежда е много добре познат на нас.

Двете мистерийни луни са огледала в които, благодарение на тяхната особена природа, всички човешки дела са отразени и преживени по много обширен и особен начин. Може би знаете историята, която също така е филмирана, за мъж, който се взира в огледалото и вижда в отражението друга личност до себе си, надарена с напълно независим живот. Тази двойна ситуация ужасила тази личност и довела до възникване на всякакви видове усложнения. Вие ще разберете, че описаната от този автор идея е истинска и много добре известна. Защо ние ви пишем всичките тези неща? Не само защото ние сме част от човечеството и като такива не трябва да падаме духом пред влиянията и заплахите на Лилит и Лулу, но ви казваме това главно, защото всички тези неща имат много специфично значение за нас, ако сме човешки същества, желаещи да извървят пътя на Розата и Кръста..."

цитат от "Няма празно пространство" на Райкенборг, от гл. "Лилит и Лулу"4 Коментара


Препоръчани коментари

е, всичко с времето си...

може на първо време да е достатъчно да знаем, че подхранваните с човешката карма астрални концентрации ни влияят все по-силно и съответно да се учим да неутрализираме тези манипулации. Да осъзнаем, че много от мислите, чувствата и страстите, които се появяват в нас "незнайно откъде" не са просто настроения и случайност, а инспирирани... а това може да е и един пряк път към шизофренията -

светлото бъдеще на човечеството:lol6:

Сподели този коментар


Линк към коментара

на час по лъжичка

...ех, тези докторски навици - втора природа:yanim:

ми обикновено при голяяяяма доза изходът е летален.

та нека се увеличава дозата постепенно /уф, доста наркомански прозвуча:speak:/

Зависимостта ни от сили и йерархии отвън е толкова силна, че наистина е ужасяваща. Ма това вече не е майтап, за съжаление, и не са необходими и доказателства много-много, пред очите ни са. Стига да поискаме да ги видим. Ма обикновено не искаме. За да си спасим психиката де - инстинкт за съмосъхранение.

Или там нещо такова.

Или каквото и да е.

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.