Премини към съдържанието
  • публикации
    12
  • коментари
    15
  • прегледи
    3366

ПРИЗИВ


novaera

394 прегледа

 Сподели

П Р И З И В

СЪЗДАВАНЕ НА СВЕТОВЕН СЪЮЗ

ЗА ТОТАЛНА ПРОМЯНА И СЪПРОТИВА !

Граждани

от

различни страни и народи !

След краха на тоталитаризма света навлезе в Новото Трето Хилядолетие и Новата Ера с предхода на тоталния срив на увековечилия се " световен елит " .

Признаците, породени от алчността, бездушието и новия тип икономическо робство над хора, територии и общества чрез сателитни личности в тях доведоха до страдания, бедност и практическо унищожение на безброй човеци. Инструментите на властващите - банки и корпорации, притиснаха нациите до ръба на нетърпимостта. С похвати на разделение на ред белези, религии и касти, с раздробяване на граници и етнически общности, с войни на територии на независими държави, " елита ", отделил се от така определените простосмъртни или " обикновенни " хора, тъне в разкош и безумия, натискайки все-повече други да работят в мизерия за тях. Бедноста, нищетата, окупацията и демагогията, разбития морал и пропагандата с промиване на мозъците и пригласи за търпимост са главни оръжия на " висшите касти " да потдържат охолството си на гърба и страданието над отрудените и темпово пришпорени нормални хора. Като прибавим и изпълнените със зловещност разузнавания и полицейщина, световната картина добива образност.

Новото хилядолетие и ххІ век пораждат признаци и за ново поколение. Това са децата ни, самите ние с по-светли качества, опряни на институция всемирен БОГ и на ценности, базиращи се на Справедливостта.

В името на ограбените ни родители, на собствения ни труд и най-вече да помогнем на рожбите ни сме длъжни да обявим съпротива, базирана на единството.

Първи конкретни изисквания :

1. - Неколкократно по-високи заплащания и по-ниски печалби за " висшите " , т.е. смяна на цялостния механизъм на капитала и неговото преструктуриране.

2. - Лишаване банките от възможноста да ограбват, независимо от запасите им от средства. Те са взети от нас, принадлежат на държавата - а държавата това сме ние !

3. - Значителни доходи за възрастните хора, дали достойно своя принос.

4. - Директна намеса в разпределенията на натрупаните бюджетни сметки и сделки с придобитите от нас пари и данъци.

Невъзможно е да изброим изискванията на този преход без общата Ваша помощ.

Светът поставя вече черта между две плоскости.

Първата е загниващото и хапещо в умирането си минало.

И втората е друго настояще и бъдеще.

ОТ КОЯ СТРАНА НА ЧЕРТАТА СТЕ ВИЕ ?

В отговора му за всеки от Вас се крие щастието и смисъла на краткият живот, който днес безцелно продаваме на типични бандити.

Чакаме предложения за наименованието на Световното обединение.

За малка България я подразделението е кратко :

" Единна България ".

Славомир Цанков

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪЮЗ " ЕРА - 3 "

p.s.Призоваваме български и чужди граждани за включване за членове на новата световна сила. Чакаме включването Ви !

Някой трябва да направи нещо! Но защо някой ?

Това трябва да сме ние !

 Сподели

2 Коментара


Препоръчани коментари

Аз съм чужд гражданин и ето включвам се. По нататък какво правим, кого ще убиваме? Знамето кой ще носи? Ще се целуваме ли уста в уста като победим врага?

Брачед, позволи един преразказ от моя живот. Това бе преди 7г. Точно на кръстовището на Бъкстон покрай "Борово" бяхме издигнали една планина от зеле, над 15т под военните блокове с Юлиан от Овча купел-2. Може й да го познаваш, знам ли те. Зелето не вървеше, гражданите се правеха на агрономи и не купуваха. По едно време дойде някакъв интербригадист на 70г и започна да ни чете някакви агитационни лекции за победи, неправди, богатства и прочие, всякаш бе отворил учебник по история на КПСС. Юлиян го изгледа на криво и отвори една бутилка вино. Онзи омота две чаши и след половин час се върна с пачка лозунги. На всяка зелка налепихме по една такава агитация, за победи, неправди и светло бъдеще ... ти си знаеш. Тогава си казах, че в държава от пенсионери, селяни, цигани и мутри работата ми свърши и аз си бих капаците завинаги. На новото място ми е малко скучно, та съм готов да побеждаваме, само дай сигнал там като Радката читака - който се е клел да излиза! Номера на товарищ Ленин малко ще е трудно, защото освен саботажи по гарата и блокаж на пощата ще трябва да гръмнем антените на м-тел и да изрежам жиците на лан-доставчиците. Пълна парализа и само напред като Будьони с шпагата.

поздрави

Линк към коментара
Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...