Премини към съдържанието
  • публикации
    20
  • коментари
    19
  • прегледи
    18019

Премахване на следата че сте влизали в Skype от някой компютър

Rumen80

296 прегледа

Вашето мнение.  

2 гласували потребители

  1. 1. Хареса ли ви статията?

    • Да
      2
    • Не
      0

По принцип, когато влизате в Skype от някой компютър, след приключване на сесията ви, вашето Скайп име остава в менюто на skype. Понякога не е желателно да се вижда , че сте влизали в Skype от този компютър. Ето как да изтриете скайп името си от менюто на skype.

1.Отворете File Manager-а на windows( това ще рече да отворите някоя папка) и в адреса да напишете %AppData%\Skype\ ( също може и да влезнете ръчно в C:\Documents and Settings, след това в папката на юзера с който сте влезнали в уиндоус, влизате в папка Application Data\Skype )

2. Вече влезнахте в папката в която се съхраняват системните файлове на skype. Там трябва да видите папка с вашето скайп име. Ако вашето скайп име е Ubavec, трябва да има и папка със същото име Ubavec.

3. Изтрийте папката и сте готови. Изтрийте само папката с вашето скайп име, другите не ги пипайте, за да не се наложи преинсталация на Skype.



0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.