Премини към съдържанието
  • публикации
    4
  • коментари
    8
  • прегледи
    2645

PokerStars обявяват голяма актуализация на софтуера си

cska_hool

317 прегледа

Възможности за сесиите - PokerStars ще представят интегрирана платформа, която ще ви позволи да управлявате състоянието си по време на игрова сесия. Когато играете, ще забелязвате малка допълнителна икона, която ви дава бърз достъп до възможностите за сесията. Там можете да избере да станете (sit out) от всички маси, на които играете, да станете (sit out) от масите за следващия голям блинд, да продължите играта на масите, от които сте станали и да прекратите сесията си със стил - да станете (sit out) от масата за следващия голям блинд и след това да затворите всички маси.

За моментална обратна връзка за състоянието на вашата сесия, иконата ще се променя от зелен знак за игра, когато седите на масите, до жълтия знак за игра/пауза, когато сте станали от някои маси, до червен знак за пауза, ако сте станали от всички маси.

Автоматичен бай-ин - автоматичният бай-ин ви позволява да платите бай-ина веднага кати кликнете с левия бутон на "Seat Open", без да се налага да минавате през междинни стъпки. Просто настройте предпочитанията си за най-ин веднъж, и следващия път, когато сядате на масата, ще плащате бай-ина автоматично. Опцията за автоматичен бай-ин може да се настрои като отидете на "Options" > "Auto-Buy-In (Ring Games)..." или като кликнете на връзката в стандартния прозорец за бай-ин.

Искате да платите бай-ин, който е различен от зададения? Просто кликнете с десния бутон на "Seat Open" и ще се отвори нормален прозорец за бай-ин.

'Seat me' ("Настани ме") - когато изберете от лобито за кеш игри маса, на която има свободни места, ще забележите бутона "Seat Me" до стандартния бутон "Go to Table". Като кликнете на "Seat Me", масата автоматично ще се отвори и ще бъдете настанени на едно от свободните места. Ако сте включили опцията за автоматичен бай-ин, направо можете да започнете играта, а ако не - ще се покаже прозореца за бай-ин. Така сядането на масата ще бъде сведено само до едно кликване в главното лоби.

Стани (sit out) за следващия голям блинд - за бързите маси PokerStars променят настоящата възможност за ставане от масата за следващия блинд на ставане от масата за следващия голям блинд. Освен това добавят новата възможност като отметка на масите с нормална скорост.

Изглед на масите една върху друга - PokerStars добавят възможността да подреждате масите си една върху друга, а не само както досегашните опции за подреждане в каскаден вид или една до друга. До тази функция можете да стигнете през възможността "View" в главното лоби, или през менюто Table Layout. Комбинацията за бърз достъп е Ctrl+8.

Колона за среден стак - това е нова колона, която дава информация за средния стак на играчите, които седят на дадена маса.

Текстово описание (подсказка) при деактивиран чат - ако сте изгубили привилегиите си да използвате чат опцията, ще имате възможност да използвате текстовото описание при деактивиран чат. За да направите това, отидете на "Options" > "Show No Chat in tooltip". Ако можете да използвате чата, функцията няма да се показва.

Надеждност на бележките - PokerStars променят начина, по който се запазват бележките, така че да не ги губите, ако не затворите покер клиента както трябва.

Бутон за премахване от всички списъци за изчакване - прозорецътт за списъци за изчакване ("Requests" > "Waiting on Tables...") вече ще има бутон "Remove me from All Waiting Lists" ("Махни ме от всички списъци за изчакване).

Линк към последната ръка след края на раздаването - вече ще можете да отворите последната ръка след като приключи раздаването. Линкът за предишна ръка ще остава активен на масата, вместо да изчезва, както беше досега. Имайте предвид, че последната ръка обикновено е отменената ръка и червеният бутон за повторно показване на ръката няма да отвори ръка, която е била отменена. За да прегледате последната завършена ръка, кликнете на линка "Previous [iD на ръката]" и използвайте незабавната история на ръцете.

Показването на сумата на залога ще е включено по подразбиране - тази функция вече ще бъде активирана по подразбиране на новоинстлираните покер клиенти и ще бъде активирана за играчи, които не са пожелали да я спрат.

Преместване на бутона за предварителен избор на чек - за да се избегне кликване по погрешка, когато правите предварителен избор да чекнете, бутонът за чек ще бъде преместен малко по-нагоре, за да не е на същото ниво с полето за отметка Call "(Amount)", което се появява, когато някой е заложил преди вас.

Прозорецът за билети за турнири е подобрен - прозорецът, до който се стига като кликнете на "Requests" > "Tournament Tickets" също ще бъде подобрен. Една от промените е, че той вече ще показва всички турнири, които изискват специален тип билет.

Източник: bg.pokerstrategy.com0 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...