Премини към съдържанието
  • публикации
    8
  • коментари
    23
  • прегледи
    8221

Чеснова паста


betina1

1220 прегледа

Продукти::20 едри скилидки чесън,75 мл олио,сол на вкус,бял пипер на вкус.

Приготвяне:Завивате скилидките чесън по четери в алуминиово фолио.Слагате ги в подходяща тавичка и ги запичате на 200 градуса за 1 час.Изваждате ги от фурната,махате фолиото и оставяте да поиззстинат.Обелете скилидките и ги претрийте през сито,след това ги разбъркайте с олиото,докато получите гладка кремообразна смес.Овкусявате със сол и пипер.Сипвате в малки бурканчета по 125 мл ,предварително добре измити и подсушени.

Годност - 6 месеца.

1 Коментар


Препоръчани коментари

Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване