Премини към съдържанието
  • публикации
    8
  • коментари
    23
  • прегледи
    7466

Чеснова паста

betina1

920 прегледа

Продукти::20 едри скилидки чесън,75 мл олио,сол на вкус,бял пипер на вкус.

Приготвяне:Завивате скилидките чесън по четери в алуминиово фолио.Слагате ги в подходяща тавичка и ги запичате на 200 градуса за 1 час.Изваждате ги от фурната,махате фолиото и оставяте да поиззстинат.Обелете скилидките и ги претрийте през сито,след това ги разбъркайте с олиото,докато получите гладка кремообразна смес.Овкусявате със сол и пипер.Сипвате в малки бурканчета по 125 мл ,предварително добре измити и подсушени.

Годност - 6 месеца.



1 Коментар


Препоръчани коментари

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.