Book Reviews

  • публикации
    289
  • коментари
    1574
  • прегледи
    1613884

Астрала - Любов в друго време, на друго място

ganinka

1707 прегледа

1.ВЪЛЧЕ СЪРЦЕ - САРАН ДОУСЪН (heart of the wolf)

Вождът на чужд народ трябва да спаси Джослин от враговете й , но въпреки това младата принцеса не е сигурна дали той е приятел или не. Отдавна е чувала легендите за Дейкън и неговия народ и за магическите им способности да се превръщат във вълци. Ако легендите са истина, касидите са точно тези, от които Джоселин се нуждае, за да спаси застрашената си империя. Тя е готова да плати каквато цена поискат- дори да се омъжи за Дейкън. Но колкото по-дълго стои в планините при добрия великан, толкова по-добре разбира, че не го познава истински....

2.ДАЛЕЧНА ЗВЕЗДА - АН АВЪРИ (a distant star)

“Не се нуждая от помощта му” - мислеше Нарин с ярост. Не искаше тази помощ. Но въпреки това Нарин знаеше, че лъже самата себе си. Този мъж и този миг бяха точно това, което искаше. И сякаш ги беше търсила и чакала отдавна, много отдавна.

Тялото й потрепери, зъбите й все още тракаха, но дълбоко в нея се надигна тревожно нетърпение, което я заля като физическо страдание, като огромна вълна от страст.

Всичко това беше толкова неправилно. Тя беше вестоносец. Тя и само тя трябваше да контролира чувствата и тялото си. Нейният град беше в опасност и тя носеше съобщение, което бе нужно на Господаря.

3. ЛУНА НА ЖЕЛАНИЯТА - ПАМ РОК (moon of desire)

Луна на опасностите… Кала решава да спаси новородения си племенник, отвлечен от тайнствено братство. По пътя на спасението среща своята голяма любов, която тласка вироглавата красавица към опасно за живота приключение. Луна на измамите… Лога, бъдещ водач на Реда, побеждава врагове, унищожава хора, но съдбата променя досегашния му живот. Кала се оказва привлекателна примка. Луна на желанията… Когато трите луни на планетата се превърнат в едно сияние, Лога и Кала преживяват сблъсъка на божествените си тела – екстаз или унищожение.…


3 души харесват това


0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход