Book Reviews

  • публикации
    289
  • коментари
    1574
  • прегледи
    1615467

Запознайте се с ....Патриша Бригс

bobych

1273 прегледа

1. Moon Called

Патриша Бригс-Moon Called.

Не е на бг и ми е трудно,но предпочитам така.

На бг се издават предимно вампирски неща и ми липсва разнообразието от книги в белия свят.

Реалноста в книгата е свят на вещици, върколаци и вампири,които живеят съвместно и незаблежимо с нормалните хора.Всъщност голяма част от приказните същества са излезнали на яве,но тъй като хората не са точно предразполагащи и добронамерени останалите по-страшни и грозни същества си се крият.

Главната героиня е Мерседес(Мърси) Томсън авто механик и то на европейски коли, и скинуокър.Скинуокър е нещо като шейпшифтър-тя се превръща в койот,но това е част от индианското ѝ генетично наследство(нещо като вълците в Здрач).Отгледана от върколаци,тя знае всичко за тях и начина им на живот.

Всичко с обърква, когато наема новосъздаден върколак(Мак) да ѝ помага в сервиза.Оказва се,че момчето създадено с цел експерименти и едва успява да избяга.Тя убива един от преследвачите му и свързва Мак с местния Алфа(Адам) на върколаците.Нещата се до усложняват след като Мак бива убит,а Адам сериозноно ранен.Тогава Мърси си стяга багажа и отива при върколаците,които са я отгледали.Та до тук съм.

Романа е написан в 1лице,но е доста интересен.Главната живее сред върколаци и вампири и хич не ѝ е лесно ,но се справя доста добре. Дори си позволява от време на време да дразни Адам ,ако мисли,че ще ѝ се размине.Или му праща котката си.

Това е цялата поредица.

Mercedes Thompson

1. Moon Called

2. Blood Bound

3. Iron Kissed

4. Bone Crossed

5. Silver Borne

6. River Marked
0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход