Премини към съдържанието
 • публикации
  115
 • коментари
  1109
 • прегледи
  8833

Мразя това скапано време!

dindi

407 прегледа

Хрумна ми идея за бизнес- виртуален отдушник. Да има място в нета, където да можеш да си разтовариш душицата на някой абсолютно непознат (нещо като горещ телефон, ама да бъде горещ чат-ама горещ чат без порно изгъзици), а той през цялото време да те окуражава и да пише колко си прав/а и как света не те разбира, или по-скоро не разбира правотата ти, или по-скоро светът е тесен за широкомащабния ти болен мозък.

Мразя това скапано време, миналата година по това време беше същата дупка, въобще да не съм абонирана да се сдухвам в този отрязък на годината...Не помня да съм плащала членски внос за тази помия! Както и да е, помислете за идеята, можем да дежурим на смени и да изкараме някой допълнителен лев от реклами. Ще си напишем някакви изразчета като:"Да, разбирам ви", "Абсолютно съм съгласна с Вас", "Животът е гаден, но хубавите моменти си струват" и тем подобни банални клишета, които дори няма да е нужно да набираме на ново. Просто копи/пейст, а невинната душа от другата страна се чувства специална, разбрана и определено й олеква. Няма да е като мъцане по телефона, защото хората трудно споделят мислите си на висок глас, а ще е чат, където преградите при виртуалното общуване бързо падат. И няма да е като във форум да кажем, където могат да те троляяяяят. О неееее, "кошчетата за душевни отпадъци", ще проявяват разбиране, по собствено осмотрение дават (необвързващи) съвети и през цялото време ще има един лайтмотив: "Ти си супер, просто обстоятелствата са кофти". За да не бъде цялата история съвсем безсмислена може лекинко и дипломатично да се намеква, че грешката може би, е в телевизора на потърпевшия, но това само лекинко и дипломатично. Не бива клиентите ни да бъдат дразнени. Извинявам се, страдащите души, исках да кажа, не клиенти, клиенти се римува с пациенти и е малко обидно. Пък и клиентите плащат, а ние ще го правим безвъзмездно. За нас, да сме сме спокойни, че винаги има и по-зле и то никак не са малко. "Лична драма" отдавна ме загуби като читател има-няма 10-години, че й отгоре, но сега пред мен се отваря нови хоризонти и мога да създам виртуално кътче под надслов "Истерична драма".

Сещате се за онази приказка, където някъв беше изкопал една дупка и крещеше всичко, което му тежи на сърцето, пък после там пораснало дърво, от което пък направили свирка и тя всичко изпяла. (Клюкарка, гадна мръсна!)Е, нещо подобно де, само без дървото и свирката. Нещо като черни дупки, за черни дни. Ако замогнем достатъчно можем да си направим свирки, това когато ни писне и решиме, че сме готови за Холивуд ще направим филм микс от множеството откачени истории, които сме съприживели.

Мразя го това скапано време, който е измислил студеното време трябва да бъде уволнен. Оставка!Оставка!Оставка!

Бясна, ядосана и кисела съм и да не смее някой от вас да ми напише: "Животът е гаден, но хубавите моменти си струват". Криво ми е, адски.. и се надявам след като разбера, че има още идиоти като мен, чувстващи се по същия идиотски начин, ще ми стане по-право. Или, не? Ще си направя сайтче за такива идиоти, това Сподели или там нещо си, не струва, обикновено някой смотаняк пише как е правил секс, с баба си, сестра си или е открил зоофила в себе си. Кретенджоси, които не разбират от истинска драма. Да бъде драматично, не е нужно да си измисляш разни извратени, аматьорски щуротии. Формулата с простите неща винаги е най-успешна. Най-простото е най-печелившото. Ако, не вярвате питайте откривателя на сапунките. Идея си нямам кой е той, сигурно някой от Боливуд. Знае ли се, та знае...

Ех, как мразя това скапано време...

 • Харесва ми 3


16 Коментара


Препоръчани коментари

А я си помисли за студеното и дъждовно време навън, за топлия и уютен дом, за аромата на канела и ябълки, който се носи от кухнята / това в случай, че обичаш канела и ябълки/, за оня дребосък, който щъка около теб и се опитва да ти докопа някоя стъклена чаша, която с кеф да счупи, а по телевизора върви любимия НИ сериал - "Дързост и красота" и всички пеят "Мерри Крисмас", събрани около пияното. А може да върви "Sex and Sity", а Кари Брадшоу да ти обяснява колко по-скапан е Ню Йорк.

Преветствам идеята за "Истерична драма". Аз от едно известно верме, имам една подобна идея, но някак си тя изглеждаше като клуб на "Анонимните тиквеници". Подхвърлих тази идея на една дама, която ме канеше на някакви си беседи, естествено срещу заплащане, което беше минимално. Тя каза, че за пъри път чува нещо подобно, аз се ухилих и почуствах като един истински идиот. /Тук думата идиот да се приема като човек, които има много идеи./ От тогава тази дама не ми звънна, но аз доразвих идеята си.

Няма нужда да се слагат граници и да се ограничаваме само във виртуалното пространство, нека да има срещи и на живо. Там ще ревем, ще се оплаквам, ще плюем, ще бием по боксова круша, ще стреляме със стрелички по снимката на този, които ни дразни, а нашия .... как се казваше онзи на който анонимните алкохолици звънят в два през ноща да му кажат, че им се пие, а той им обяснява, че няма смисъл защото вече имат значка за 20-т дена трезвеност и ги надъхва с приказки?, та този същия ще надъхва и изтрещелите депресирани тиквеници. Разбира се идеята в един момент да започнем да печелим, изглежда много добра.

А по темата за мразя това скапано време - Божееее, обичам това дъждовно, хладно и ветровито време.

По повод на вчерашния дъждовен ден излязох да пия кафе в МОЛ-а!!!, а си купих нови обувки и портмоне. Днес по повод на същото това време ще изляза да пия кафе с една стара приятела, която не съм виждала от години, ще си купя още един чифт по-отворени обувки и кой знае още колко торби от Метро и Лидл. И всичко това го правя щото ми е кеффф. Ама кеф ти казвам. Обичам това време, то ме кара да се чувствам жива. И то си личи. Всички, които ме познават знаят, че аз не обичам да обикалям по магазини, не обичам да вися по кафенета и въобще мразя всякакви контакти, дори и с хора които не съм виждала от години. Просто защото не ми е кеф. Да де, ама това е пролет и лято. Есен и зима съм във вихъра си. Вече излязла от депресията се впускам с всички сили към живота, които принципно не ме дърпа, ама аз не се отказвам още от него.

Пролетната и лятната депресия я оставете на мен, вие се кефете на жегите, аз ще се кефя на есента и дъждовете с нея, на зимата и снеговете с нея. А когато ми се поиска да е лято - ей къде е Австралия? :)

Колко приказки изписах за няма нищо.

п.п. Абе, Диде, ти знаеш ли някой сайт в който да плащат пари за написани статии, но не на техническа тематика?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Баси, много си добра, давай да разработиме идеята преди да са ни я откраднали. Че тук клюкари дебнат отвсякъде. Дайте да сформираме групата, абсолютно подкрепям названието: Анонимни тиквеници. Поради липса на средства първо ще използваме чували, вместо боксови круши, ножовете от вкъщи, десертните вилички и въобще всичко, що е остро и причинява болка. Все пак, трябва и креативност!

Продължавам да мразя това скапано време, това че ти си вееш дупето по софийските улици като свободен и необвързан електрон, който си харчи парите за дрешки ме кара да излобявам още повече:)))

Нали знаеш, че съм ти фен?!?

П.П Идея си нямам, иначе да съм се бутнала, то сега всички пишат и то за чест и слава:)

Сподели този коментар


Линк към коментара

ако нищо от гореизбронето не помогне на нашите любими пациенти, пардон, клиенти аз мога да им шибвам по два шамара да дойдат на себе си и спрат да се тръшкат.

Сподели този коментар


Линк към коментара
ако нищо от гореизбронето не помогне на нашите любими пациенти, пардон, клиенти аз мога да им шибвам по два шамара да дойдат на себе си и спрат да се тръшкат.

Това можем да го впишем в графата "допълнителни екстри".

Шъ имаме и промоционални оферти: два цигански шамара и ритник в бъбреците, на цената на един и подобни. Мдаааааам, виждам, че идеята ми търпи развитие и еволюира!


Сподели този коментар


Линк към коментара

Няма нищо по-хубаво от лошото време...Само да не валеше, че днеска обувките ми целите се намокнаха в тези реки...По-добре сняг, да си газя с ботите и това е...

Сподели този коментар


Линк към коментара

Обичам когато ми е скапано, да дойда до тук и да открия, че на dindi и е още по-скапано и зле .Това ми оправя настроението и осмисля деня за поне 2 часа напред :)

Сподели този коментар


Линк към коментара

Изобщо няма да те разубеждавам за "хубавите моменти", баси цената им е жестока, ама това няма нищо общо с времето, което мразя по принцип ...

Микито от къде изкопа това хубавко кабрио ?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Диди, вях си дупето по софийските улици в петък и станах с една златна монета по-богата.

Сега се разтиквам из търновските сокаци.

п.п. И аз ти се кефя много!

И знам, че бяхме от една порода, но и сега се надушваме.

Утре ме викат на някакъв протест в София. Транспорта бил безплатен. Зачудих се дали ще има и безплатни кИбапчета?

Сподели този коментар


Линк към коментара

Като гледам накъде биете драги съфорумници, шъ подкопаем клиентелата на как ви Линда :)))

Ей, не се спря, а аз се прибрах в 3 сутринта, ама съм образцова жена, бре. Баси, как ми се спи.

Не знам какво се чудиш шъ съ повозиш и наядеш безплатно, ей това е кеееееееееф :)

Сподели този коментар


Линк към коментара
Гост
Добави коментар...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...