Teenews.eu

Страхотни награди от Canyon в новия конкурс за младежки фото – комикс на Teenews.eu

teen_inf0

531 прегледа

Canyon_by_Rockacoca_02-180x180.png

От днес стартира новата игра на Teenews.eu за най-добър фото – комикс на младежка тематика, т.е. – комикс съставен от снимки. Разкажете ни вашата история в поредица от кадри (минимум пет на брой). Няма ограничения в тематиката – може да е за спорт, видеоигри, графити, училище или пък гаджета. Няма да допуснем до участие единствено комикси със сексуална тематика или такива, подтикващи към престъпления.

Няма ограничения и в технологията – можете да снимате с фотоапарат, с телефон или с каквото си искате. Към снимките трябва да има и реплики, които можете да вградите в самите снимки или да ги добавите към тях. Трябва обаче да е ясно на коя снимка, кои реплики съответстват. Изпращайте предложенията си на адрес news@teenews.eu.

Ние ще публикуваме всяко ваше предложение, затова бъдете смели и креативни! Конкурсът ще има три кръга: първи кръг ще продължи от днес (24 октомври) до 6 ноември включително; втори кръг – от 7 ноември до 20 ноември включително и трети кръг – от 21 ноември до 11 декември включително.

Всеки месец един победител, избран с най-много Like (Харесвам) на Facebook страницата на Teenews.eu, ще получава две страхотни награди от Canyon – слушалки, чанта или раница. Петимата подгласници ще получат по-малка награда (фланелка или флашка) от младежкия клуб Difference. А в края на надпреварата (през декември) журито на конкурса ще избере големия победител, който ще получи страхотен фотоапарат. За финала ще се класират всички победители от трите кръга.

Оригинална публикация
0 Коментара


Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход