Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментар
    1
  • прегледи
    2901

NOD32

Simona777

556 прегледа

NOD32 е антивирусна система от ново поколение, използваща монолитно ядро за откриване и защита срещу широк спектър появяващи се заплахи, включително

вируси, spyware, adware и phishing атаките – в реално време, дори преди да са излязли вирусните дефиниции. NOD32 притежава най-добрите евристики в лицето на ThreatSense™. Това е технология от ново поколение, която проактивно (енергично, агресивно, интензивно) дешифрира и анализира изпълнимия код, за да идентифицира все по-сложното поведение на новопоявяващите се вредители.

NOD32 е най-бързото и най-малко ресурсоемкото решение в тази индустрия, и не е пропуснала нито един In the Wild вирус през последните седем години – от Май 1998 (Virus Bulletin).

ПРЕДИМСТВА

* 100% откриваемост - за последните 7 години при всички проведени тестове на престижното издание Virus Bulletin, NOD32 няма нито един пропуснат вирус “In the Wild” biggrin.gif

* Бързина - постига най-бърза скорост на сканиране – до пъти по-бърза от другите антивирусни системи. Бързината се дължи на факта, че ядрото на системата е писано на Асемблер.

* Малка по размер – инсталационният файл за платформа Windows е около 8MB, а честите обновявания на вирусните дефиниции са до 100К на ден.

* Лекота - постига пренебрежимо малко влияние върху ресурсите на машината - точно и ефективно представяне, което не забавя нито спира операциите на потребителя. "NOD32 се представи най-добре с едва забележимо въздействие върху работата на компютъра, което ние закръглихме на 0%.. Програмата изискваше толкова малко ресурси, че те трудно можеха да бъдат измерени..” (Мнение на Шведското списание MikroDatorn)

* Модулност – модулна структура, използваща само едно ядро и по този начин има една единствена програма за цялостна защита, при това в реално време. Това е програмиране от ново поколение.

* Иновация - открива до 92% от непознатия и неизследван вредителски софтуер с помощта на технологията ThreatSense, която използва напреднали евристики. :)

* Ефективно решение - както за домашни потребители, така и за корпоративни системи. Има възможност за централизирано управлението, чрез Remote Administrator Servers и създаване на локални огледала, от които да се осъществява обновяването на дефинициите. Централизираното управлението може да се осъществява както по локална мрежа, така и през Интернет.

* Покритие - продуктът се предлага за всички платформи на Windows, включително 64 битовите, за всички разпространени Linux дистрибуции, има версия за MS DOS, Novel, LotusDomino cool.gif

* Комуникативност– чрез системата EarlyWarningSystem потребителите могат да изпращат за анализ данни на новозаподозрян вредител до лабораториите на ЕСЕТ, като сами определят степента на собствената си анонимност. Клиентите на EСET получават предупреждение за новите епидемии и съвети как да се предпазят от тях. Информацията и статистиките събрани от целия свят се публикуват в интернет на адрес ThreatSense.NET

* Признание – NOD 32 държи рекордните 34 награди VirusBulletin 100%, но най-голямото признание са световноизвестните компании, лидери в информационните технологии, избрали за своя защита NOD32 :wors:

* Допълнително - ползвам я от няколко месеца и троянче не може да прехвръкне над моя компютър :yanim:1 Коментар


Препоръчани коментари


NOD 32 е най-ужасната програма която знам!!!Само Kaspersky или Avast мога да кажа че са хубави !

Сподели този коментар


Линк към коментара

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.