Премини към съдържанието

Събития днес

 1. 12
  :00


  07 декември 2019 12:00      20:00

  Sommelier.BG Ви кани на първото в България изложение-дегустация на редки и класни вина - Christmas Sommelier Market. 
  Christmas Sommelier Market поставя началото на първото бутиково винено събитие, което  събира специално поканени изби и вносители, за които много биха казали, че са crème de la crème на виното в България.
  Събитието е насочено към ценители и познавачи, които умеят да правят разлика между вина направени за масовия потребител и вина за отбрана публика. В колоритната и спокойна атмосфера на Концертната зала на Централния военен клуб в София, далеч от шумните и претъпкани винени формати, 30 внимателно подбрани изложители ще представят над 200 вина от България и Света.
  Вината, които ще бъдат представени, ще са различни от това, което обикновено се представя на традиционните винени изложения. Колекционери, любители и професионалисти ще имат редкия шанс да дегустират: вертикални селекции на топ вина от селектирани български изби; вина от стари реколти, налични само в избите на винарните и вносителите; вина, които не се търгуват в търговските мрежи;  вината заслужили и отличени с най-висок винен рейтинг от Sommelier.BG.
  За удобство на онези, които търсят специален подарък за Коледните празници, сме предвидили специално разкрит щанд, от който ще може да се закупят голяма част от вината, показани по време на събитието.
  Не пропускайте възможността да посетите единственото в България изложение на редки и класни вина - купете своя билет сега и се възползвайте от преференциалната онлайн цена.

  Детайли на събитието


  Изложения 0 Коментара · 0 Отзива
 2. 22
  :00


  07 декември 2019 22:00

  Къде сте на 8ми декември ? Предложаения ? 

  Детайли на събитието


  Събития 0 Коментара · 0 Отзива

36 рожденици днес

×
×
 • Добави ново...