Премини към съдържанието

Обяви

VIP обяви

 • Уеб дизайн и изработка на сайт от D-Soft Studio от Dragomir Emiloff

  • без цена
  • 8 месеца и 25 дни  
  Студио за WEB-дизайн D-Soft предлага цялостни решения за изработка на сайт, личен блог, изработка на онлайн магазин или каталог, индивидуален подход към всеки клиент при дефиниране на потребностите му, дизайн и изработка на лого и корпоративна идентичност, SEO оптимизация /бързо намиране и високо класиране уеб сайта в най-известните търсачки Google, Bing, Yahoo/. Защо ние? Защото знаем, че търсите опитни професионалисти, които ще ви предложат силни и качествени решения... Защото знаем, че изборът на разработчик е едно от най-важните решения, които ще трябва да направите за онлайн бизнеса си... И от този избор ще зависи бъдещето на Вашите онлайн проекти... Ние сме концентрирали дългогодишен опит, за да ви предложим най-добрите решения.
 • Противопожарна Техника КАТ ЕООД от Противопожарна Техника КАТ

  • без цена
  • 7 месеца и 22 дни  
  Фирма КАТ ЕООД е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на пожарогасителни и пожароизвестители системи. Продажба и зареждане на прахови и СО2 пожарогасители. Контролна проверка и техническо обслужване на пожарни кранове.

  Продажба и обслужване на пожарогасители, пожароизвестителни системи и пожарогасителни системи Успехът за екипа на фирма КАТ ЕООД се крие в пълното задоволяване на клиентските нужди и установяване на дългосрочни бизнес отношения. Фирмата предоставя професионални консултантски услуги над 30 години в сферата на пожарната безопасност, като подпомага своите клиенти с изготвяне на цялата необходимата документация по Пожарна и Аварийна безопасност за въвеждане на обектите в експлоатация.  Част от услугите ни включват:   - Продажба, сервиз и техническо обслужване на противопожарно оборудване / прахови пожарогасители, водопенни пожарогасители, пожарогасители с въглероден диоксид/ Разполагаме с мобилна станция за техническо обслужване, хидравлично изпитание и ремонт на всички видове носими, возими и стационарни прахови и СО2 пожарогасители. - Контролна проверка и техническо обслужване на пожарни кранове /ВПК/  - Контролна проверка и техническо обслужване на Пожароизвестителни системи - Контролна проверка и техническо обслужване на пожарогасителни системи  - Контролна проверка и техническо обслужване вентилационни системи за отвеждане на дим и топлина  - Разработване и обновяване на противопожарно досие за обектите в експлоатация - Монтаж и техническо обслужване на евакуационно и аварийно осветление - Инструктаж и обучение на персонал  - Корабно снабдяване и услуги свързани с противопожарната безопастност   Можете да се обърнете към нашите експерти, ако се нуждаете от консултация, свързана с пожарната безопастност или да посетите нашият корпоративен сайт:  https://www.kat-eood.com
 • Премести ме от Magy Evtimova

  • 40.00 EUR
  • 7 месеца и 9 дни  
  Най-ниските цени за хамали. Коректно и бързо преместване на дома или офиса. Изхвърляне на стари мебели,монтаж и демонтаж. Безплатен оглед. "Премести ме" най-добрата хамалска фирма в София.
 • Сервизен техник от Алексервиз

  • без цена
  • 5 месеца и 1 ден  
  Сервизен техник Алек Електроникс ЕООД (Алексервиз) е един от лидерите в сервизирането на Apple продукти.
  Търсим отговорен и технически добре подготвен специалист за позицията "Сервизен техник" на Apple iPhone.

  ИЗИСКВАНИЯ:
  - Висше/средно техническо образование
  - Познания и опит в област електротехника
  - Опит в сервизирането на мобилни апарати-(предимство)
  - Добра комуникативност
  - Компютърна грамотност
  - Опит в работата на MacOs (предимство)

  Предложението ни към Вас:

  - Работа в динамична среда 
  - Комуникативно работно място
  - Трудов договор и стимулиращо възнаграждение под формата на процент


  Уведомяваме Ви, че данните, които предоставяте са защитени по смисъла на ЗЗЛД. Алек Електроникс ЕООД (Алексервиз) се задължава да ги пази и да не ги предоставя на трети лица. 

  На интервю ще бъдат поканени само одобрените по документи кандидати! https://www.jobs.bg/job/4381587

Нови обяви


Категории

 1. 56
  обяви
 2. 22
  обяви
 3. 6
  обяви
 4. 27
  обяви
 5. 5
  обяви
 6. 30
  обяви
 7. 16
  обяви
 8. 6
  обяви
 9. 216
  обяви
 10. 4
  обяви
 11. 89
  обяви

Изтичащи скоро

Случайни обяви

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.