Премини към съдържанието
Необходимо е да влезете във вашия профил за да видите допълнителната информация и данните за контакт с продавача

Термопомпи въздух - вода BOSCH

   (0 мнения)

Термопомпи въздух - вода BOSCH

   (0 мнения)

без цена


  • Цена без цена
0 Въпроси
0 Отзива
284 прегледа

Описание

🔝Термопомпите въздух-вода Bosch Compress - иновативен продукт, осигуряващ надеждно отопление, охлаждане и топла вода с енергия от въздуха - продължава да впечатлява, като получава отличия за изключителен продукт по целия свят.🔝 

Защо термопомпата въздух - вода помага да се пести енергия? 

Термопомпата въздух-вода оползотворява топлината от околния въздух по много ефективен начин. Топлината в атмосферата практически е неизчерпаема и винаги е на разположение. Поради това термопомпата въздух - вода се смята за едно от най- ефективните решения за генериране на възобновяема енергия.

 

Какви са предимствата на термопомпа въздух - вода в сравнение с другите типове термопомпи?

Много е лесно да се ползва околният въздух с термопомпа въздух вода. За разлика от геотермалните помпи, монтажните разходи на тази термопомпа са ниски. Не трябва да копаете в почвата, нито да пробивате дупки. Не се изисква и специално разрешение за термопомпа въздух - вода, както за геотермалните.

✔Надяваме се информацията да е била полезна. При допълните въпроси, не се колебайте да се свържете с нас, като ни пишете на лично съобщение или позвъните на тел.: 0876 996 926. 📲 

✔Предлагаме възможност за закупуване на продуктите и на изплащане! 

Термопомпите BOSCH може да видите тук:https://energysystemsbg.com/category/termopompi?vendors=bosch


Сандански, БлагоевградДобавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост


Други обяви от други


×
×
  • Добави ново...