Премини към съдържанието
Необходимо е да влезете във вашия профил за да видите допълнителната информация и данните за контакт с продавача

Сплит - термопомпи въздух - вода Viessmann

   (0 мнения)

Сплит - термопомпи въздух - вода Viessmann

   (0 мнения)

без цена


  • Цена без цена
0 Въпроси
0 Отзива
269 прегледа

Описание

Сплит-термопомпата се състои от външно и вътрешно тяло, като по този начин работният процес е разделен на две части, което дава определени предимства на ползвателя. Кои са тези предимства и как функционира една сплит-термопомпa? Продължете да четете и ще разберете.
 
Енергийни източници за термопомпата.
Чрез специфичното си устройство сплит-термопомпата използва външния въздух като източник на енергия и може да работи и при температури до -20 ºС. Сигурната работа на термопомпата се гарантира от възможността й за обезскрежаване.
 
Предимства на сплит-термопомпата.
Сплит-термопомпата има редица предимства пред конвенционалните инсталации, като едно от основните е цената. При сплит-уредите се използват стандартни компоненти на климатичната техника, които се произвеждат в по-големи обеми и съответно са по-изгодни от компонентите на конвенционалните термопомпи.
 
Друго предимство са компактните размери и лесното инсталиране. Вътрешното тяло не отнема много място за монтаж в жилището, а външното тяло може да бъде монтирано чрез конзоли отвън на земята или на фасадата на жилището. Преносът на енергия става през тънки тръбопроводи, които не изискват пробиването на големи отвори в стената.
 
Тъй като всички движещи се компоненти се намират във външното тяло, вътрешното тяло работи изключително тихо, като дори работата на циркулационната помпа не генерира доловими шумове.
 
За разлика от моноблок-уредите сплит-термопомпите са изградени на модулен принцип. При нужда от по-голяма отоплителна мощност инсталацията лесно може да бъде оборудвана с нова термопомпа и свързана с настоящата.
 
 
 
Надяваме се информацията да е била полезна. При допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас, като ни пишете на лично съобщение или позвъните на тел.: 0876 996 926 📲
 
Предлагаме възможност за закупуване на продуктите и на изплащане!
 
Сплит - термопомпи въздух-вода Viessmann, може да видите тук: https://energysystemsbg.com/category/termopompi?vendors=viessmann

Сандански, БлагоевградДобавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост


Други обяви от други


×
×
  • Добави ново...