Премини към съдържанието
Необходимо е да влезете във вашия профил за да видите допълнителната информация и данните за контакт с продавача

Психологически консултации

   (0 мнения)

Психологически консултации

   (0 мнения)

20.00 EUR


0 Въпроси
0 Отзива
621 прегледа

Описание

* Онлайн психологически консултации за деца и възрастни по Skype, Viber, messenger или по телефона от всяка точка на света
* Онлайн тренинг "Психология на лъжата - Как да разберем кога ни лъжат?! "
* Онлайн тренинг "Справяне със стреса и напрежението на работното място, разрешаване на конфликти и овладяване на гнева и раздразнението"
* Онлайн тренинг "Училище за учители - Ефективна комуникация между учители-родители-ученици"
* Психологически тест/профил/методика по Ваш избор
Предлагаме онлайн психологически консултации за всеки, който желае да живее пълноценен начин на живот, който иска да бъде здрава, стабилна, спокойна и уравновесена личност с хармонични взаимоотношения с околните, който желае да се изправи лице в лице с истинската си същност и да живее активно.
Консултирането ще Ви помогне:
- да се освободите от блокиращи чувства като страх, несигурност, неувереност, безпокойство, тревожност и паника;
- да преодолеете депресия, скръб и различни психични разстройства, травми от детството или минали събития и други;
- да се справите с различни вътрешноличностни и междуличностни конфликти и проблемни ситуации;
- да поемате предизвикателства, нови преживявания и мотивирани рискове;
- да изградите хармония в отношенията Ви с близките;
- да се научите да приемате, разбирате и обичате себе си;
- да осъзнаете и промените остарели модели на мислене и вярвания, които Ви ограничават и Ви пречат;
- да достигнете висока степен на самопознание, самоанализиране и осъзнатост;
- да се усъвършенствате и развиете емоционално, нравствено и личностно.
Днешните проблеми са утрешните решения.
В това вярват хората, които не се примиряват.
Какво обаче означава това?
Стремим се към щастието и това е нормалното човешко състояние. Примирил се е онзи, който се е отказал от този стремеж. Мъдрият, порасъл, здрав човек знае, че в този път трябва да можеш както да нямаш мира, така и да се смириш, да приемеш, че не знаеш как и ти е нужна чужда помощ, че някои проблеми се нуждаят от време за разрешаването си, че понякога решението е в приемането на нерешимостта на някой проблем. А най-важното е да разбереш, че проблемът не е твой враг, а съюзник в развитието ти и да се научиш да "четеш" посланието му.
Често се случват едни малки чудеса, които наричат „трансформации“. Понякога дори само с една консултация успяваме да стигнем до ядрото на проблема, а впоследствие да науча, че разговорът с клиента е бил едно прекрасно начало на личностна промяна и огромен скок в осъзнаването и разрешаването на проблема.
Консултацията с психолог не е посещение при лекар.
Вие не сте пациент.
Вие сте клиент.
Затова няма нищо страшно да се обърнете към професионалист за помощ.
Консултацията с психолог е предназначена, преди всичко, за здрави хора.
Дори на силните, самостоятелни хора им е тежко да преживяват кризисни моменти в самота или без упора и подкрепа. Консултацията с психолог в такива ситуации е надеждна подкрепа в строго конфиденциални условия.
На запад консултацията с психолог е неотменна част от живота на всеки човек.
Да се посещават консултации при личен психолог е мярка за поддържане на душевното равновесие и възстановяване на вътрешния баланс. Всеки от нас иска да се чувства по-уверен, да получава удоволствие от общуването, да се научи да разбира себе си и обкръжението си.
Чувствам се...
емоционален, ядосан, тъжен, депресиран, объркан, нервен, носталгичен, вбесен, напрегнат, негативен, шокиран, съкрушен, разочарован, нерешителен, раздразнителен, изморен, умислен, ленив, разстроен, болен, чувствителен, неспокоен, потиснат, зле, отегчен, самотен, неуверен, изтощен, ужасен, нетърпелив, съкрушен или с разбито сърце...
Аз съм...
Съвременен човек с цели и стремежи за личностно развитие, вътрешно спокойствие и хармония.
От какъв вид специалист имате нужда ?
Нуждаете се от психолог, който да Ви изслушва, насочва, помага и мотивира.
Консултацията с психолог не е урок, психологът не е учител, затова той не Ви учи как да живеете правилно. От страна на психолога няма да получите осъдителни погледи и упреци: „Не трябва да живеете така!” и монотонни нравоучителни лекции и назидания.
Консултирането помага на личността да опознае себе си и да работи върху своето усъвършенстване, разкрива на личността пътя по който да се справи успешно със страховете, с тревожността, с депресията, с паническите атаки, със зависимостите, така че да се включи успешно в социалната среда. Посещението на психологически консултации и тяхната продължителност е индивидуално за всяка отделна личност и неговия казус.
Предлагаме изготвяне на психологичен профил и портрет, както и извършване и обработване на резултати на различни видове психологически тестове за личностни качества, черти на характера, познавателна сфера, темперамент, професионално ориентиране, самооценка, концентрация, внимание, памет, диагностика на тревожност, агресивност, депресия, чувства и емоции, лидерски стил и качества, влияние, преговори, харизма, прегаряне, емоционално прегаряне (burnout), склонност към манипулиране, управление, мотивационни потребности, конформизъм, измерване на настроението, активността и самочувствието, чувство за хумор и оптимизъм, емоционална интелигентност, алтруизъм, дипломация, работа в екип, локализация на контрола, гранично личностово разстройство, паранормални вярвания, IQ тестове (тестове за интелигентност), проективни тестове и други.
Имате ли желание да Ви направим някой от изброените тестове, за да стигнем по-бързо до дълбочината на проблема Ви и/или да разберем по-лесно същността и личността Ви ?
💡📚📝📩
* Защо предлагаме услугите си и онлайн ?
Живеем в 21-ви век и ще е чисто невежество и пропусната полза, ако не се възползваме от удобствата, които технологиите ни предлагат и предоставят. Американски учители преподават дистанцирано английски на деца в Африка например, а в много страни и образованието вече се осъществява онлайн и от разстояние. Защо и ние психолозите да не последваме този пример ? Интернет ни прави свързани с целия с свят, само с няколко клика.
Какви са предимствата на онлайн консултирането ?
Някои от тях са:
- Не се налага да се борите с трафика, да губите време и средства, за да стигнете до своя психолог;
- Не се налага да напускате комфорта и уюта на дома си;
- Ако се притеснявате, ще можете да се отпуснете много по-бързо и да преодолеете неудобството и безпокойството от контакт с непознат пред който предстои да разкриете душата си;
- Работата на психолога е натоварена и динамична, затова се налага и работното му време да бъде по-гъвкаво и мобилно. Този вид услуга му позволява да работи от всякъде и по всяко време на денонощието. Това е предимство, ако свършвате работа късно и работното време в офиса на психолога не Ви устройва или ако сте в страна с различно часово време или в град, където услуги на подобни специалисти са ограничени или дори липсват.
- Онлайн терапията е по-евтина и достъпна от конвенционалната, разходите и за двете страни са по-малки и др.
Вече са проведени безброй консултации по Интернет с хора от най-различни места в България и чужбина. Ефективността от консултациите са със същия положителен резултат като тези, които се провеждат в терапевтичен и специализиран кабинет. Останалите причини, аргументи и доводи за ползотворността им са различни и многобройни. Уверете се сами.
Ние можем да Ви помогнем да реализирате вътрешния си потенциал!
Ще Ви помогнем да си върнете контрола върху живота си!
За да си свободен и щастлив, трябва да нямаш тайни от себе си.
Ще ти помогнем да откриеш заложените дълбоко в теб мотиви за поведението ти и ако те ти пречат – да се освободиш от тях.
Ще Ви помогнем да откриете по-добрите си страни и заедно ще ги направим локомотив на Вашия успех.
НЕКА ЗАЕДНО ОТКРИЕМ КАКВО БИ ВИ НАПРАВИЛО ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ – СЛЕД ТОВА ЛЕСНО ЩЕ ГО ПОСТИГНЕТЕ!
🌞🌍💥
Не се колебайте, а се свържете с нас по всякакъв повод и по всяко време !
💌🔏📝🔎
Можете да го направите на лично съобщение на страницата ни във facebook, на сайта www.bgpsiholog.com, на електронен адрес: [email protected] или на телефонен номер 0895 / 061 - 796.
Очакваме Ви. 1f642.png:)


Препоръчани въпроси

Няма въпроси

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Задай нов въпрос

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Други обяви от Потребител123


Други обяви от услуги×
×
  • Добави ново...