Светещ плюшен делфин (с LED светлини)

12.00 EUR


  • Цена 12.00 EUR
  • Добавено в желани: 1
0 Въпроса
0 Отзива
627 прегледа

Описание

Развлекателна играчка Светещ плюшен делфин (с LED светлини, които сменят цвета си в тъмното), Най-сладката плюшена играчка, която сте виждали! Светещият плюшен делфин е развлекателна детска плюшена играчка с LED светлини, които сменят цвета си в тъмното. Тя е красив и очарователен начин за игра в тъмното или помощник за малчугани, които се страхуват да заспиват на тъмно. Светещият делфин ви позволява по уникален начин да приспивате детето си вечер, като целия свети нежно в неговите прегръдки докато то заспива. Прекрасен подарък, както за малки, така и за големи.

Светещият плюшен делфин е развлекателна детска плюшена играчка с LED светлини, които сменят цвета си в тъмното. Тя е красив и очарователен начин за игра в тъмното или помощник за малчугани, които се страхуват да заспиват на тъмно. Препоръчваме първия път да играете заедно с детето си. Така то ще се запознае с играчката под родителски контрол и ще може след това да играе само́ с нея.

Технически характеристики

Материал: Плюш
Пълнеж: Изкуствен памук от полипропилен
Светодиоди: Вградени LED Размери: 400 х 290 мм.

Привеждане в действие

Следвайте следните стъпки:

1. Отворете ципа, намиращ се от долната страна на играчката.
2. Извадете гнездото за батерии.
3. Поставете батериите в гнездото. Върнете го обратно в джобчето и затворете с ципа.
4. Натиснете копчето, намиращо се от долната страна на играчката. Тя трябва да започне да свети. Най-добър резултат ще има в тъмно помещение.

Батерии

Светещият плюшен делфин работи с 3 бр. батерии АА от 1,5V. Комплектът не включва батерии. Подмяната на батериите трябва винаги да се извършва от възрастен. ВИНАГИ, когато подменяте батериите се уверявайте, че продуктът и отсекът за батериите са подсушени напълно. Използвайте винаги качествени батерии и се уверявайте, че ги поставяте правилно спрямо означенията + и -. Не смесвайте стари с нови батерии или стандартни (карбон-цинкови) с алкални. Махайте изтощените батерии от продукта. Махайте ги, ако няма да ползвате играчката дълго време. Не свързвайте блока за батерии с електрическата мрежа. Не смесвайте зареждащи се батерии с обикновени. Винаги махайте батериите от продукта, преди да ги заредите. Не опитвайте да зареждате обикновени батерии. Изхвърляйте винаги старите батерии в съответните места за това. Попитайте търговеца, който ви продава батерии, дали е осигурил такова място. Търсете обозначените кутии за стари батерии в магазините. Пазете природата! Батериите не се разграждат! Те замърсяват сериозно околната среда!

Почистване

Повърхността на играчката може да се почиства с влажна кърпа. Не използвайте избелващи препарати! Повърхността може да се подсуши на стайна температура или със сешоар от разстояние не по-малко от 15 см. Да не се пере в перална машина! Допир с етерични масла и силни почистващи препарати може да повреди продукта.

Продуктът работи с 3 бр. батерии АА от 1,5V, които не са включени в комплекта. Играчката не е предназначена за игра във вода!

 
Обратна връзка

Няма добавени въпроси.