Премини към съдържанието
Необходимо е да влезете във вашия профил за да видите допълнителната информация и данните за контакт с продавача

Стани корица на списание "Магия"

   (0 мнения)

Стани корица на списание "Магия"

   (0 мнения)

без цена


  • Цена без цена
1 Въпрос
0 Отзива
157 прегледа

Описание

Последен шанс за участие в нашата игра. Снима ли вече любимата си? Не си? Ами побързай да го направиш. Това може да бъде твоята майка, сестра, баба, внучка, съпруга, дъщеря или най-добра приятелка. Изпрати ни снимка на любимата си от 12.02.18 до 25.02.18 с висока резолюция на лично съобщение. На 26.02.18, на томболен принцип, един от вас ще бъде изтеглен и ще спечели наградата. Каква е тя? Снимката, изпратена ни от изтегления участник, ще бъде публикувана на корицата на списание “Магия”, което ще излезе на пазара на 07.03.18 г. Участвай в нашата игра и направи любимата си лице на осмомартенския брой. И още нещо – в играта може да участва всяка любима жена, независимо от възрастта.
* Изпратените от вас снимки ще бъдат проверени за: уместно съдържание, технически характеристики, отговарящи на изисквания за печат.

https://www.facebook.com/www.dio.bg/


- БългарияПрепоръчани въпросиДруги обяви от haidukpikaso


Други обяви от други


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.