Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Не, ако ви харесва това което виждате, няма никакви проблеми. Това гореспоменатото от мен е в случай, че искате да видите максимума. Калибрацията е сложен процес, специалисти има малко, този Дарко, доскоро беше единственият сертифициран(възможно е още да е само той)на Балканите. Затова споменах, ако е публикувал има и други специализирани сайтове, които публикуват настройките(просто трябва да са тествали съответния модел). Пример харесвате си модела Х , след което проверявате settings after calibration за модела. Все пак тук говорим за хора които искат максимално възможното качество на образа.
 3. Така е всичко което сме правили през последните 2000-3000 години генетичните ти натрупвания те карат да се страхуваш че няма да има продължение.Освен това висенето в къщи те кара да си задаваш и някои въпроси които при обикновени условия никога не би си ги задал.Знам това те плаши обаче за да ти олекне можеш да си преставиш нещата опростено.Отишал си на ресторант пиеш ядеш висичко е о.к. обаче накрая идва сметката.Е това просто ни се случи сега представиха ни сметката и се оказа че не можем да я платим.
 4. "Калибрацията" е проба грешка докато ви хареса. Готовите калибрации на тъй наречените калибратори е според собствения им вкус. Настройте си телевизора сама както ви харесва на вас.
 5. А па мене ме баннаха на бг-коза форума заради инстанбулската конфенция, те тамошните джендърки модераторки не търпят присъствието на нормални кочове при тях.
 6. VANKATA bg gaming

  Проблем с Android one

  Как да го инсталирам-флашна miui-я???
 7. Здравейте грижовни биологични бащи, предлагам ви да се преброим с цел да видим кои сме от тази категория на този форум. Първо един опит за определение на понятието ГРИЖОВЕН ТАТКО. Грижовен татко е мъж направил собствено дете и полагащ грижи за него живеейки поне по 8 дена в месеца в едно и също жилище с детето си. Така, почвам аз като първи номер грижовен татко да ви обясня моето положение. Вече 13 години си отглеждам момченцето по 31 дена в месеца, без помощ от баби и дядовци, те вече измряха даже и четиримата. Детето ми живее при мен постоянно, понеже като не сме от модерните с жена ми, не ни е минавало през акъла идеята да се развеждаме. Ако ви мързи да пишете или сте зле с правописа, просто копирайте и попълнете следния текс : Брой собствени деца - Възраст на детето / децата - Месечно брой на дните прекарани в едно и също жилище с детето / децата си - За да не се чувстват дискриминирани някои от биологичните бащи, нарочно не поставям условие да уточнявате пола на детето /децата си, а който иска може и сам да се изфука че знае да прави момче, като покаже че е горд с успеха си. Бащите на момичета пък могат да си замълчат срамежливо относно пола на детето / децата си, няма да ги бъзикаме че са женски бащи. Те все пак отглеждат бъдещите булки за момчетата, та добре правят. Не поставям и условие да обяснявате дали сте женени или разведини, няма да ви дискриминираме по такъв признак, щото е ясно че не му е дадено на всеки да разбира от женска психология и да може да си избере правилната жена, която няма да му бяга. Не се чувствайте длъжни и да обяснявате, че сте вдовец или изоставен от някоя и се грижите сам за детето / децата си. А грижите които евентуално полагате за чужди деца, правени от друг мъжкар, не се броят на тази тема. Само грижовността ви към ваши собствени деца, на които сте биологиен баща се зачита в тази тема. Значи, забранено е на дядовците да ни се фукат тука колко внучета били имали, да си пуснат тяхна старческа тема за внучетата. Имат право само да отбележат колко деца са отгледали вече до пълнолетие, за да ги броим за нормални и достойни бащи. Не е желателно присъствието на индивиди със сбъркана ориентация и житейска философия, не желаещи да имат дете или не можещи да намерят на коя да направят дете. Ако обичат разни гейове и лезбийки да не ни дават акъл на нас нормалните татковци, не ни интересува вашето мнение. Разни самотни майки с дете да не ни досаждат със злобата си към мъжете,тази тема си е за нас мъжете отговорни татковци. Нищо не им пречи на самотните жени да си пуснат тяхна тема и да се скубят там яростно на воля, коя с дете, коя без дете да си се разправят между тях. Вие сте наред, разпишете се ако имате желание да се похвалите че сте татко.
 8. Не може да е бил там, щото е забранено за капитани, пилоти, кораби, полети и случайни плоскоземци. Той написа и разни нещица - в зависимост от задачите, целите и смисъла се ползва и дадена концепция, която улеснява планиращия и ориентиращия се. Реджи спомена за "МОДЕЛИ" - плосък и глобусен (разбира се, че има и други модели... с различни особености). Но това са прийоми които не са за плоскоземци и никой в плосколандия не се занимава с "модели", а само с "истини" и "факти" (през монитора и интернет). За такива им служат напълно "истинни" клипчета от напълно "доверени независими изследователи" и сборки от "документални клипчета" , в които се говори за скритите истини и факти... Винаги са скрити и скришни, щото ако ги нямаше тайните и скришното... няма как да има конспирации. А без Кон-спира-ции няма как да има интересен живот пред монитора и фантазиите на задклавиатурното устройство.
 9. много са сладки пп Снощи и аз се навардруних доволно , и сякаш по -малко ме боли гърлото днес..
 10. lsmurf

  ПП Възраждане и новия месия

  За съжаление засега не се вижда алтернатива и затова се грижат архитектите на "прехада" . Както беше казал Живков по повод исканата от Москва перестройка "ще се променяме така че всичка да си остане същото" . Тази директива все още се спазва. Такива като Костадин ни ги подхвърлят за да не може да изникнат истински алтернативи. Не те коря че му се връзваш аз също се връзвах и на СДС и на царя даже за момент помислих че Борисов е решил да направи нещо когато твърдеше че трябва да си почистим къщичката. Е направиха ли нещо? Не разбира се всичко е само имитация. Този е поредния не по различен от Сидеров или другата "алтернатива" Слави на който също се кефех когото пя "Пътнико свиден пътнико оф". За съжаление удавникът се лови за сламките дето му ги подават.
 11. Добър съвет! 👌 Но това, честно казано, е малко плашещо за хора като мен, които са обикновени потребители. В магазин може и да няма модела, който да речем към избрала. Остава ми опция - поръчка онлайн. ТВ- то идва, пускам го пред куриера за да сме сигурни, че работи, и..... оттам нататък, какво? Ако ТВ-то идва с тези фабрични настройки, значи ли, че ще се наложи да извикам специалист за да го настрои на оптимални характеристики?
 12. miro20

  ПП Възраждане и новия месия

  реджепе, нали знаеш кой е Арман Бабикян
 13. Ако мъжете са кочове, какви са жените?! Честит празник на всички: Спасовден е! Излизат самодиви и русалки, бездетни булки зачеват чудодейно, черпят 8 любими имена
 14. чечи, за теб става въпрос бре драги.. за теб.. с бурканчето... яж яж... ШОК УЖАС ПУТИН СКАЗАЛ И ПОБЕДИЛ США !!
 15. Слабото й място са: психологията ( белгийска диплома ), сателитните антени, вместо домати ги сади за бог да прости, безплатна телевизия на acestream, защото гледала предимно руснаци и украинки, като пускала превода на английски. Спестявала по 15 евро на месец от кабелна и тренирала 4-те си езика. Отскоро научихме за китайския - пети по ред. Прочете няколко от изявите й в форум Linux. Радиакални виждания за терминала и всичките линукс-гуру на гей парад. Нещо ви тежи на душата, ментален проблем? Създайте си тема и потъркайте очи. Всичкото психиатър, психолог, психотерапевт в малкия джоб. За какво са ви нейните файлове? Тази история вече 14г се върти на място. Дюма, Толстой и всичките латино-сценаристи пасти да ядат. Един телевизор на сина, един в кухнята, 50 инчов за 300евро от amazon-Германия и един в тоалетната от битака в Люксембург. За 4-ри китайски телевизора и специална флашка с тайнствени файлове? Отивате в магазина и какво ще си помислят за вас. Тук някаква мадам Ку-Ку иска да тества. Някои артисти колкото и да им се иска, да са вечно в сериала, ги пращат на пенсия, но има героини, които остават вечно там! И ако притежавате автомобил не е автомобил! Каруца е. Ако е Porsche сте се минали, защото можете да спестите само ако е Dacia. Приятни мигове в форума и не се учудвайте, ако не сте омъжена за рус ангел - витамин С не помага, тук говорим за други измерения.
 16. Хубаво е като си харесате някой модел, да проверите, дали някой от доказаните калибратори (например Дарко и тн.), не са публикували детайлните настройки след калибрация на съответния модел. Обикновено, фабрично, телевизорите са зле калибрирани и е много трудно да се настроят без апаратура и без знания и умения. Това в случай, че искате да изстискате най-доброто от тв-то.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...