Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. jhoro

  login парола за kali linux

  Какви потребители - човека не може да си влезе в акаунта! Отделно, като кажете - тази ОС е по-лека, а тази - по-тежка. Много зависи, какво правиш на дадената ОС, доколко влизаш „в дълбокото“!!!
 3. TheSnake"

  Пристрастяване

  Фейсбука го отказах като се забих тук. Изобщо не съм имала инстаграм, сега той бил на мода. Туй с прегръдките трудна работа. Наритването и то не помага. Увидим...
 4. Гледам, че не си разбрал мен. Или не искаш. Успех в опропастяването на живота си.
 5. Деянчо

  Пристрастяване

  Не може цял живот да се закопчиш в едно нещо и само това да знаеш да правиш и единствено там да ти е мисълта. Относно твоя случай - остави ги тия Фейсбуци, Мейсбуци, форуми, моруми и тем подобни и идвай тука да правим колони. Белким се отървеш от манията да сърфираш. TheSnake", JustDora, upper@D и последният да затвори вратата не е ли жена?
 6. Аз го разбрах доста иначе.
 7. аm-аm

  Пристрастяване

  Много е лесно. Спри. Не чакай някой да те вдъхнови с красиви думи, да те прегърне и да ти обясни, че си готин/а. Това са само оправдания, ако не намериш идеалните условия да продължиш с наркотика си. Начина е само този: Спри!
 8. Значи, че ти продават гнили ябълки.
 9. Емил Костов

  Пристрастяване

  Не, трудностите човек си ги прави сам!!! Другото е оправдание или нежелание.
 10. То си е арт да се кара, особено плавно. Пилотира*
 11. TheSnake"

  Пристрастяване

  Да се оправдаваш, че потъваш в нещо , което по някакъв начин те увлича и ти е приятно. А да решенията...точно хората поддаващи се на пристрастяване са трудни от към решения. Трудно спират.
 12. Не знам отколко време си тук, но следвай примера на качествения материал. Знаещите и можещите хора, хора с красив ум, си хванаха чукалата. Да стопираш развитието си с такъв тъп аргумент "няма какво друго да правя" е доброволно гниене.
 13. Емил Костов

  Пристрастяване

  Решението е твое. Ти сам ще преченш. Другото няма значение.
 14. Фейсбук толкова ли са го загазили вече?
 15. TheSnake"

  Пристрастяване

  Дали човек да прави едно нещо в което е най-добър? Така ще се чувства удовлетворен , доволен. Или да се пилее в много неща безрезултатно?
 16. Емил Костов

  Пристрастяване

  Точно така е. Гаранитрам!!
 17. Ето защо ти казах, че си роден в правилното време. Казах ти, иди във Фейсбук. Запознай се с 10 човека на изкуството и с 10 чужденци. И така ще заимаш какво да правиш, че няма и да се сетиш за лелките и чичковците, които ама НАИСТИНА нямат какво друго да правят, защото друго не могат да правят, и се забавляват на твой гръб, а ти си въобразяваш, че си баси рицаря като не им падаш на нивото, поне засега.
 18. В 3 сутринта, не можеш да прочетеш това! Можеш около обяд някъде. Бъди по- внимателен...
 19. Симка, наистина ли това ти се чете до 3 сутринта? ПП: А, тя простотията била отправена към мен. Пак ми е през оная работа де
 20. TheSnake"

  Пристрастяване

  Не е точно така.
 21. Не, това не звучи интересно На мен ми харесва изгледа.
 22. Първо да те угоим, после самоуета
 23. Той е твърде стар за да можеш да го промениш. Ти си достатъчно млад за да може той да формира поведението ти. Още ли ти се живее в kaldata?
 24. Внимавай народе! Бам- бам публично ще чука Бети. Билети се продават все още онлайн на евентим беге, а също и на касата на фестивала.... добре де, безплатно е. Ееее ще има и безплатна студена вода.
 25. Грешната самооценка е много кофти работа.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.