Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. а ти видя ли, че биемвету съй разболял и опръскал болницата де вика той, атомна бомба паднала в канализацията пп тва биемве прави големо шоу помня преди време, че го беше фанала хремата и кът съ изсекнал, извадил некакъв дълъг навит косъм и се хилих, а сега пак ми докара болки в ченету от смех да ме прощава, желая му бързо оздравяване, ама не можах да издържа и се скъсах да се смея
 3. Aquaris

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Къде го пише черно на бяло, написано от ms - покажи го А право на избор винаги има - и след като очевидно си направил своя избор продължавай напред и не говори глупости Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
 4. Вашта лесна..аз хващам пак пътищата мокри..
 5. а връзката намери ли я "огледай се, ослушай се и ако не идва враг, се наведи" немъ да се спъваш я
 6. Днес
 7. Сега я видях Мерси че ме подсети
 8. Не, спинка. Имам солети..за из път.. акитата е връзката.. Ти и снимката си от снощи не видя сигурно, нали?
 9. добро утро Алгор направи ли ти закуската? тъй де, гладно око лошо гледа тъ нема са учуда ако си гладна и мъ баннеш
 10. Колко хора са били насядали около масата? Ако повече от 4, значи не е обективна истина.
 11. да ве, после кът биемвету в болница пази бошке
 12. и ти копна баклавата, а другите да духат супата...ъ-ъ-ъ...тъй де, капиталист в действие а после що били опорочени демокрацията и социализма "комунистите родината изяждат капиталистите след тях, ядат капиталът, капиталът славен път те чака изяждай светът"
 13. Прекаляването точно в тая сфера е здравословно. Колкото повече, толкова по-здрав организъм. Хайде акайте и лягайте! Лека нощ!
 14. Win_user

  Как да стана модератор в този форум

  Явно Брад Пит се е регистрирал тайничко във форума ни, че и от бойлери е взел да разбира...
 15. Вярно, не ги разбирам дхармите, уви. Кво е БАУ, бау-бау ли е или нещо по-философско? Обаче, много се радвам, че познавам човек който е просветлен! П.С. Не обичам баклава.
 16. Win_user

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Мозъка си го ползвам за мислене. Устата - за говорене. Докато при теб се създава впечатление, че и за двете дейности използваш органи, намиращи се на противоположния край на храносмилателния ти тракт Какви средства могат да заделят (и заделят) М$ за съхраняване на данни и обработката им помисли ли? Два поста надолу сам си признаваш, че МикроМеките пазели копия на всичките ти файлове "за да ти ги възстановят при нужда", разби'йш ли... А тук се съмняваш, че имали ресурси да ги съхранят и да обработят съдържанието им. Пише, че записват ВСЕКИ НАТИСНАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ КЛАВИШ! Ти можеш ли да си заредиш сайта за онлайн банкиране, да въведеш сметката и паролата си и да извършиш транзакция, без да натискаш клавиши? А защо няма версия на Windows 10 (или опция в настройките на съществуващите версии), в които потребителят може да се откаже да споделя лични данни и информация от телеметрията и се отказва на своя отговорност от синхронизацията на данните и възстановяването им от МикроМеките сървъри? Отговорът е елементарен - защото новата световна валута не са доларите, а информацията. Защото те ПРИНУЖДАВАТ да плащаш с личните си данни и не ти дават право на избор. Не зная колко трябва да е глупав един човек или колко нагъл, за да има безочието да твърди, че личните данни се събирали само и единствено за да може корпорациите да са от полза на потребителите!
 17. bornofash-2.0

  Linux - обща дискусия 3

  Някой друг ползва ли youtube-dl + mpv да гледа клипчета от интернет? Да ми кажете дали този линк работи при вас: https://www.facebook.com/214178322373709/videos/299490627342978/UzpfSTMxMTAxODM0MjY2NTAyNDo2MDAxMjU5OTcwODc1ODk/ Или който и да е линк от фейсбук с видео. При мен дава грешка. Но когато направя линка към видеото http – работи. Странното е, че видеата от youtube също са с https, но си работят. С две думи mpv не иска да възпроизвежда някои линкове с https. Както и mplayer, ffplay... В браузъра се отварят всякак. ПП: Пробвах на Уиндоус със същата версия на mpv: 0.29.1 и там всичко си работи нормално.
 18. Win_user

  Редактиране на JavaScript код

  Става. Но трябва скриптът или поне викането на функцията да е в началото на <body> секцията на страницата, а не в <head> секцията.
 19. Denislavgd

  Редактиране на JavaScript код

  Не става
 20. Аз още като не ги разбирах дхармите, както ти не ги разбираш сега, давах пример с 4 парчета баклава в една чиния по средата на масата. И около масата насядали хора. Викам си, това е обективна истина, как да е конвенционална. Те не са се договорили, че са 4 парчета, там са обективно 4 парчета обективно баклава. Докато един ден БАУ, като залпа на Аврора, пробуди ме просветлението.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.