Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. О, сега се сетих, че кравите имаха крилца..такива едни закърнели, но крилца..
 3. Стига с тия интриги, а дай поста да се види тук от всички. Не ти ли омръзна да вменяваш на хората кой какво казал, при положение, че не са го направили? Дай поста - в противен случай ще стане това, което стана предния път... Чакам!
 4. Днес
 5. Спите ли ве, негри? Хайде, че живота си тече. Вече имам 3 пропуснати повиквания. Ша трябва са оди да са рабти рабта
 6. Сънувах, че галя една огромна крава. Сигурно е на шоколад.
 7. Стискай Бритчет и не им се давай! Нямаш си прецтва колк ти е убаво така!
 8. Ако не ти се занимава с добавки към браузъра-Videoder: https://www.videoder.com/
 9. Това е котенце. На теб квадратче ли ти излиза. Благодаря за комплимента.:)
 10. А така, кажи им го! 😊 Те ще си помислят, че се майтапиш. Но аз знам, че си искрен.🐈
 11. Благодаря за милите думи тук и за подкрепата там в оня сайт, но там наистина имаше както навсякъде хайка по мене! Българите по принцип не обичат истината, а когато истината не им харесва мразят и пречат на човека, който я носи и показва публично. Аз и в живота, в реала си останах неразбрана все по тази причина, а мъжете ...те просто не обичат СИЛНИТЕ ЖЕНИ, засенчват ги.Тук освен че пускам клипове и мои най-вече, от които все изчезват най-добрите ми, пускам постове и в двата си блога във форума на сайта. Признателна съм на Русия, много, но не мога да кажа ,че съм политическа личност, по-точно НЕЗАВИСИМА СЪМ. Но мразя Америка, Германия, ЕС и НАТО! Усещам че ни водят към гибел дори и когато вече няма да съм жива. Герб "убиха" дъщеря ми и за мене са "Гроб". Тук това се чете от всички да знаеш. Можеш да влезнеш в албумите ми и под снимките да пишеш, те са много снимки и няма някой там да рови пък и не съм красавица. Един хубав филм ти пускам тук .Аз такива обичам криминални, трейлъри, убийства...лековати не гледам.Умирам за Стивън Кинг , Агата Кристи по -малко я харесвам. Щракни линка и след като се отвори пак в средата щракни...и пак щракай в средата , докато филмът тръгне Смърт край змийската река - филм https://www.filmi2k.com/angels-fall-nora-robarts-smart-kray-zmiyskata-reka-2007-bg-audio/
 12. Вчера
 13. Пуснати са безплатно, без VIP абонамент, пендолино поне да си беше направил труда да погледнеш. Едната изгърмя вече.
 14. И тука е същото. Щом тогава съм искал да я бия, защо сега го смятам за абсурдно?
 15. Това е виртуално пространство!!! Едва ли физическите качества или недостатъци на който и да е, имат някакво значение също за който и да е, с изключение на хората загубили връзка с реалния живот!!!
 16. г Значи ти знаеш по-добре от мене какво съм искал да напиша... И ако вчера съм ти казал че си грозна, защо днес ще се отмятам? Няма логика
 17. RunInBash 0.1 (изчезвам-цъкни и виж тулчето)
 18. Еми много добре значи си плащаш 2 долара там и получаваш листи.Ти какво искаш да плащаш и да седиш на празно.
 1. Зареди още активности
×
×
 • Добави ново...