Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Съвет за тонколони за компютър до 180 евро

  А какво бихте казали за тези?https://www.thonet-vander.com/us/products/speakers/bluetooth-speaker-turm.php Изглеждат качествена изработка.Мейд ин Джърмъни. Така е,око да види ръка да пипне.Лошото е ,че ги има само по интренет магазините.А и ако не ми хареса качеството мога да я върна в 14 дневен срок.Незнам за кои китайнци ми говориш като Микролаба са руски а Thonet-Vander немски.
 3. Приказки за Лека Нощ

  e И ? и аз ще стана някой ден дядо и ще отмъквам. ВИЖДАШ ли колко съм умен измъквам се от всяка ситуация.
 4. Днес
 5. Малко въпроси за M.2 NVMe SSD

  Колега, това го изяснихме по-горе. М.2 NVMe диск няма да стане. Само М.2 сата. След още ровене разбирам, че май само дъната за процесори 6-та и 7-ма генерация имат поддръжка в биоса за NVMe .
 6. Приказки за Лека Нощ

  Aбе аз ти вярвам, ама така без доказателства... снимай нещо там, квото имаш. Диплома,миплома, стройна снага,луканка дето не е под кашкавала, мобифон...нещо бе. Пасат поне, че и там тръгнаха съмнения. А за Ванко Айпито и разни други остава открит въпроса, дали некой дедо няма да мине и да им отмъкне и следващата на която точат лиги.
 7. За какво си мислите в момента....

  От утре почвам да пускам тото! То се е видяло! Прочети по-горе.
 8. На долния файл снимките са без включен default deny и баба Меца го бутна в слаби ограничения, където пък правилата при мене съвсем не са рехави. Минах си на default deny и резултата е: Поздрави
 9. За какво си мислите в момента....

  Аз пък си мислех, че идеята е да ставаме по-добри хора, да се усъвършенстваме. Тъй че Симката ще си живее както той си реши, става ли? Ако искам ще гледам облаците и ще си представям животни в тях...Или пък не. Чакай сега малко..Нали писа по-рано любовта е нещо проклето, което те кара да се правиш на глупак и е по-добре да го няма? Въй, дори Изабел няма 10 хиляди бройки.. Той за това не я е намерил още... С други думи.. по-добре да играя на тото-то..По-голям шанс има да спечеля.. Викаш..нема смисъл да се мъча..като продават по 5 бона циганки на пазара за булки??
 10. На Сьорен, последната сричка е рен. Думичката трябва да започва с нея
 11. Асоциации /продължение/

  Пустиня
 12. За какво си мислите в момента....

  Е, не е идеалният случай моята Кибритена Клечица, но няма шега, която съм пуснал и тя да не се е разсмяла. А пък, като и светнат очичките с оня топъл блясък, като и светне лицето с ведростта на зарадвано дете и мигом всичките и други недостатъци минават в графа "глупости, които се преживяват". И те така... Тъй, че Симка живей за мига с правелния човекТ...
 13. Време за губене

  Нищо...Викам как я видя..Проверяваш конкуренцията в темата, а? Nioe one! Само ноктенцата!
 14. Време за губене

  Сигурно са прясно лакирани
 15. Асоциации /продължение/

  манна манна
 16. Игра: Миш - маш (част втора)

  плазмодий усуттррка - С
 17. За какво си мислите в момента....

  Разбира се, това е идеалния случай, който както и в науката е хипотетичен и нереален! Тъй, че Симка живей за мига.
 18. Време за губене

  Ама си пази крилата
 19. Асоциации /продължение/

  намаана
 20. Приказки за Лека Нощ

  _Слънце_ HAZARD завижда най-много.
 21. Време за губене

  Прибирай се, време е за баня https://i.imgur.com/xkou8Qt.gifv
 22. За какво си мислите в момента....

  По електрически измервания се учи, че наред със статистическите и изчислителните грешки има и методически грешки. Те са най-страшните. В твоята методология за измерване има грешка. Няма да ти казвам каква е. Само ще те пратя да спреш сто непознати жени от улицата и да ги наречеш: - Красавице! - и да видим, плесница ли ше си заработиш или смях... Когато иска човек да е интересен, си намира публика, която да му споделя интересите. Ти не искаш да живееш със всичките 100 непознати жени от улицата, а искаш да живееш с тази, която ще ти е пърфект фит. Тази която ще те гледа в очите и ще се смее на всяка смешка, която кажеш... Била тя за цветя, за космически кораби или за тоалетни подробности... Такава жена Живко, се намира 1 на 10 000 и пред нея всички останали губят значение... Уж нямаше да ти казвам де грешиш пък, без да искам се издадох...
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.