Lenovo
Всичко за телефоните от Lenovo - Въпроси, Проблеми, Софтуер
224 теми в този форум
-
- 4 последвали
- 8 отговора
- 8,5k прегледа
Добър ден Таблетът е lenovo tab m8 tb-8505x сменена е схемата на заключване и искам да направя factory reset чрез задържане на бутона за пускане и тези за усилване и намаляне. Ръководя се от това. Направих стотици опити. С задържане на единия клавиш за усилване, после с двата и не зная какво още. Не става и не става да излезе менюто за изчистване на данните. а иначе е много лесно, но тук не се получава. Искам само фактори ресет да направя. Къде бъркам?
Последен отговор от bespicture, -
-
Телефон Леново А 5000 има някакъв знак със забрана на дисплея и не разпознава сим картата
от svetlana1964- 2 последвали
- 12 отговора
- 9,7k прегледа
Телефон Леново А 5000 има някакъв знак със забрана на дисплея горе в дясно до 76% и не разпознава сим картата. Къде в настойки да влезна и да го махна за да се оправи телефона?
Последен отговор от svetlana1964, -
- 3 последвали
- 6 отговора
- 13,3k прегледа
Здравейте дадоха ми таблета, но имаше проблем със стартирането когато го пусна стигаше само до надписа "Lenovo powered by android" и така с часове, така че реших, че е софтуерно. Реших да му флашна TWRP, но bootloader-а е заключен. Пробвах да го флашна с QFIL, но без успех под Windows 10 и Linux Ubuntu 21.04 пробвах и на лаптоп с Windows 10, но отново без успех. Случайно като задържах комбинация от копчета направи фабрични настройки и след това е на bootloop. Файловете ги взех от 4pda (ако тази информация е от значение) Точния модел е YT-X703F (без LTE модула). Ако е необходимо мога да дам и снимки на таблета. това е целия лог файл от QF…
Последен отговор от Rostislav15, -
- 3 последвали
- 7 отговора
- 17,1k прегледа
Здравейте! Пиша по случай това, че наскоро телефона ми падна във вода, оставихме го в ориз за един ден, но не се включваше. След като установихме това решихме да го оставим в сервиз за ремонт. Хубаво, оправиха го, но не иска да ми приеме СИМ картата, а в същото време приема други СИМ карти. А СИМ картата ми в момента е в друг телефон и той я приема. Не мога да разбера къде е проблема и затова пиша тук, за да видя дали някой е имал подобен проблем като моят и ако е имал да сподели какво е направил. Благодаря за обърнатото внимание!
Последен отговор от ivana_petrova, -
- 3 последвали
- 11 отговора
- 13,8k прегледа
Здравейте! - Проблем при писане на смс, не се показва клавиатурата за писане на съобщение!Излиза ми *Вкл Talkback-Настройки* или следваща клавиатура - Браилова или глас......... При настройки спазвам съветите в на ръководство на производителя!?Какви настройки трябва да се направят за да се върне нормалния облик на телефона?
Последен отговор от Niko Aleksandrov, -
- 2 последвали
- 2 отговора
- 14,3k прегледа
Разполагам с лаптоп lenovo ideapad s145-15iwl има слот за SSD може ли да ми кажете с кой модел е съвместим какво SSD да търся M2 ли е или друго?
Последен отговор от Joss Bomon, -
- 2 последвали
- 1 отговор
- 15k прегледа
кой е по-добър и с кой имам шанс да му инсталирам андроид 10?
Последен отговор от Mr. ??, -
- 3 последвали
- 6 отговора
- 16,4k прегледа
Здравейте. Имам телефон Lenovo Vibe C. Преди да му направя хард ресет забравих да изляза от акаунта в гугъл магазина. Сега след ресет ми иска да се свържа с мрежа и да вляза. Но не помня нито имейла нито паролата. Има ли начин да го оправя без да ходя в сервиз. /Забележка/ Телефонът е мой но не беше ползван от 2 години/
Последен отговор от Емил Костов, -
- 1 последвал
- 4 отговора
- 17k прегледа
На въпросния телефон съм вкарал тел. номера в черния списък.Как мога да видя кои са тези номера и евентуално да извадя някой номер от този списък?
Последен отговор от ivan_pop, -
- 1 последвал
- 23 отговора
- 18,7k прегледа
Здравейте, имам проблем с устройството Lenovo S5 Pro. Вчера след закупуването му го настроих. Нищо, всичко точно. Днес, опитах да го отключа като ми изписа,че не мога да използвам пръстов отпечатък и ми даде да си въведа паролата, след въвеждането и ми показва грешна парола *като пиша правилната...* ... пробвах няколко пъти след което ресетнах телефона от google find my device, после започнах пак да нагласям настройките в началото,но стига до проверяване на информация и се връща назад, не може да продължи. Отгоре показва, че е заключен, след което опитах отново ресет, но вече не ми дава. Та, въпросът ми е, сега какво ?
Последен отговор от Rudy M., -
- 0 отговора
- 17,3k прегледа
Вчера си пуснах ъпдейт на телефона и стигна до 75% и сега си седи на лого. свалих си най-новия софт Lenovo_S60-A_USR_S232_1510211432_Q2040.1_ROW , но самия flasher не работи нормално - стартиран е през admin даже и на стъпката в която при разпознат Android bootloader interface трябва да тръгне флаша не тръгва и няма никакви грешки показани. Имам си Android bootloader interface в device manager на свързан телефон. Windows 10 x86
Последен отговор от Daylight Dancer, -
- 2 последвали
- 19 отговора
- 20,7k прегледа
Здравейте на всички! Първо ще ви пожелая Честита Нова Година много здраве, любов, късмет и сбъдване на вашите желания! Та проблема е, че когато се опитам да флашна стоковия Firmware Lenovo_P70_A_S147_MT6752_20161222 с SP Flash Tool, след като приключи флашването когато стартирам телефона bootloop-ва на логого Lenovo® FOR THOSE WHO DO. Ако имате идея от къде идва проблема и как да се коригира, ще съм ви много благодарен.. Благорадя Предварително!😊 Характеристики: Device type: Smartphone Design: Classic Released: 2015 r. DualSIM: …
Последен отговор от Jordan_Nz, -
- 5 последвали
- 26 отговора
- 23k прегледа
Здравейте незнам да ли темата ми е на правилното място и за това я пускам тук изчетох всички теми за lenovo но никъде не видях моя модел и някой да е писал за него телефона е lenovo vibe s1a40 вчера в събота купих телефона от един човек и човека ми каза предварително че телефона има проблем с андроида и ако мога да си го оправя аз се съгласих и взех телефона един от проблемите на телефона беше че неможе да ми даде като го стартирам да го отключа и да си въведа своя гугъл акаунт дадух на телефона заводските настройки със hard reset но пак нямаше ефект и за това реших да сваля андроид 5.0 и да го префлашна а телефона беше до преди това със андроид 6.0 след като свалих андро…
Последен отговор от vlado1985, -
- 1 последвал
- 17 отговора
- 20k прегледа
здравеите имам телефон LENOVO K6 дето вобще не вклучва дори когато е на зарядното оставихго да зарежда цели 12 часа и никакъв резолтат зарядното ми е 2 ампера къкв може дае проблема според вас аз се чудя данеби оти дисплея мие спукан та затова да не се вклучва това е телефона
Последен отговор от rosen4o, -
- 2 последвали
- 12 отговора
- 18,4k прегледа
При пускане на Wi-Fi или мобилните данни, телефонът се изключва сам след около минута-две. Направих Hard Reset, но проблемът си остана. Някой има ли идея как да го оправя (Lenovo Vibe S1a40) Благодаря на всеки отзовал се.
Последен отговор от Efix, -
- 3 последвали
- 3 отговора
- 18k прегледа
Добър вечер!Имам телефон Lenovo a1000.След като се прибрах от работа.Исках да звъна.Но веднага ми изписва:Забрани изходящи повиквания? Не съм пипал нищо по настройките на повикванията.Пробвах с кодове от интернет за деактивиране и какво ли не и не ми позволява да се обадя на някой.Погледнах всичко възможно в настройките на телефона.Благодаря за отделеното време.
Последен отговор от DarkEdge, -
- 2 последвали
- 17 отговора
- 18,4k прегледа
Пробвах със други драйвери няколко версии на Sp flash tool сменях усб-та изтеглих над 5 различни рома и пак грешката enable dram fail ERROR 4032
Последен отговор от Петър Чакъров, -
- 2 последвали
- 8 отговора
- 18,2k прегледа
Здравейте. Телефона е Леново А7000. Има SD Карта със снимки и т.н. След връщане на фабричните настройки не си я разпознава и иска да я форматира за да може да се ползва пак. На компютъра излиза като RAW формат с размер 0 байта. Препоръчайте ми как могат да се възстановят файловете от там. Благодаря.
Последен отговор от Raze, -
- 1 последвал
- 7 отговора
- 18,3k прегледа
Здравейтее проблема е от една седмица та както си играх на телефона заби и се наложи да го рестартирам и след рестарта като се появи логото на леново андройд не зарежда и се започна ново рестартирване и така . Какво ли не пробвах вадене на батерията , презареждане на батерията не помага отново при включване на телефона се рестартирва . Да не би андройда да се е прецакал или някакъв гаден бацил да е влязъл без да забележа . Но все пак телефона си е антика вече от 3 години го имам и до сега грам проблеми не е имал и явно му е дошло времето но все пак ще чуя мнения и препоръка и идеята за сервиз ще е добре тъй като тази седмица мисля там да го закарам . Модела е A6000
Последен отговор от adersa, -
- 6 последвали
- 35 отговора
- 25,7k прегледа
Напрайхме актуализация на тела и трябваше да се рестартира (сам го напрай) и само на логото седи и ко да прайм (купен 2015 за пръв път актуализаиран) ма преди да се рестартира пишеше че е успешна и нищо седи тей
Последен отговор от hudyr, -
- 1 последвал
- 10 отговора
- 21,6k прегледа
Имам Lenovo A328. Проблемът е, че просто не иска да стартира. Днеска изгасна от нищото. Когато го включа, се показва надписа Lenovo и отдолу - powered by Android и просто застива. Пробвах да влизам в recovery, като го върнах до фабричните настройки и нямаше ефект. Преди да стане това, доста пъти се изключваше и ставаше по същия начин, но след няколко рестарта се оправяше (като вадя батерията), а сега просто си стои така.
Последен отговор от hudyr, -
- 1 последвал
- 3 отговора
- 18,2k прегледа
Леново фабричен дефект ли има защо не иска да приеме уайфая ми за секунда влизам и после ме е отхвърлил каква е причината ? Дава въпросителна на иконата моля помогнете благодаря..
Последен отговор от adersa, -
- 1 последвал
- 8 отговора
- 18,6k прегледа
Здравейте , имам проблем с моят телефон Леново с 850 , ако може се каже проблем . Част от паметта на телефона , около 2 ГБ е заета от някакви разни и дори не ми дава да отворя папката да видя какво има в нея. Някой ако може да помогне,ще съм много благодарен ! :)
Последен отговор от Still Hustlin, -
- 2 последвали
- 11 отговора
- 22,2k прегледа
Здравейте, още при първоначалното включване на телефона, не мога да отговоря на обажане, не мога да активирам нито зелената ,нито червената слушалка. При обаждане се появявя кръг с пунктир, в който от ляво има мъничка червена слушалка, а в дясно зелена. Пръстът ме заболя от натискане, но не можах нито да отговоря, нито да отхвърля повикванията. Има ли начин да оправя проблема или телефона е за ремонт?
Последен отговор от Ивайло Димов, -
- 1 последвал
- 3 отговора
- 19,5k прегледа
Здравейте!Имам телефон Леново и на кутията и в настройките пише че има 8 гига байта,а всъщност имам само 4 гб Къде отиват другите 4 гб.
Последен отговор от hudyr,
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.