Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Блогове

Спи народа сън мъртвешки, приспан от своите болежки, чуждица днес ни е превзела, децата ни навън прокуди орисница ни е проклела, народът ни кой ще събуди. Заспал и тъне в мрак и студ залива българско сърце, невярващо във честен труд е всяко българско дете. Продадена ли е България, защо ли беднотия дави я, защо растат у нас честити  крадци убийци, бабаити. И фесове се разпореждат, крадат народа ни увреждат, тялото, душата гладна, народе наш заспал отдавна. Защо търпим башибозуци,  да покажем днес
Имала закалка , но работи с палка, четка и чистачка разчиства, мори. С пачка кара я напред, по масло и мед движи си нещата не за една заплата. Пълзи, а не лети, жужи и в прахоляк посипва всичко ново, красиво, чуждо, vovo... И докога така ще носи свой греха?!   Имали закалка, но работят с палка, четка и чистачка, разчистват, морят. С пачка карат я напред по масло и мед движат си нещата не за една заплата. Пълзят, а не летят, жужат и в прахоляк посипват всичко ново, красиво, чуждо, vovo... И до
на няколкото киберпрестъпници в интернтета, на които им се плаща да ме изтриват най-вече в ютуб Причините- Един друг сайт три  де- го правят ,защото не искат моите клипове да затъмяват тяхните с ИИ - безчувстените и с крадено съдържание, и с крадени човешки гласове. А тези сайтове  зависят от ИИ, защо познайте. Изтриват свястните потребители и остават посредствените .  Шуробаджанащина.Прилага се рекет  към мен дори линкове от ютуб  да не слагам след стих мой например. Защото явно добре ги съ
Плюе ли се в речник, в стихо за деца? Скача ли се с баба в градината, в леха? Точилка и корита и баба хуква, рита. Това било юначно, но хич не е удачно. В космос и с ракета, в море и океан, пъпли, лази, крета, расте в мечтите. Бам! Капитан, атлет в стихове превзет някой се въздига, но на мен ми смига Бог от висинето. - Отмини ги, Ани, давам свойто вето. "Било юначно, но не е удачно" -стихове автор Анита Христова Трифонова sekirata Не се срамувам от годините си, но дано стигнете моите години и от
Личността, животът и творчеството на Христо Ботев могат да бъдат изразени с една дума: борба! Борбата за Ботев се диктува от епохата, в която живее. Най- общото определение на тази епоха е: национално робство, политически гнет, социална експлоатация. Това е време, в което личната съдба е само едната страна на народното нещастие, защото се касае за унищожението на една нация, за лишаването на един народ от всички форми на самостойно държавно съществуване, за собствено културно развитие. А история
Шуробаджанащина споделено от Анита Христова Трифонова sekirata Ха, ха спрете се по поръчка да ме триете няколкото младежи с помощ на ИИ ДА МИ ТРИЕТЕ ПОСТОВЕ ПРОФИЛИ КЛИПОВЕ..В ИНТЕРНЕТА ИЗОБЩО и толкова ли много Ви плащат или просто вършите услуга на онези тримцата ,както и на Копукова, Младен -missana и apostapostoloff и няколко фашиста. Знам че за мен има и китайски хакери...които им е поръчвано изтриване на такива като мен. И какво ,ще станете ли по-добри и по-красиви и талантливи след като
Кацнал бръмбар на книжка нагризана от мишка, в долапа захвърлена накъсана, омърляна. С буквички във стихчета на автор със книжчица, снимка профил и анфас снимана във късен час. Кой захвърли тез творения, обречени на забвения, да събират прахоляк по секции и в тоз долап. Събрани думи от тук -там с изкривена мисъл, срам, празни приказки приказват, на издателства се мазнят. Появи се котарака, хвана мишка за два крака, от долап я издърпа, хапна я, замърка!   кавър по хумористична народна песен автор
Лято беше, писък на птица, нейде  виеше вълчица, изстрел и куршум в целта, падна Ботев във калта – кал от зли души, бедни и за наш народу вредни! Героят те не измърсиха, въпреки че се покриха. Неразбран остана той, непризнат, един копой дръпна спусъка и край. Бог прие героят в рай! Седя на камъка студен, Ботев вперил поглед в мен, небитието оживява, духът на Ботев топли, сгрява. Балканът плаче, слънце грее, дали звездата ще изгрее на тоз народ изстрадал, мой, без Ботев – нашия герой! Лято беше,
shte doide vidovden -stihove avtor Anita Hristova Trifopnova sekirata  i avtorska pesen  https://www.youtube.com/watch?v=3GM0lXqe8MM Значи само аз нямам праВо да имам мой профил за клипове в ютуб, защото .... НО Вашите никой не ги пипа... нали Копукова, но за мои поръчвате масово изтриване на периоди ,та и заплаха за живота ми и на децата ми ,та и че от интеРнеТ ще ме спрете, Искра,а? ВсичКИ САЙТОВЕ БИЛИ ТВОИ? Толкова ли съм опАсна или просто не си давам нещата за ИИ? Знам как го правите и
превод Златни нишки месецът тъче, път към твоята възглавница. Там някъде на края на света, там където не ходя аз.   Кого ли тази вечер горят тези твои две кафяви очи, от кого не ги криеш, заради кого страдаш.   Припев : И да имам сто живота, а не само този един. Твоята хубост пак би ме покрила в черно.   Нима аз нямам право да знам за кого кого пламтят тези твои очи. Нима нямам право да питам чия чаша пълниш тази вечер. Сто живота -изпълнява Анита Христова Трифонова  sekirata 
БРАВО,ДАРА! НЕ СЕ СПИРАЙ...ДОКАЖИ ИМ КОЯ СИ ! В БИЛБОРД НЯМА БЪЛГАРКИ,ХА ,ХА!  Музиката и текстът на Bangaranga са дело на Анн Джудит Уик, Кристиан Торсеа, Дарина Йотова (Дара) и Димитрис Контопулос. https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/22927638 27 май 2026 16:09 Снимка: БГНЕС/ЕПА Тя е поставена на 90-о място сред най-популярните изпълнители от цял свят за изминалата седмица Победителката от "Евровизия" DARA стана първият български изпълнител, влязъл в престижната музикална класация
Било спешно ,било грешно - авторска песен сатира на Анита Христова Трифонова sekirata ТЕЗИ ДВАМКАТА ТВОРЯТ ЗА ЧАЛГАТА И ТО КАКВО- музика и аранжимент: К.Димитров текст: Р.Денчева МОЯТА ПЕСЕН ОТГОВОР- Тази нощ те искам спешно, направи ми нещо грешно и така ще станеш още по-красив! Ей, така разбиват се връзки, други за една нощ стават дръзки искаш грубост, мръсно нещо и това го искаш спешно! Не така бе, Радостино, с грижа за психично здраве, стрино, тъй ли караш я в чалга ритми, текста ти е - Ел
ВИДЕО. Как стана така..ами Бангаранга е победител на хората, обикновените хора ,не на журита макар,че и там водеше 🇦🇹"> Нашите-държави-комшии резнаха "Бангаранга" -световен признат хит с нула гласове и ще ни дойдат на крака в 2027г,затова и точно тези държави не са потвърдили участието си в Евровизия 2027 в България. То Украйна е ясна що дава нули, те не  ни дишат просто, а и се тъкмят да се населят по нашите земи, но забележете без нас българите, да ни няма. На Евровизия 2026 във Виена жур
Няма да се спрат да предизвикват Путин, да го провокират да удари истински както трябва ... Пък Путин бил това онова....Един шут наркоман е маша на шепа изроди...но е наближило вече много стана....
Върви народе омерзени,  върви напред и се поти,  че от света сме ний презрени,  не чакай помощ, работи!  Пази си левчето, буквите,  децата ,здравето и дните,  Които днес ни съкращават ,  погубват ни и разболяват!  Пази го българското слово,  не чакай нищо наготово,  бори се и не се предавай,  глава ва чужденец не скланяй!  Да бъдат преблагословени  братя Методи и Кирил  със буквичките наши ценни,  отци на наший говор мил.  България ще да остане,  Балканът песен ще захване,  когато вси се съберем
Българските буквички в наша и чужда среда! НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДНЕС ЧЕСТИТЯ, ЧЕ УТРЕ МОЖЕ ДА Е КЪСНО, КОГАТО СЛАДЪК СЪН ЗАСПЯ В ИГРА СЪС ДУМИЧКИ ИЗКУСНО! И не забравяйте -"Прост народ проста държава". /ако има такава/   Детенце мънинко, детенце сладинко, попитай Дядо си Господ, попитай Кирил, Методии коя е датата вярна, 11-ти, 24 –ти зодии що се родиха у нас и датите в църква смениха, дори на Петровден сглупиха, курбан на дъщеря си обърках, тез две дати /29.юни-12.юли/–Петровден сбърках! Добре се
"Бели птици" -авторска песен на Анита Христова Трифонова sekirata Бели птици летят,  парите бойкови хвърчат!  Де да бяха бойкови , но не  народни кървави са те.  Бели птици летят,  парите мутренски горят,  парят те сърцата  на майка на сестра,на брата.  Бели птици летят  над България  и над цял свят,  партия народна няма  във Родината ни изтерзана.  Бели птици летят  с пари купува се цял свят.  Възкръсна мутренското време,  за мой народ тегло и бреме.  Бели птици летят,  възмездие само ни спасяв
ЕКСКЛУЗИВНО: Говори архитектът на победата на Дара - Илиас Кокотос! Продуцентът на българското участие на Евровизия разкрива за първи път неща от кухнята. Двама от създателите на "Bangaranga" разказват каква е историята зад написването на песента, с която DARA спечели "Евровизия". Норвежкият текстописец Ан Джудит Уик отбелязва думата в бележките си по време на лагер за писане на песни в Боровец през 2023 г., а Кристиан Харча - Monoir пише музиката за парчето. Репортаж на Йоана Георгиева.   Ист
"Парица-Царица"поезия и проза автор А.Х.Т .sekirata Pari pari ah pari   Танцуваше им по нервите. И го правеше много добре. Съзнателно или не, получаваше се. Ето и сега. Всички я чакаха. Не смееха да започнат съвещанието без нея. И не само защото е тя , на  еди-кой  си жена. Защото е подводница, не, не подводница , а лопата и то крива лопата. Загребва всичко, което не и понася организма и нейното аз. Знаеха кой е съпругът и, познаваха и родата, но приятелите и...о, те си бяха всичките от лъв наг
А Путин, за който ме дракате, аз го писах и песен имам такава, че  търпението на Путин ще свърши ,ето гледайте ,но май наистна искате вие отбраните в интеренат начело с украинките , искате световна война,край свършек на света! Ами това си просите! "ЗАЩО МИ Е СВЕТЪТ БЕЗ РУСИЯ" - ПУТИН   Проф. Иво Христов: Путин вече няма мек изход - трябва да избира между поражение и голяма война
…….Знае се кои сте,кои ми пречите-батмани разни, германци, украиници -те богатите са у нас ,  путеси незадоволени,певачки с ИИ,композитори плагиати с ИИ,неможещинай-вече,недоказали се САМОСТОЯТЕЛНО!!!   ....И ВСИЧКИ НЕМОЖЕЩИ, НЕДОКАЗАЛИ СЕ ПОВТАРЯМ САМОСТОЯТЕЛНО! напъплили по сайтовете , я се вижте кои сте против Дара...нали Ви срещам по сайтовете и Ви гледам ,гледам ,чета глупотевините Евровизия НЕ Е  КОНКУРС  за българска песен ,ало, неграмотните! И какво тая Дара, какво искате от момичето?
Провикнал се е Никола,   провикнал се е Николчо   от връх от Стара планина,   от игликова поляна.   Изкарвай Гано говеда !   Вашите, Гано, нашите.   Вашите ,Гано, нашите,   чичови брези биволи.   Ша ида да ги продавам,   дано ти сърцe  откупя. Гана, Никола думаше, либе Никола, Николчо. Сърце за пари не давам, сърце за сърце менявам. Изкарвай, Гано, говеда, чичови брези биволи. "Провикнал се е Никола"- (Изкарвай,Гано,говеда) -изпълнява Анита Христова Трифонова sekirata   следващият път ак
Добро утро, мили! Ще започна със знам и ще свърша със знам, защото знам , че много знам. Радвам се, че се учите от мен, хайде и това направете като мен  без репетиции, без студиа , не съм naja, а съм боа. Имам сърце, дарба,талант и всеки за мен дава гарант. А Вий, Ейприл, сте копирачки на чужди мисли и идеи, храчки по мен хвърляте без укор и срам, ще има възмездие след мене, ще има възмездие дори след мене. Сега това ще Ви изпея, ще Ви изпея ще Ви изсвиря на прима виста и за истина копнея. Искам

Статистика

• Общо блогове 1773
  • Общо публикации 18431

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.