Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Какво мислите за CRM системите?

  Разбира се, както всяко друго нещо, CRM системите имат своите плюсове и минуси, но според мен плюсовете са повече. Ние интегрирахме CRM система в нашата компания, благодарение на https://www.balkanservices.com/ . Сега всичко е много по-лесно и удобно. Интерфейсът на самата програма е user-friendly и всеки може да се оправи с него.
 3. Нямам нужда някой да ми каже да ли има Бог или не, а как да се разпознае истинския Бог.
 4. Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  от администраторския акаунт трябва да му разрешиш промените
 5. Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Но всички други настройки се запомнят, само това не, и е дразнещо.
 6. Проблем с мишката в Counter Strike 1.6

  Понеже последните дни съм активен във форума за игри, да си продължа с въпросите. Моя проблем е, че мишката ми аммм, не знам как да го обясня ясно... примерно докато стрелям с калашника да речем, и задържа fire-копчето на мишока и после го отпусна, то продължава да стреля без да съм го притиснал и трябва отново да го натисна, за да спре. Същото се получава със снайперите, когато натисна десния бутон за мерника - натискам го един път, а то продължава да си приближава без да съм му дал команда, все едно кликам постоянно върху десния бутон. Странно и неприятно е. Ползвам тази версия на играта на Windows 10. Ако е от значение да не би да е заради евтината мишка и тя да си е бъгава по принцип, това е тя. Бих инвестирал в по-сериозна мишка ако знам, че проблема със сигурност ще се оправи. Вие какво мислите?
 7. Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  не мисля, че от потребителския акаунт можеш да промениш нещо, ако не е разрешено от административния по тая логика, това не го смятам за бъг
 8. Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Отвратителен бъг в Windows 10 1607 - ъпдейтнат е на макс, билд 14393.2068 Имам 2 акаунта - администраторски и обикновен, винаги влизам в обикновения акаунт, обаче тези настройки винаги се рестартират. Искам да е така: А винаги когато се логна са така и трябва да отварям менюто, да пиша парола и да ги променям: Ако вляза в администраторски акаунт, там всички настройки са запомнени правилно.
 9. Постепенно всичко ще си кажете но мен ме интересува най-вече има ли сериозна причина да се насоча към определена марка/моделна серия и какъв бюджет да си определя за начало. Понеже мога да дам примерно между 1300 и над 2000 лева и не знам кое е оптималното. Мога ли някак да "обърна" разликите в сезонните коефициенти към киловатчасове например?
 10. В Япония има два стандарта- 100 v. на 50 и 60 hz . Трансформаторът се проектира да дава 230 v. на вторичната намотка в зависимост от това, каква е честотата.
 11. Днес
 12. мхм и после забравят да си го приберат чак до другия петък
 13. Препоръчайте ми букмейкър с добри коефициенти

  Благодаря ви, айде като започна да печеля, ще ви почерпя.
 14. Начи мен ме караш да им дърпам катетрите и те за тва ми се нафърлят, пък ти им ги връзваш - докато се развържат и мисълта им е изтекла... Ти им пишеш на такъв академичен стил и освен, че половината не могат да ти насмогнат, другата половина ги удря в самочувствието и си мълчат. Отговарят ти само най-безнадеждните - дето дори не ги е срам колко са с вързани катетри. Баси. Да си дойдем на думата!
 15. Мога ли да взема пратка от спиди ако съм под 18 години

  34. Пратките се доставят на лицето, посочено като получател, на негов родител или законен настойник, ако е малолетно, или на упълномощено от получателя или законния му представител лице. Куриерските пратки при доставката се предават на лицето по предходното изречение лично, а в негово отсъствие на адреса – на лице, което се е задължило пред Оператора да му я предаде /напр. лице от домакинството на получателя, друго лице, което във времето на доставката се намира на адреса на получаване, портиер, охрана, деловодство при адрес на получателя в жилищна или административна сграда и др. подобни/. Това обстоятелство се отбелязва при предаването на пратката, в това число се регистрира в електронната система на Оператора и е видно за подателя. Лице, различно от получателя, може да получи пратка срещу подпис и представяне на документ зa самоличност, като трите му имена се вписват в служебните документи на Оператора. общи условия на Спиди
 16. Отношенията между САЩ и Русия

  https://www.24chasa.bg/novini/article/6730314
 17. Заключване на хладилна витрина

  Риск винаги има. Специално за вратата, има голям риск да строшите стъклото докато пробивате около него (чупи се от усукващия натиск и вибрациите). Колкото до останалите неща, не знам къде мислите да използвате гайки. Ако мислите витрината да е нещо като сейф, ще трябва по-сериозно заключване. Според мен е по-добре метална конструкция обграждаща витрината. Не като шкаф, а просто няколко стоманени (железни) профила от по макс 10мм (не плътни) да са и нещо като скеле. И вече по тази конструкция каквито искате заключващи механизми. Ако все пак останете на варианта да захващате планки за витрината, то внимателно. И не ползвайте болтове, гайки със стандартни глави, за да не ви ги развият. С нитове или болтове с обли глави е най-подходящо.
 18. Свързване на много говорители?

  По този начин трябва високоволтов усилвател, който няма - добре ще потърсим просто сходен по размери говорител който не е за високо волтови линии. Щом няма друг вариант за този говорител ще се мисли за друг. Това не е вариант ама въобще - когато си правиш нещо за себе си, го правиш както трябва, колонката е вградена в окаченият таван, следовалтено и новата, която трябва да се закупи трябва да е с максимално сходен диаметър.
 19. Помощен монитор

  Ако не ти се дават пари за нов можеш да си намериш хубав монитор втора употреба.Ако си от София виж тук , тук и тук Ако не потърси в google за твоето местоположение.
 20. Кой е с предимство

  Очевидно на теб не ти е ясно. Липсват ти часовете по логика от училище. "Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство" не означава, че "всички на пътя са с предимство освен теб". Ако означаваше, описанието на знака щеше да е "Спри! Пропусни всички!". Но той не казва "всички", а казва "само тия, които се движат по пътя с предимство".
 21. ку задника ми, беши космат кът на биемвету, вечно щех дъ съм изстинал...ъ-ъ-ъ...тъй де, шъ мъ отвива дън съ задуша, щот ша си мисли, че туй ми е главата
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.