Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. windows 10 странен проблем с процесора

  А защо 64 битова 86 не е ли по лека ? Колко ти е рамта А явно процесора е слаб за ОС 10 .Трябваше за по лека 7 или ОС 8 .1
 3. За смисъла на живота...

  Няма връзка с поста ти. Само дотолкова, доколкото това съждение се приписва на Декарт. Това не е така. Написал е нещо подобно, но като една "възможна" опорна точка, а не като "задължителна" опорна точка. Защото дали ни има и доколко ни има, пак ние си решаваме по наши си критерии. По критериите на живия човек, според кой каквото разбира под жив човек.
 4. Adguard проблеми настройки

  Под Aндроид Кaсaпa мълчи кaто пукaл. Докaто Adguard ми блоквa някои връзки. Вaриaнт зa под Android е и Yandex с добaвкaтa Adguard. Рaботи дори по-добре от Chrome но нямa някои опции нa плaтенaтa версия. Реклaмите обaче ги реже чудесно. Поздрaви
 5. windows 10 странен проблем с процесора

  windows 7 си е ок но немога да подкарам Origin дава ми грешка packard bell imedia 3850
 6. Adguard проблеми настройки

  По принцип е по-добрият вариант да е в Касперски промяната, но пък Adguard по-бързо реагират на проблеми.
 7. windows 10 странен проблем с процесора

  Z270X-UD5 (i211, i219V, usb май си е на чипсета. ) i7-7700K
 8. windows 10 странен проблем с процесора

  Да се радваме все пак на тази възможност докато все още я има, че знае ли се WinXI може да е с истинска постоянна връзка с интернет. В случая по-скоро да се види дали ще падне натоварването - то е ясно, че малко потребители към днешна дата могат без връзка с глобалната мрежа. Каква е дънната ти платка (в частност USB контролера и Lan чипа)? На 99% съм сигурен, че с повече ръчкане могат да се подкарат.
 9. windows 10 странен проблем с процесора

  Мини на 7. 10 е уникален боклук. С него съм само защото usb-тата и лан картата не ми работеха на 7 и нямаше как да си изтегля драйвери. (kaby lake)
 10. В момента като за проба ще го свързвам към домашния който е Хулауей от вива ком.( а как се влиза на рутера?) А като цяло идеята е да се върже към мобилен рутер на който разбрах че няма как да е статично ай пито , така че трябва да се мисли за варянт без статично такова. Мисля че точно с това DDNS трябва да стане, но немога да се оправя нещо а в приложението къде трябва да се въведат тези данни?
 11. windows 10 странен проблем с процесора

  Като изключиш кабела на нета. То по тази логика можеш да контролираш и какво да ръннва - всичко или нищо. Гасиш от контакта и готово.. хахаха
 12. Здравей, 1. Трябва да и сложиш статично IP защото когато си пренасочиш порта трябва да каежш към кое IP,ако е по DHCP има вероятност да се семни и да нямаш връзка после.Предполагам че има някакъв web interface за да можеш да го направиш. 2.Трябва да имащ реално IP от ISP-то на което ползваш услугите,ако нямащ може да се направи и през DDNS 3. Влизаж на рутера (незнам какъв модел е ) и от там си пренасочваш един порт примерно : 8000. 4. Трябва да си свързан към домашната си мпрежа да влезеш в google и да напишеш www.ping.eu за да видиш какъв ти е реалния IP адрес в случей че не го знаеш.Ако го знаеш още по добре. 5. Отваряш приложението което си изтелгли за тази камера и си пишеш IP адреса от точка 4 с порта.Пример:173.250.251.189:8000 Pредостави малко повече информация за рутера който ползваш и модела на съответната камера.
 13. Adguard проблеми настройки

  Прaтих сaмо нa Кaсперски. Бил известен проблемa. Мaй умувaт дa добaвят подобен модул нa този във версия 2019 - тaм е нa бaзaтa нa adblock plus. Под Windows не съм пробвaл, тaм ползвaм рaзширението към брaузърa. С ESR FF съм.
 14. Къде трябва да си държа колонките (горе или долу)?

  е па ти си го взел, ама на мене не си ми го паказал на снимка и аз нямам никакво намерение да го търся сам по магазини да го слушам за да мога да ти дам акъл как най-добре да свирне ти сам не искаш качествена помощ, а насила хубост не мога да ти направя приключих по тази тема
 15. windows 10 странен проблем с процесора

  "Таз система има постоянна връзка с интернет, която не можеш да контролираш." - но може да бъде спряна. Спри достъпа до интернет на машината рестартирай 1-2 пъти и виж пак ли така ще се държи. Също така кой инсталира ОС-а и кой го е конфигурирал да не се ъпдейтва - как? Регистриран ли е и как?
 16. За смисъла на живота...

  според мен "обективната гледна точка" е само помощно средство, за решаване на някои проблеми от логически и абстрактен характер. Както и нуждата от все пак ситуиране и постановяване на самодефиниращо се същество, спрямо разпознат около него реал. Аз също смятам че каквото и да е "обективно" е нарицателно произхождащо и насочено за ползване от СУБЕКТИВНОТО. Дали, какво, кое и доколко - също е интерпретивен казус и... както се написа - остават многоточията (които непрекъснато ползвам като стил в думичките си ) като в допълнение на горното - заради това необходимостта от занимания и вникване, анализ и синтез, или инструментите на интуицията или творчествия потенциал, е смислено да се насочат към опознаванена СУБЕКТИВНАТА РЕАЛНОСТ, към СУБЕКТА за когото тя е РЕАЛНОСТ. И оттам - същото като врата към "нещо си, отвъд нея". Ако ще го наречем ОБЕКТИВНА РЕАЛНОСТ - нека е така. Или както и да е по друг начин. Но смислово ние, хората разполагаме с дадености и една от които е именно факта, че ни има. А щом приемем че ни има, то всичко с което ни е възможно минава през нас самите - както ограниченията, така и начините за заобикалянето им.
 17. +1 за предложенията за компютър втора ръка. Много по-висок клас и все още актуални компоненти. Въпреки по-късата гаранция и малко по-високият риск от някакъв проблем са много по-разумен избор.
 18. windows 10 странен проблем с процесора

  Виж, ся. Windows 10 не е като предходните ОС. Ако си мислиш, че е по-добър само откъм дизайн, софтуерни подобрения с цел бързодействие - лъжеш се жестоко. Това е първата ОС която не може да бъде контролирана от потребителите. И да кликаш по менюта да ти спира упдейти и прочее, няма да стане. Таз система има постоянна връзка с интернет, която не можеш да контролираш. Също не можеш да контролираш и какво рънва. Също, адски много потребители имат колосални новопоявили се проблеми след почти всеки ъпдейт. Разрови се из форума и сам виж сам. Заради това ти го написах това Welcome to hell . Ако си мислиш, че е като Уин 7 да си оптимизираш, да си спираш ъпдейти и прочее, просто няма да стане.
 19. Абе хора само ви гледам спамите темите, най-вече vstoitsov с някакви безполезни коментари. Вместо да кажете нещо, което е от полза само обяснявате на търсещият помощ, колко е зле и как сам си е виновен.... По темата: Всеки уважаващ себе си сервиз ще направи нужната диагностика. За съжаление аз не мога да препоръчам такъв. Хрумва ми възможност проблема да не е във видеото, а в захранване или дъно. Какви са всички компоненти на компютъра? И можете ли да опишете по-подробно симптомите (ако се сещате за нещо допълнително).
 20. За какво си мислите в момента.

  Не е лошо като идея.
 21. Днес
 22. имам ай пи камера с уай фай която искам да свържа към рутер без статични ай пи и да я наблюдавам през интернет на лап топ примерно. имам програма на телефона чрез която хващам камерата и я гледам П2П. Мисля че успявам да я вържа към рутера, но от там нататъка нямам идея какво да правя. моля за помощ. ето я и въпросната камерка
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.