Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Странно, че единственият, който разнася славата на твоите успехи си самият ти! Хванал си да не казвам какво.
 3. Dora666

  Не можете да заспите?

  Не ми е гадно. Сърцата по ме напрягат .
 4. Agentpat™

  Потресаваща Русофобия

  И понеже някой казал нещо, което на теб ти отърва, ти веднага го тиражираш за света истина. Ами, той именно заради такива като теб го е казал - да кълвете без да проверявате и да се излагате в "ефир". Наивни ми, гълъбе.
 5. bornofash ..^(OvO)^..

  Не можете да заспите?

  Гадно е така като ти цъкаме опулени чевячета, нали
 6. emmi

  За какво си мислите в момента?

  верно ли??? аз имам още една обиколка и се надявам да е за последно днес
 7. ОК , благодаря Ви много за всичко!!!
 8. Както казах, системата ти при пълен товар на всичко едва ли има и 250 вата, но за да си спокоен си го смени. Дал съм ти примерни захранвания, които са добри. Ако вземеш някое за 20-30 лева, пак няма гаранция, че ще е качествено.
 9. Климатика е модел MSF1-09HR над 10г. рабоеше без да му е правен какъвто и да е ремонт и профилактика. В момента си работи добре, но след като го изклуча външното тяло продължава да работи. По някога се изключва и след време външната тяло отново започва да работи, вътрешното не свети.
 10. Нищо му няма на сегашното захранване, но е китайско и на него пише ,че е 600 вата, което ме съмнява. Не знам дали ще издържи , след като на видео картата пък пише ,че консумира около 108 вата. Ето това ме притеснява, да не се запали от прегряване.
 11. И сегашното сигурно се справя, но щом е китайче и искаш да го смениш с нещо читаво, избирай от тези: CX450 Pure Power 10 400 или модулните CX450M Pure Power 10 400 CM като на Corsair са с по-голяма гаранция и за предпочитане е немодулното- макар и с един конектор за видео, а на be quiet са по-тихи. Bitefenix Formula Gold 450 също е добър вариант OEM CWT с 5 години гаранция.
 12. Видеокарта и процесор около 200-220 вата максимум да консумират, и то при пълен товар. Другите компоненти сигурно нямат и 20 вата, но можеш и за тях да им оставиш да кажем 40-50 вата да си спокоен. И ако не искаш захранването да се натоварва на 100%, да кажем около 350 ватово захранване ще ти свърши перфектна работа, като гледаш да има 6 пинов конектор за видеокартата. Ако дъното ти не е някакво марково, което да иска специален куплунг, можеш да си вземеш каквото захранване искаш. Какво му е на сегашното ти захранване, прави проблеми ли нещо? Толкова много ли е китайско :)? http://nikem-bg.net/computer-components/Corsair-VS450-450W-ATX-CP-9020170-EU/ http://nikem-bg.net/computer-components/CORSAIR-350W-VS350W-VS-CP-9020052/
 13. Mарката на видео картата е nVidia Quadro FX 3800, процесора е QuadCore Intel Core i7-4790, дъното е AsRock B85 Pro4. Нищо не е клоквано в системата и нямам намерение да го правя.
 14. Dora666

  Не можете да заспите?

  Вчера беше кофти. Днес също е кофти. Във вестника пише, че и утре ще е кофти. Изглежда, че наистина икономическото положение се стабилизира.
 15. "На Бог не му пука кой в какво вярва" Звездите ли ти го говорят това ? Или така ти се иска? Напротив. На Бог Му пука му и още как. Ама няма от къде да знаеш, четейки фалшива литература пълна с човешки философии. В Библията Бог говори за вярата, но естествено ти не вярваш в нея. "И не трябва да се опитва да я налага със сила на другите." Вярата в Бог трябва да става с убеждение, а не да се налага с меч и обезглавяване, както учи Корана и както е правил Мохамед и много други след него.
 16. Днес
 17. Вчера ъпдейтнах Redmi Note 5 Pro от miui 9 на miui 10 с Xioami EU ROM-а през вградения ъпдейтър, мина през twrp и се актуализира автоматично безпроблемно.
 18. Разбира се че се разбра Затова и отново питам. Да се види отново глупостта ти, и че жълтениите които цитираш са си само и единствено жълти миришещи фейкове . Ти вече си погълнат и промит. Всеки път те хващам колко си хлътнал по лъжи и дезинформации, ама не.. то си пее пак същото
 19. Марка/модел на видеокартата? Какъв ти е процесора, клоква ли се нещо в системата? Твърдите дискове и USB устройствата имат много малка консумация.
 20. M.Николов

  За какво си мислите в момента?

  Мани я Нети! Цяла нощ ми се предлагаше.(луната де, не Нети) Аз след малко ще те стигна и може би задмина.
 21. Хитрейшио

  Не можете да заспите?

  Добро утро
 22. emmi

  За какво си мислите в момента?

  Е, тя нали спи!? До тук вече имам навъртяни три километра
 23. PigManu

  Не можете да заспите?

  Aве брменната сигънкъ, тоз "Маняка" кога най накрая ща зима на Доминиканския остров на либовта че тук вече гърбица ти се образува от слагане Казвай им да ги притоплят преди да ти ги подават
 24. Алексервиз

  Сервизен техник

  Остават: 29 дни и 22 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  Сервизен техник Алек Електроникс ЕООД (Алексервиз) е един от лидерите в сервизирането на Apple продукти. Търсим отговорен и технически добре подготвен специалист за позицията "Сервизен техник" на Apple iPhone. ИЗИСКВАНИЯ: - Висше/средно техническо образование - Познания и опит в област електротехника - Опит в сервизирането на мобилни апарати-(предимство) - Добра комуникативност - Компютърна грамотност - Опит в работата на MacOs (предимство) Предложението ни към Вас: - Работа в динамична среда - Комуникативно работно място - Трудов договор и стимулиращо възнаграждение под формата на процент Уведомяваме Ви, че данните, които предоставяте са защитени по смисъла на ЗЗЛД. Алек Електроникс ЕООД (Алексервиз) се задължава да ги пази и да не ги предоставя на трети лица. На интервю ще бъдат поканени само одобрените по документи кандидати! https://www.jobs.bg/job/4381587

  Free

 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.