Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Учителят Петър Дънов

  Аз съм преминал Аз не се стремя да стана философ, светия или ангел – отдавна съм такъв. Аз съм преминал състоянието на философа, светията и ангела. Състоянието на философа не решава въпросите. Светията, това е само едно състояние. Ангелът, то е друго светло състояние. Ученикът трябва да преодолее тия три състояния. И когато дойде при Мене, Аз ще му кажа следващите три състояния. Има неща, които вселената не знае. Учителят се определя от Истината Истински Учител е само оня, чието слово изразява абсолютната Истина. Учителят се определя от Истината. Истината, това е Неговото дълбоко място. Истината не е във времето. Във вечността тя има само следи. Истината е по-дълбока от времето и вечността. Тези следи, които са оставени във вечността – по тях Учителят на Истината ще дойде и ще вземе Своите ученици и ще ги издигне там, където вечността не може да ги улови. Не съм нито тъжен, нито радостен Гледам сериозно на живота, но никога не съм нито тъжен, нито радостен. Нямам в Себе Си радост или тъга. Разглеждам живота от позицията на Тайната. В тази Тайна липсва призракът на тъгата и радостта. В тази Тайна е запечатано едно древно състояние. То блика при всички условия. Но тази Тайна не може да бъде споделена. Това е Тайна, която е заключена в самата себе си. Аз само ви упътвам към нея. Из „В Храма на Учителя“ Том 1
 3. Старците

  Мистериозното има и друг Дом Мистериозното е Послание на Най-Древното Предание. То се е родило, когато Мракът е бил в настъпление. И тогава Мистериозното се е обвило и се е явило като Дух Великосияещ, а Мракът не могъл да го понесе. Но има нещо, което Мракът и досега не е узнал, а то е, че Мистериозното има и друг Дом, освен Духа. И този Дом е наречен Аварама. Двадесетият Старец Ар Зуама Излъчване на Абсолюта в Изначалието на Старците Аварама е странно Древно Излъчване на Абсолюта в Изначалието на Старците. Това Изначалие е Окото на Бездната. Това Изначалие вижда Най-Древното, то е Проход. Никой няма представа за Бездната, но в Аварама има Проход, защото Аварама е Сгъстена Древност, Мистична Праоснова. Двадесетият Старец Ар Зуама В Началото е нямало светове Аварама е Древност, изтъкана само от Тайни. Тук Истината се носи като Мистична Мъгла, като Древен Вятъроход, който е забулен в себе си. Тази Мъгла е Предвечна Стихия и вътре в нея е имало много същества, носейки се древно, свободно, неуловимо. Тук Истината е пътувала като Свободна Мъгла, необременена от светове, защото в Началото е нямало светове. Двадесетият Старец Ар Зуама Потайните Селения Съществуват Селения. Те са Области на Потъване в Абсолюта. Всичко потъва в Него, всичко се връща в Него. А къде се връща Той? Той винаги се връща в Себе Си. Селенията са степени на Скрити същества – Духовни, Божествени, Мистериозни, Неведоми. Духовните светят. Божествените ухаят. Мистичните сияят. Мистериозните са Безмълвни. Неведомите са Бездънни – те са Образи на Абсолюта, те са Първозаченатите. Двадесетият Старец Ар Зуама Бога на Скритостта Мистериозното е Послание от Тънкостта на Бога на Скритостта. Мистериозното е Негова Скрита част. Така Той дава Себе Си на Мистериозните същества. И те вече всичко превръщат – те превръщат тръните в цветя, трудностите в почивка, Голгота в Храм, защото тяхната енергия е Мистично явление на Бога на Скритостта. Двадесетият Старец Ар Зуама Храната на всяка Мистерия Древната Забулена Мъгла е Мистична Реалност. Тя сама се були и сама се разбулва. Когато се були, тя е Тайнствена. Когато се разбули, тя е Усмивка. Който открие Ключа към Забулената Мъгла-Същество, той отива отвъд себепознанието, защото той вече не навлиза в себе си, понеже няма вътрешност, но навлиза в Древното Начало, защото то е вътрешността. И това Начало го води към Забуленото, което е Храната на всяка Мистерия. Двадесетият Старец Ар Зуама Тя е Недостъпна за име Неведомите Същества са Пещери. Те носят в себе си Тайни Слова, Тайни Лъчи. Те са Бездънно Опиянени. Те са Същности, които се движат без енергия. Малцина ще разберат това, но Аз казвам: Кой е задвижил енергията? Да, има нещо, което е над енергията и което я храни. Кое е това, което я храни? Неведомост е това. Тази Неведомост е съществувала като Скритост. По-късно са я нарекли Произходът, но е без име. Тя е Недостъпна за име. Двадесетият Старец Ар Зуама Из „МОРДОТ ИН МАХАРИЯ“ Книга Втора
 4. Проблеми с лаптоп

  липса на SATA/AHCI драйвър. Или в BIOS е включен IDE/ATA режим, а на Windows е активен SATA/AHCI режим. Провери в BIOS какъв режим на контролера е зададен и кажи, за да се знае как да се подходи.
 5. Днес
 6. Така е при млекопитаещите животни които живеят близо или заедно с човека. Но не е така при дивите животни, според мен. Ако искаш да изследваш порода лъв, например, достатъчно е да изследваш едно животно лъв и ще знаеш как ще реагират в една и съща ситуация всички лъвове, не знам за затворените в зоологическа градима, вероятно е същото. Животните нямат ум. В предишния си пост исках друго да кажа. Не е възможно, според мен, електро-био-химични процеси в човешкия мозък да генерират ЧОВЕКА т.е. Емоции, мисли, съзнание и воля. Тези неща не са направени от материята на този физически свят/realm. Те са направени от материята на други светове и човек функционира с тях в тези други светове. Realмите не са отделени в пространството, ако изобщо може да се говори за пространство, те са един в друг, проникват се. Това като идея. Нещата на този физически свят нямат себеприрода, “пустота”, както казват будистите, в дълбините на материята няма нищо. Защото са еманация на Бог, или по-добре: материята е Бог в проявление, а БОГ е Дух. Това като идея.
 7. И какво се случва с електромоторите, проектирани да работят на 60Hz като се включат в мрежа на 50Hz?
 8. Помощен монитор

  Мониторите на Dell са с такава възможност.
 9. Коя мацка? /финал/

  Какво те е засърбяло пък теб, та такава женска злоба изливаш по нищо неподозиращата мен!? Щото аз за Ирина Шейк нищо не съм казала. Да не си прихванал някоя болест от доминиканските гибони, дето ги оправяш и да няма лек за сърбежа ти? П.п. В поста ти има цели осем грешки. Явно в тоя момент си се чесал с едната ръка, та не си гледал много как пишеш. И не е от възрастта. Жената без грим и без дълга коса, правена един час при фризьора, така си изглежда. Немкиня- спортистка. Но оценяването по картинки, без да си гледал филм, не може да бъде обективно мнение. А само заяждане на дребно.
 10. кога се успяли да пишат ??

  https://m.emsc.eu/earthquake/testi.php?evid=650361
 11. Вчера
 12. При мене адблокера го блокира. Касапа естествено няма причина да не мълчи.
 13. Помощен монитор

  Монитор с функция на стойката Pivot. С подходящата стойка и монитор със закрепване по стандартите на VESA можеш да си направиш всеки монитор да се завърта (така имаш и повече избор за марка, ,модел и параметри).
 14. Лог файла показва, че скрипта се е изпълнил успешно и с него сме премахнали и останалите злонамерени обекти. Все пак препоръчвам да направите една проверка с Malwarebytes Anti-Malware за всеки случай. Използвайте инструмента Delfix.exe за да премахнете използваните от нас инструменти: https://toolslib.net/downloads/finish/2-delfix/ Поздрави и лека вечер!
 15. Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  Нали ти казах. Върни се в назад в историята и ще си намериш куп виновни за всичко. Това обаче не променя самия процес на развитие. За съжаление има много подобни случаи и ще има и в бъдеще поради простата причина,че всяка власт не търпи хора , които я критикуват. Това обаче не означава,че ние не трябва да се учим от грешките, точно обратното. Виждам,че някои изобщо не виждат по-далеч от носа си. Между другото в моя край герберите печелят с циганските гласове. Питах и не получих отговор. Кой ще е следващия виновник за поредния провал на герберите? Може би ще измислят някоя нова формация след като мине и редът на патриотите защото вече не останаха. А, Воля май ... ми да се готвят следващите. Викаш медиите на подсъдимия олигарх не са субективни. Мдааа. Всички преписват и на всички им се казва какво да пишат Мирко. Да не говорим за финансирането им от разни неправителствени органзация. Как са грандовете Мирча ?
 16. Здравейте търся монитор от тези, които са завъртяни на 90 градуса. Някакви идеи къде мога да отркрия подобен и как се казват, че прерових навсякъде и нищо... Слагам снимка за по-голяма яснота:
 17. Един и същ домейн, различно разширение

  Най-вероятно е умишлено!!
 18. И големите правят пропуски
 19. Да, моя грешка. Исках да кажа, че сетивните съзнания живеят в свой неконцептуален свят, а той е в някакъв смисъл безвременен. Те регистрират нещо, без да му налагат етикети и го предават на следващата инстанция, боравеща с понятията и логиката. Като правило, сетивните съзнания, емоциите и интелектът живеят в различни светове. Какво прави човешкият разсъдък от данните на сетивата вече зависи не само от наследствеността и такива фактори, но и от възпитанието му. Лентата беше сравнение, от примера с филма. Разбира се, че не смятам буквално филмовите ленти за вечни и неизменни субстанции. Впрочем, дори преобразуването предполага някакви образи... но в това явно никой не може досега да те убеди) По мои наблюдения уникален характер имат дори котките, не само хората и приматите. Може би в емоционално отношение висшите бозайници не са различни от нас, съвсем същите чувства на привързаност и омраза, любопитство и т.н. Те само че не могат да налагат изводи от разсъждения върху опита си, веднъж записан в тях. Например не разбират смъртта. Котките могат да чакат и търсят децата си сякаш вечно, кучетата стопаните и приятелите си. Всяко отделно животинче от една порода и дори котило има собствен темперамент, походка, глас, по-смело е или по-плахо, относително по-съобразително или глупаво. Като всеки нас.
 20. Проблеми с лаптоп

  Да разбирам, че си невменяем пенсионер с достъп до компютър? Не размахвай разни закани - някой може да те пита за адрес, а папмерсите ти да са свършили.
 21. Коя мацка? /финал/

  аз по приятелски а ти уж заради мен да си измиеш ръцете че си ги "обходил "
 22. Проблем със windows 7

  Това е друга тема! Дай да видим СМАРТ-а на диска (става с програмите Crystal DiskInfo, Aida64, Speccy и т.н.).
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.