Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Понякога се чувствам като...

  Недописана нота.
 3. За какво си мислите в момента.

  И аз не искам да ти ви говоря. Обаче сърцето не се управлява от желанията. То си знае своето.
 4. Лека нощ, Любов, по- перфектна от шлифован диамант. Лека нощ, Любов.
 5. За какво си мислите в момента.

  Не искам да ми говориш на "ти" никога повече. Дори не искам да ми говориш въобще. Да ядеш на прасето гащите. Зоо.
 6. Нисък стандарт на живот в България - Защо и до кога?

  Простите сметки показват 13 години. Може някое цигане или българче да е набило турчето и да го е яд. А може и да го е яд, че не е бил вече Ахмед, а Меди.
 7. Само в чая си. ---> обича или не обича да настоява
 8. За какво си мислите в момента.

  Да ти кажа ли аз за какво си мисля?: /!\ (18+)
 9. За какво си мислите в момента.

  Един н_е тъп български форум. (:
 10. Да де, ама закво ти е, те тез дет го излъчват тоз канал не го гледат и не знаят дали бачка или не бачка хахахаха
 11. В много страни по света си има наборна армия или задължителна военна служба. Това не ги прави слаби. Примерно Израел. Ако имаме население като потенциал, да си правим профи армия. Но ние нямаме. Затова трябва поне 2 години служба. Кой плаща, все тая. Важно е да има армия. В момента има свободни места в армията. Естествено, че всеки ще е против насила да го вкарат за 2 години в казармата. Реалността обаче е друга. Когато човек посети казармата разбира, че не са толкова зле нещата. Или поне не по-зле от живота, който е бил преди това, макар че човек не знае, че животът след казармата всъщност ще бъде много по-зле от самата казарма Ето, сега директно се прескача казармата и всички пак реват - няма работа, няма пари, няма деца...хаха. Ако имаше казарма щяха да разберат, че шибанмият живот е по-зле от 2-те години служба или там колкото са.
 12. За какво си мислите в момента.

  Не, аз ще гледам филм до 1 - 1:30 и утре ще стана в 7 :))) Чакай сега..Това да не е лудницата? :))) Много ти здраве, тогава! :))))
 13. Нисък стандарт на живот в България - Защо и до кога?

  Зa човек роден 1976 годинa много знaеш кое кaк е било.
 14. За какво си мислите в момента.

  Не мисля конк/ре/к/тно. (:
 15. Мхм. ---> отговаряш ли, когато не те питат
 16. За какво си мислите в момента.

  Удоволствието беше изцяло мое Амели.
 17. Нисък стандарт на живот в България - Защо и до кога?

  Може ли на български, а не на бугаристански? ПП: Само да уточня нещо, да не мислиш, че се заяждам. Как смяташ някой българин да повярва на глупостите, които пишеш не само в политически теми, а и в темите за автомобили, след като нямаш изразни средства, не спазваш правописа, обиждаш хората, родени в България, независимо дали са етнически българи или не? Първо оправи писането и отношението към хората, до които искаш явно да достигнеш.
 18. Нисък стандарт на живот в България - Защо и до кога?

  Знаеме. Знаеме. Последният випуск приет с РабФак по Право в СУ е през 1989 год. Последния випуск приет с РабФак по МИО е през 1989 год. Последният випуск приет с РабФак по Външна Търговия е през 1989 год. Това въобще не са технически специалности. Да публикунвам ли доказателства за протичане на следването, кариерата и произходът и причините.
 19. Любими стихотворения

  иска ми се да те бях срещнал когато все още си била цяла и си се смяла на глупави шеги и си потръпвала от неудобство когато случаен минувач ти е хвърлял поглед и си хлипалана романтични филми и си припявала фалшиво под душа и си носила кафе в леглото на своя любим придружено със сладка бележка ухаеща на парфюма ти и си сресвала косите си преди да отидеш до кварталния магазин в случай, че засечеш някой познат иска ми се да те бях прегръщал когато не си можела да заспиш нощем от силния шум на разбиващото ти се сърце когато си плачела, стискайки възглавницата представяйки си, че е нечие рамо когато всичко в теб е умирало и се е съживявало само за да умре отново когато демоните ти са те изтезавали иска ми се да съм бил там да ги прогоня да ги убия да те прегърна при мисълта как страдаш сама гърдите ме стягат не мога да дишам толкова те обичам искам да те събера да те залепя но не мога защото парчетата от теб са разграбени от същите тези които са те разбили мразя ги /В. Ноар/
 20. iOS 11 GM - Въпроси, проблеми и други

  Благодаря за отговора. Sent from my iPhone using Tapatalk
 21. Нисък стандарт на живот в България - Защо и до кога?

  Това изобщо не е вярно. Висшето образование е необходимо за всеки. 18 или 19 години не стигат на човек да се подготви за живота, както се опитват днес да ни убедят неолибералите. Човек трябва да учи колкото се може повече, но висшето образование ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за България! Само тогава ще успеем да настигнем напредналите икономики. Без образование просто си оставаме роби и жалко за децата ни! Дори лошият висшист е по-добър от добрия среднист! Това се потвърждава всекидневно в родната ни действителност. Задължително Висше образование...защо няма таква партия? То е ясно защо. Защото паричките ще се разпределят между наистина успешните индивиди! Защо обиждаш Бълагрия? Защото си резняк? Достигам до това заключение, четяйки мнението ти за българина Наим Сюлейманов.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.