Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Kaspersky Internet Security for 10 devices?

  Айде без глупости а? Един код е за 5 устройства. В случая е превишено количеството на активация. Активирано е на повече от позволените устройства. Как и защо е станало така може само да се гадае. Пишете на спорта през личния кабинет. Защо изобщо коментираш? Има и за 150 устройства ама едва ли ще видиш такъв. Кво 150 кода ли трябват? На снимката ясно пише кой е активен и за колко устройства е. Няма да се учудя ако кода е пиратка. пп. Има отделна тема за Касперски ако ви интересува се... Кода е за съответния брой устройства. По интересното е откъде го купихте, ако е купен понеже за да излезе горното съобщение поне 100 активации трябва да сте правили. Пишете на спорта. Ще искат евентуално документ за закупуването му.
 3. С такива Sample Images с шарени цветя и къщи нищо не можеш да провериш. Нека снимат един вестник в пълен размер, една дънна платка с микроскопични елементчета или специална изпитвателна таблица и да видим тогава какво ще покаже. Защото дори и производителите на дънни платки, накичили снимките им нищо не се вижда. Аз имам един от най-евтините фотоапарати и при подходящо осветление понякога прави много добри снимки, разбира се в краищата имат изкривяване и замъглявания, но е нормално предвид миниатюрният си обектив.
 4. Днес
 5. Игра: Миш - маш (част втора)

  проповедник аанкедрл - К
 6. Най-добре пуснете тема във форума на самата програма. Ще поискат да изготвите темата по следния образец за да я вземат насериозно. Малко играчка е, но е шанс да получите адекватен отговор и ако има бъг в самата програма да го отстранят в следващата си версия и така да помогнете и на други с този проблем: https://forums.comodo.com/bug-reports-cis/required-format-for-reporting-bugs-t102284.0.html Успех!
 7. Познай за следващия (нов сезон)

  не, винаги започвам от най-трудната Сладко спи и сънува пътечка през полето, наоколо цъфтят макове и маргаритки, а на небето сияе многоцветна дъга...
 8. Въпрос за разликата между вид гънка (ГОФРА)

  Защото там писаха такива като теб. Затуй държавата ни е това дередже. Твърденията ми са баш верни, със цялата си вярност. Чупките по мембраната както е на втория говорител разширяват ъгъла на насоченост, с цел да се получи голям високоговорител с широк честотен спектър. Вместо гофра по мембраната на някои широколентови говорители слагат фуния в центъра, която служи като втора мембрана, само за високите, а основната мембрана пък се заглушава от тази фуния и остава практически неизползваема. Затова някои производители прибягват до такова нагъване на мембраната, предимно на средно честотните високоговорители.
 9. Понякога се чувствам като...

  И аз понякога се чувствам като слугиня. Ама то било хубаво: “Нека най-първия измежду вас да бъде слуга на всички...”
 10. Забравям филми и мога да ги гледам по няколко пъти. Помниш ли името на учителката си в първи клас? Моята се казваше Вергиева.
 11. Син екран Windows 10

  Това прилича на BSOD причинен от пача на Windows за запушване на Meltdown/Spectre уязвимостите. UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP_M https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/debugger/bug-check-0x1000007f--unexpected-kernel-mode-trap-m Провери дали има грешки в Event Viewer => Applications and Services Logs => Microsoft => Windows => Kernel-Whea Ако има грешки там то може би е добре да се изключи защитата предлагана от пача (без да се налага същия да се деинсталира) с промяна на следния ключ в регистрите: Със следните команди в CMD.exe стартиран като администратор може да се спрат защитите срещу Meltdown/Spectre: reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverride /t REG_DWORD /d 3 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverrideMask /t REG_DWORD /d 3 /f Тъй като най-често проблема е от обновяването на Microcode-a на процесора в новите БИОС-и (ако сте обновявали БИОС-а си разбира се), може да се спре само защитата от Spectre и да се остави тази за Meltdown: (ако процесора е Intel. Ако е AMD е добре да се изключи и тя). reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverride /t REG_DWORD /d 1 /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management" /v FeatureSettingsOverrideMask /t REG_DWORD /d 3 /f Всички защити ще са пуснати със стойност 0 Спиране само за Spectre защитата става със стойност 1 Спиране само на Meltdown защитата става със стойност 2 Спиране на всички защити става със стойност 3 С други думи, ако системата е с Intel е добре да се остави само Meltdown защитата като се спре Spectre защитата използващ CPU microcode актуализацията със стойност 1. Ако системата е с Intel, но не е правено актуализация на БИОС-а е добре да се спрат и двете защити, защото тогава проблема ще е причинен от софтуерния пач за защита от Meltdown и се поставя стойност 3. Ако системата е с AMD, тогава защита от Meltdown не е нужна и май е добре да се избере 2 или дори 3 (защото не съм сигурен дали е пуснат Microcode актуализацията за AMD процесорите). Добре е да имате и следния ключ в регистрите (ако е инсталирана кръпката за Meltdown/Spectre), защото това ще позволи на антивирусните да работят нормално след обновяването на Windows. Ако този ключ липсва това също би могло да доведе до грешката, която имате в момента: reg add "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\QualityCompat" /f /v "cadca5fe-87d3-4b96-b7fb-a231484277cc" /t REG_DWORD /d 0
 12. IPTV с TP-LINK WR740N v7 - идеи за Firmware Upgrade

  Нещо бъркаш на виваком телевизията не минава през рутера, слагат суитч с който разделят сигнала за телевизорите и рутера е след него - само за интернет.
 13. Кой пък е споменавал религия тук? Като за начало те съветвам да си разясниш дефиницията на понятието "Духовни ценности".
 14. Спомнят ли си някои от вас за Бай Тошо и социализЪма?

  Корема в Младост, или по - скоро, това, което остана от него : Делян Добрев: Не можах да се запиша в спорт, защото дядо ми е лежал в Белене Ши*****ни лъ****жци--били репресирани, със дядовци партизани и бащи партийни секретари от голям калибър. Как стават тези работи ??? такива пла******одии ,като този и началниците му бяха най-голямите доносници и натегачи за комсомолски секретари едно време. сега всички се оказаха репресирани демократи мразещи комунизма. долно качество хора без чест и достойнство готови за пари и власт да продадат и собствената си майка. Чувал съм, че на този пра-пра дядо му веднъж срещнал Левски, познал го, но не го предал на турците. Следователно трябва да признаем Делян Добрев за активен борец против турското, руското, германското, комунистическото, еврогейско то и всякакви други присъствия в България. Съгласни ли сте?
 15. Защита против хакери

  Само да вметна Исках да кажа че в нейните устройства няма да има хакери А не че ще изчезнат хи хи .... А и да допълня ...Един сервиз който е със име и известен ..Никога няма да си заложи името за да направи някоя щуротия на клиент ! Виж като ти гледам писанията ...Да не си ти хакера дето тормози девойчето ? Да спреш веднага !
 16. Айдееее, поредната партенка за оскотелия патрЕот. От кога почнахте да се интересувате от религия, лицемери? След 44-та какво направихте с духовенството?
 17. За да има държава, трябва да има и армия. Преди армията, още от ранна детска възраст трябва да се възпитава любов и дълг към родината. В момента знаете каква е ситуацията, не дай си боже стане война, хора като авторът на тази тема ще си бият камшика по чужбина още първите дни. Това е резултата, когато пропускат да възпитават в младите любов към България. Пропускат да им обяснят, че сме народ с уникална култура, и сме основоположник на така наречената "славянска" култура. Пропускат да обяснят на децата, техните деди, какви жертви са правили, и с колко кръв са напоили тия земи за да имаме привилегията днес да живеем в държава наречена България. В общи линии това е един от основните проблеми на България. Българите и още много други нации се възпитават като граждани на света мислещи само и единствено за своята изгода. За тях няма етническа или национална принадлежност, за тях няма елементарни морални и духовни ценности. За тези поколения има само една единствена ценност - финансовата. Ако продължава всичко това, скоро България просто няма да я има. Военната служба - да не е лека, да опасна е, все пак се работи с оръжие. Точно преди няколко месеца в нашата професионална армия се случи инцидент и по невнимание загина професионален български военнослужещ. Колкото до, убийства, тормоз, извращения, кой ги прави? Казармата ли ги прави, или народна ни е деградирал до невиждани нива? Вижте какво става по училищата, вижте какво става по пътищата дори. Мине не мине време, кой потрошен от бой понеже засякъл неправилния човек, или пък на скоро директно убит от бой. Казармата не е виновна за упадъка на народа ни. Армията далеч не ни е последния проблем, но тя е единствения фактор правещ една страна суверенна. Кои държави са реално независими днес? Тези с мощни армии и оръжие за масово поразяване. На всички останали им дърпат конците, и ако не се подчиняват, я им спретнат някой вътрешен конфликт, я американците директно влязат да вкарват "демокрация". Такъв е световния ред в момента. Ще си позволя да поставя и един цитат, написан от един голям български патриот, полковник Петко Йотов:
 18. Защита против хакери

  И от къде ще пишеш тогава този пост?С димни сигнали ли ще го "излъчваш"
 19. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Не разбрах...да го защити от какво??? Пък и типично по либерастка традиция, хайде да не прехвърляме проблемът от болната глава върху здравата!!! В конвенцията не пише "което и да е човешко същество"!!! И едно ще ти кажа, в момента, в който регламентираш правата на някого чрез закон или ей такива конвенции, той автоматично става с повече права от всички останали!!! Това се нарича ДИСКРИМИНАЦИЯ!!! Вие изкривените джендъри искате държавите сами да дискриминират собствените си нации!!! Няма как да стане!!! И да, ако се случи внучето ми да е хомосексуалист ще го приема, моя кръв е, но Вие насила да го правите такъв...за разстрел сте!!! Не да ми правите дискусии, ами направете едно масово самоубийство!!! А да, какво ще се дискутира на тази дискусия??? И в крайна сметка, защо се скъсвате да защитавате педеругите??? Нали конвенцията не беше за тях, а за защита на някакви права на жените!!!Къде отиде дискусията за техните права??? А защо не махнахте джендърите от тази конвенция, като сте толкова загрижени за жените??? Едва ли щеше да има някакъв проблем да мине!!! Ама гледате да използувате като параван жените, за да си прокарате педераслъка като закон!!! Да очакваме в следващата конвенция да го направите и задължителен, а!!! И за да не ни помислиш за изостанали и тъмни балкански субекти, ето как е в другите държави!!!
 20. Защита против хакери

  А, не дей. Че в сервиза да не ти "поправят" компа под клетва и видеонаблюдение? Хакери няма да има, когато Microsoft, Intel и ред други компании изчезнат от лицето на земята вкупом с продуктите им. Е, поне драстично ще намалее бройката на хакерите и на зловредния софтуер.
 21. Тонколона и телевизор не четат флашка

  Спасявай се, като не четеш какво ти пишем........
 22. За какво си мислите в момента....

  "Човек само когато знае какво му е, само аз си знам какво ми е." Проста българска мъдрост. А, иначе, дали знам или не знам, е почти без никакво значение. Огледай се.
 23. Съвет за оптимизация на Galaxy S4 GT-I9505

  Сега го изпробвах. ROM-a с Android 5.0.1 - бъгав. Блутуутът не работи. Не че е умирачка, ама постоянно се мъчи да го включи и по 2 пъти в минутата изкарва поъп, че има проблем и не може да го активира. Също, WiFi има за известно време след рестарт и после спира.
 24. Вчера
 25. Спомнят ли си някои от вас за Бай Тошо и социализЪма?

  Няма как отровеният от болшевизъм мозък да помни нещо, което по някакъв начин да му изнася, така че едва ли баш в тая тема помнят нещо друго от "хубавата" храна, "прекрасните" евтини почивки и билетчето за градския транспорт Айде дежурната тема с ястребинчетата. Извинявай много, ама техните истински убийци са терористите направили ги ятаци и обучили ги да стрелят по войници и полицаи от тяхната собствена държава. Дай заради едни 6 деца, не знам колко са след това хиляди семейства да бъдат почернени като врагове на народа и да бъдем вечно обречени да сме 50 пъти назад от другите европейски държави и икономически и културно, поради изключително малоумната планова икономика и бандитите, които днес са ,,антикомунисти''. Нещо пак не получих обяснение как оправдавате използването на малолетни като ятаци и помагачи против „фашизма" в България Хихи, ама виж ги тез чекисти как оборват чуждото мнение със ТКЗС-арски обиди. Супер интелигентни майтапи. Еми изблик на безсилие какво да се говори А пък западно европейските корекомски деца завиждаха на некорекомските си връстници и със сълзи в очите събираха соц станиоли от марципани и превкусни соц шоколади. Тва твърдение, че всички стоки са едва ли не ГМО боклуци още чакам да бъде аргументирано по някакъв начин. Всички тия кемтрейлове, ГМО-та така ни еб*****а май*****ката, че средната продължителност на живота е по-висока от преди, макар че загубихме ''великото" безплатно здравеопазване. Когато завиждахте на онези преди вас, които успяваха да си купят хляб...
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.