Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Аз предлагам смесения подход - докато внимателно му обясняваш, наблягайки на логичните аргументи, му шибваш и един як зад врата, та да си удари главата в чина, за по-лесно поемане на информацията.
 3. Сайт зареждащ със стартъп

  Здравейте, Искате помощ а през това време бърникате по системата си? Ако искате да помогнем направете нова проверка с FRST и публикувайте новите логове и след това не човъркайте после по системата си.
 4. Канонизиране на детеубиец за светец

  аз съм един прост циганин и не разбирам интелегентните българе...аве как не се възмутихте ве що не изтрихте тази тема? немъм думи https://bg.wikipedia.org/wiki/Васил_Левски
 5. Ми... Гледай сега! Това, че ти си се предал и отказваш да работиш с трудни хора, не означава, че всички трябва да се предадем. Както не са се предали да речем учителите в училищата за бавно развиващи се. Кажи сега, ама с "използване на логика" дето ти му викаш, от кого да вземе форумната публика пример, от тези търпеливи и отдадени хора или от някой грубиянин с презрително отношение?
 6. Ето какъв е начинът да затриеш лист, работил от години. 1) Правиш си сайт за онлайн (крадени) телевизии с едничката цел да заработваш за кафе и баничка от реклами. Гугъл повече не дава. 2) Не си защитаваш линковете, така че и последният македонец от Кайгана да ти ги хване с URLHelper или някоя от подобните програми. 3) Последният македонец от Кайгана ги пляска на най-видно място във форума, откъдето телевизиите се разпълзяват като мравки навсякъде. 4) Листът (логично!) умира. Никой собственик на сървър/админ не е навит някой да яде безплатно баницата, която струва пари.
 7. Опс...извинявам се че навлязох в територията ти....! Една моя шега закачка се оказа че те притесни ..Странно...!
 8. Приказките "Като не щеш мира, на ти една секира" и "Да спориш с човек, който се е отказал от използване на логика е като да прилагаш лекарство на вече умрял човек" мисля че ги знаеш. Няма смисъл да прилагаш лекарство, когато човекът вече се е споминал. Имай предвид, че прост не значи неук. Човек може да е неук, но да е интелигентен. Знание се придобива, ама прост човек цял живот си остава такъв, независимо от акумулираното знание.
 9. Ислям (за любопитни) - част втора

  Не трябва да се мести нищо, защото разсъждаваме относно природата на Бог в монотеистичните религии. Дали това е Аллах, Йехова или Исус е без значение, защото и трите концепции претендират че са вечни, неизменни, извънвременни, всезнаещи, постоянни. Бог е сценариста, на него му е ясен сюжета на филма, затова Мохамед и другите пророци разкриват части от него според волята на Бога. Много здравомислещи хора са си задавали въпроса що за злобно и садистично същество може да измисли такъв ужасяващ сюжет, но да се върнем към божията природа която претендира за извънвременност. Ако Бог е извън времето, то за него всичко което се случва последователно за нас в света вече се е случило. Така че Бог не гледа повторението, това не би променило нищо, защото той е неизменен и постоянен. Проблема за нас, човеците е че ние не виждаме и не можем да измерим с който е да е уред величина която да бъде постоянна и независима, нито на макро, нито на микро ниво. За нас важат други аксиоми. 1. Всичко е непостоянно, изменчиво. Всичко е в процес на изменение, ние не наблюдаваме нищо постоянно, вечно и неизменно. Тогава защо да вярваме в обратното, когато такива концепции противоречат на здравия разум? Е, има и доста хора с психични заболявания, те вярват в каквото им хрумне или чуят. 2. Всичко е съставно. Няма независим елемент или субстанция, която да съществува сама и да не е съставена от части или да не е във взаимовръзка с други части от системата. Не се наблюдава такава. Следователно няма субстанция която да не се разпада, преобразува или да е вечна. 3. Всичко е неясно. Ние не притежаваме всезнанието на Бог. Не можем да обгърнем или изследваме всички закони, елементи и пространства във вселената. Информацията с която разполагаме в черепната ни кутия дори е от втора ръка, преобразувани физико-химични процеси в електричество преминаващи през невронните ни вериги и пак преобразувани в неясни и непълни образи и концепции в ума ни. Ние не сме всезнаещи. Пита се как можем да разсъждаваме за категории извън нашия свят, за които нито имаме сетива, нито опитност. Та ние не виждаме атомите в обектите и огромните празни пространства между тях. Получаваме смилаема версия на реалността, която е доста илюзорна. Какъв смисъла и ползата от това за нас?
 10. Номерът е да се ударят с нещо тежко и да се хвърлят на свинете. С малоумници няма смисъл да се спори. Когато някой не е на твоето интелектуално ниво и не иска да разбере, няма смисъл да му обясняваш. Глупаците разбират само от сила и нищо друго.
 11. Точно на такива е номера да отговори, но по правилния начин! Мерси Дрънди! За такъф комплимент, да знаиш, че кат си дода, ше намеря начин да те почерпя! Що да я трият? Нека си седи темичката за пример, какво не трябва да се говори и защо! Елементарно Жорка! Стига е, защото съм ви стигнал! Пък добра е, щото съм стигнал добри хора!
 12. Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3"

  То пък една интелигенция......
 13. Истината за марихуаната

  Ама не се хилиш като идиот, от там не си обществено опасен!
 14. Щом не си усетила, значи няма от какво да се притесняваш. Добро утро! Къф ден ве, ти по коя часова зона си???
 15. А Добър ден! Само не разбрах - като е добра, що викаш "стига"???
 16. Добро утро! Днес вторник ли е? Не си ли се научил да не отговаряш на подобни очевадни тролове?
 17. Програма за четене на текст за Андройд.

  "Поддържани езици: английски (Австралия), английски (Индия), английски (Обединено кралство), английски (САЩ), бангла (Бангладеш), бангла (Индия), виетнамски, гръцки, датски, естонски, индонезийски, испански (Испания), испански (САЩ), италиански, кантонски (Хонконг), корейски, кхмерски, мандарин (Китай), мандарин (Тайван), немски, непалски, нидерландски, норвежки, полски, португалски (Бразилия), румънски, руски, синхалски, словашки, тайски, турски, украински, унгарски, филипински, финландски, френски, хинди, чешки, шведски и японски." Българският за съжаление все още го няма. SpeechLab я има само за Windows.
 18. не вярвах, че нещо може да ме нервира в този форум снощи в тема за Левски, не ми издържаха нервите а Дарко му даде достоен отговор благодаря Дарки, ти си най-лудия от нас ако зависеше от мен, щях да изтрия темата добро утро, лудницата
 19. Днес
 20. Канонизиране на детеубиец за светец

  Най-настоятелно умолявам екипа да затвори/изтрие тази тема ! Не бива да се допуска завършени кретени да се гаврят с национални светини , създавайки подобни теми .......най-малкото , ако сайта уважава себе си ! ....... Съжалявам , че не намерих "по-либерално" определение . Всяко нещо си има граници ! П.П. Аз лично бих изтрил и профила пуснал тази тема , без право на завръщане . .....Прилича на лайно . Опиташ го с погнуса и после съжаляваш , че не е ! отвратѝтелен Синоними на думата отвратителен (прил.) неприятен, противен, непоносим, досаден, антипатичен, несимпатичен, лош, грозен, некрасив, неприветлив, нежелателен, възмутителен, ужасен (прил.) долен, мерзък, гнусен, гаден, мръсен, омразен (прил.) вреден (прил.) отблъскващ, ужасяващ, ненавистен (прил.) животински, скотски, скверен (прил.) калпав, негоден (прил.) кирлив (прил.) крайно неприятен, дразнещ, зловонен.......
 21. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Тогава ще се разминеш с присъдата, но само ако успееш да докажеш пред съда, ущърб, пряко и недвусмислено причинен ти от обслужване на обикновена и безобидна хомосексуална двойка... Недостойно е и е незаконно! На алкохолик лесно може да откажеш предвид състоянието му. То се таксува, като обществено опасно априори... Не! Тяхното състояние не представлява обществена опасност! Ако са пияни или друсани или с оръжие или демонстрират пряка или косвена опасност към теб, обекта ти или клиентите ти, спокойно можеш да им откажеш обслужване на такова основание! Грешни паралели правиш! Никой не те кара да обичаш или уважаваш хомосексуалните заради хомосексуалността им. Нито някой те кара да приемаш или одобряваш изборът им, а да се отнасяш с тях, а като с пълноправни граждани имащи покровителството на конституцията и законите върху себе си. Твоята съвест няма нищо общо с факта, че ти не одобряваш хомосексуалните граждани. Защо? Защото съвестта ти е твоята лична потребност, да носиш отговорност за твоите лични постъпки! Хомосексуалният е във случая се явява второ лице в картинката и няма никакво отношение към твоята съвет, а към неговата си лична, която най-вероятно съди базирано други правила и лични норми! Живей си с убежденията, никой не те спира, напротив има специална точка в конституцията, която защитава твоето право на лични убеждения! Възпитавай децата си според тях. Протестирай против рамкови документи и закони, които се опитват да слагат юзди на убежденията ти! Чудесно. Но не забравяй, че това право е гарантирано на всеки! Булшит! Мани го адлера какви ти ги разправяше! Понятието суверен има значение на върховен, едноличен и безсрочен управител на държава. Тъй като България по Конституция е "...република с парламентарно управление...", то такъв вид едноличен и безсрочен управител, няма място в управлението на нашата държава. За това, колкото и да търсиш думата суверен, няма дая намериш, защото тя не фигурира в текста на нашата Конституция! Според нея властта произтича от народа, но се упражнява, чрез държавните органи дефинирани пак там. С други думи тоя разбойник, адлера създаде на думи една риторично красива, но правно невярна метафора! Е, как да не може? Нали това правим бре хора? Протестираме против една човеконенавистна и вредна за гражданите и семействата конвенция - позната ни като Истанбулската Конвенция! Аз съм се писал в протестиращите също. Но протестирайки против свиването на своите права, няма защо да закачаш други исконни човешки права за свободен и достоен живот на всички граждани... Просто е! Вземат ли ги на едни, ще ги вземат и на всички ни! Аре! Чао!
 22. Xiaomi Mi WIFI ruter3

  Благодаря.
 23. Коя мацка? /финал/

  Със сигурност са по- сексапилни от каталунския гном. Или мадридския гей...
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.