Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Радецки

  Не можете да заспите?

  Има достъп.
 3. дръндю

  Не можете да заспите?

  мечтите са хубаво нещо
 4. bornofash ..^(OvO)^..

  Не можете да заспите?

  Сещам се за една полза от тия групи. Ако екипът няма официален достъп до тях, може да си споделяме порно и други неприлични неща
 5. Тук аз вече тотално се объ'рках. От кой точно е превзето кметството и кой го превзема? Хем на донецката република, хем георгиевски лентички, хем бандеровското знаме отпред. Алооо, не знам в какви филми живееш и защо си мислиш, че глупостите от сайтовете на прогейтър мрежата ще минават и в нормалните форуми. Разбира се, че овладяването ще е организирано, да не мислиш, че тези неща стават като в банановите републики? Ако толкова те интрересува планиране и организиране на фалшиви протести, за разлика от тези, върни се назад към майдана и си припомни какви ги вършеше администрацията на Обонго и Килъри, госпожата с поничките, снайперистите от хотела и т.н. Ако пък беше способен на някакво, обективно мислене, щеше да видиш и прототипът на цветните революции - големите подскоци на България 97-ма. Как се инсценира криза, как се докарва до глад, напрежение и хиперинфлация, едно население, за да излезе на улицата и после някакви карикатури на щат да обсебят протестите и САЩ да си инсталира прокси правителство, с което хем да разсипе един бивш противник, хем да награби каквото може, хем да си осигури блокада на Югославия за да си бомбандира спокойно (основната цел). От тогава, този театър се играе с малки промени на много други места, но най лошото представление беше в Киев, защото трябваше много бързо да се разсее Русия от другата пиеса, която се играе в Сирия и която им е по-важна предвид интересите на кукловодът Израел. Та десетилетия подготовка отидоха малко нахалос, от бързане. Но ти на такива разсъждения не си способен, просто ще изблваш нова порция лъжи и дезинформация.
 6. _nib_

  Вицове - част 5

  - Аз съм добра, нежна и мила! Ясно ли ти е на тебе?! Попитах ясно ли е? Или още един път да те фрасна? Заспала една блондинка и сънува - как гол мъж с впечатляващо по размери мъжко достойнство, се приближава към нея... Тя, уплашено: - Господине, какво мислите да правите с мен?! - Ми отде да знам, ма?! Не аз сънувам, а ти! Хубаво е да се прибираш у дома и да знаеш, че те чакат. Лошо е да знаеш, че те причакват.
 7. "С превръщането на християнството в политическа идеология, то започва да бъде налагано насилствено на новозавладени народи. "" Къде в Библията Исус е търсил политически пост или власт? Никога не е говорил за политика. Никога не се е борил за теокрация. Никога дори не е изобличавал политици,а само духовните лидери, които са заблуждавали обикновените хора. Исус никога не се е старал да направи християнството държавна религия. Това което е искал е да хората да възстановят взаимоотношенията си с Бог и душите им да бъдат спасени. Само това. През вековете държавата повече е навредила на християнството от колкото да е помогнала. Но нещата са коренно различни с исляма. Ако Христос е нямал да за цел да завладее земята и да направи всемирно християнско царство, то точно това е целта на исляма. И то с насилие, ако се наложи. За повече информация прочети Корана. П.С. Между другото изгледай последния клип, който съм качил, там се говори точно за това - за разпространението на исляма и християнството. Ще получиш отговор на много въпроси свързани с това.
 8. Sophos Anti-Virus изпищя при разархивирването. Но неговите опции не са зададени да трие, просто се обади cloud защитата. Вече при сканиране: >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/07.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/15.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/22.exe >>> Virus 'Mal/Behav-321' found in file /home/beta/Internet/26/18.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/02.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/24.exe >>> Virus 'Mal/Fareit-Q' found in file /home/beta/Internet/26/14.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/04.exe/FILE:0005 >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/04.exe >>> Virus 'Mal/EncPk-ANX' found in file /home/beta/Internet/26/20.exe >>> Virus 'Troj/MSIL-JML' found in file /home/beta/Internet/26/08.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/12.exe >>> Virus 'Mal/Boom105-B' found in file /home/beta/Internet/26/26.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/19.exe >>> Virus 'Mal/Fareit-Q' found in file /home/beta/Internet/26/11.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/16.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/03.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/01.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/23.exe >>> Virus 'Troj/NanoCor-BT' found in file /home/beta/Internet/26/21.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/06.exe >>> Virus 'Mal/Generic-S' found in file /home/beta/Internet/26/25.exe >>> Virus 'Mal/FareitVB-L' found in file /home/beta/Internet/26/09.exe >>> Virus 'Troj/Agent-AZDU' found in file /home/beta/Internet/26/17.exe/FILE:002a >>> Virus 'Troj/Formbook-A' found in file /home/beta/Internet/26/10.exe 26 files scanned in 14 seconds. 25 viruses were discovered. No PUAs were discovered. 24 files out of 26 were infected. Пак си ги смята едно към гьотере. Хем 25 вируса, хем само 24 файла инфектирани. Някой трябва да се върне в 1-ви клас.
 9. Петър Чакъров

  Странен проблем със телефона

  Аз не си слагам пръстите просто понякога като си разглеждам във youtube и ми се изморява ръката и си я местя и без да искам минава от там близо до сензора и гасне мн дразнещто
 10. Радецки

  Не можете да заспите?

  Уесно немааа...
 11. California

  Не можете да заспите?

  Не е лесно
 12. bornofash ..^(OvO)^..

  За какво си мислите в момента?

  Аз даже не знаех че не съм на кеф, камо ли да знам защо...
 13. M.Николов

  За какво си мислите в момента?

  Хич да не му пука, даже е по-добре, че ще го мине още в началото.
 14. emmi

  За какво си мислите в момента?

  Д2 го разпределили на стаж в урологията Се от накъде трябва да се започне, не ли?
 15. Миро и фейк дезинформация ....От татуиран папагал ли ще чакате акъл? И кога и как руският Донбас следва да е все украински?
 16. Toва ме подсеща за @lsmurf и останалите бояджии, какъвто си и ти. Ние сме с вас, ние сме за демокрацията! Искам и аз банани! ;d ;d ;d
 17. Мойра

  Протести в страната (продължение)

  От доста време насам, съвсем основателно протестират майките на деца с увреждания. Тези протести дразнят управляващите, които до този момент все още нищо не са направили за решаване на проблемите на протестиращите. Преди малко попаднах на статия, която силно ме изненада. На вашето внимание: Хора, опомнете се, разделят ви по нацистки, за да ви убият по-лесно! Разделяй и владей!
 18. @Inno Смених S340 с Phanteks Ethoo Pro M още не съм решил за закаленото стъкло.Колко вентилатора трябва да купя допълнително?
 19. cybercop

  Linux - обща дискусия 3

  Някой може ли да ми препоръча актуален уеб браузър за стар компютър с инсталиран Debian 6. Дори Pale Moon се инсталира с над 40 пакета от хранилищата на Wheezy, като зависимости. Идеалният вариант е някой уеб браузър, който е статично компилиран заедно с библиотеките, но не съм чул за такъв.
 20. Би било преувеличено, ако последователите са малко, но уви...
 21. M.Николов

  За какво си мислите в момента?

  Ааа....само, ако са учили за това.
 22. Какво значи "ще е съвместимо"? Нали затова е форума - да се предлагат компоненти, с които да се сглоби конфигурация. Както са ти казали и по-горе, ако си чел, почти всички фирми предлагат сглобяване на конфигурация от компонентите, които си си избрал, така че това ти е най-малкия проблем. А и тука, ако някой случайно ти предложи несъвместими компоненти, някой друг ще види грешката и ще се коригира. Също така и при сглобяване на конфигурацията ти от съответната фирма ще ти кажат това.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.