Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Не знам какво са по различни от карначетата или по български тънки наденички... но обичам и тънките и дебелите и по логика виенските... особено с бира... Кое по предпочитап: Да се будиш рано или да си лягаш късно?
 3. За какво си мислите в момента.

  Добро утро! Гледам и тук иДиоДи... хм, ама то и те понякога мислят...
 4. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Може и да ужувея, щот господ е българин Добро утро
 5. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Добро утро! Хм, гледам конска тема.... па аз се занимавах със "собствено парно", хм, верно старо, ама си е мое.... не че имаше проблем, просто техническа поддръжка... Та като се почна от "водна помпа" през "задна предавка" и т.н. прокарвах "пожарникарския маркуч", за да не сънувам коне и прочие... Та, так е на село топлиш парното, за да те топли и то.... За какво ми е кон, като си имам магаре.... истинско, 4х4... верно няма екстри и не е буйно и бързо като кон .... и понякога се инати, ама нъл съм иДиоД... не ми пука.... и като го опъна "пожарникарския маркуч".... и ми прави баници, мекици, бухти и т.н. дето си ги ям с бира...
 6. За какво си мислите в момента.

  Добро утро
 7. Днес
 8. хората ( масата)са глупави и лесно предвидими в много случаи ти по добре продавай ако имаш да не осъмнеш на 0лв 0 биткойна .
 9. Учителят Петър Дънов

  На последното слънце Излезте една нощ вън и обърнете очите си към онова далечно пространство, към онези светли звезди! То е великото бъдеще, което ви очаква. Там са всички онези велики библиотеки, там е скрито великото знание. Това са култури, култури, култури; това са същества, йерархии. Всичко туй ще го пребродите и като живеете по 100 милиона години във всяка една слънчева система, а те са 100 милиона слънчеви системи в нашата вселена, в края на времето, един ден като се срещнем, вие ще Ми разправите за всички онези ваши екскурзии, които сте имали, и Аз ще слушам всичко онова велико, което ще Ми кажете, с най-голямо внимание. Само тогава ще се разберем. Когато пребродите 100 милиона слънчеви системи, тогава ще дойдете при Мене узрели с опита и Духа на Мъдростта. И тогава Аз ще бъда на последното слънце и ще ви призова. И ние ще се погледнем с погледа на Истината и Аз ще ви разкрия Своето несътворено Лице. Тогава вие ще познаете най-дълбоката Мистерия на Живота. До тогава Аз съм решил да ви чакам. Вървете в най-великия път – пътя на ученичеството. Из „В храма на Учителя“ Том 1
 10. Молитва

  Формулите – Свещени Ключове на живота 34. За Мъдростта Господи, научи ме да придобия Свещената Мъдрост. 35. За Истината Господи, Ти ме ръководи в Пътя на Истината. 36. За търсенето Господи, изпълни ме с духа на искреното търсене. 37. За Праезика Господи, заведи ме в Корените на Праезика. 38. За тълкуването Господи, научи ме да тълкувам нещата по свещен начин. 39. За единството Господи, научи ме да живея в единство с Теб. 40. За чистотата Господи, научи ме да се върна в чистотата на сърцето си. 41. За възприемането Господи, научи ме да възприемам правилно всички неща. 42. За чистотата Господи, научи ме на чисти действия. 43. Срещу злото Господи, научи ме да се справям със злото. 44. За предаността Господи, нека моята преданост към Теб бъде чиста и свята. 45. За красотата Господи, нека моят живот да бъде най-красивият отговор на всички въпроси. 46. За Истината Господи, научи ме да живея в Духа на Истината. 47. За медитацията Господи, само Ти медитирай в мен и никой друг. 48. За Мъдростта Господи, научи ме да живея в Тишината на Мъдростта. 49. За дишането Господи, научи ме да дишам с душата си. 50. За безкористието Господи, научи ме да ти служа безкористно. 51. За тълкуването Господи, научи ме да тълкувам правилно всички Свещени Писания. 52. За дълбочината Господи, само Ти живей в моята дълбочина и никой друг. 53. За медитацията Господи, научи ме да създавам в себе си Тишина. 54. За оживотворяването Господи, нека в мен да оживее Твоето чисто присъствие. 55. За Тишината Господи, научи ме да пребивавам в Тишината на Духа. 56. За Праезика Господи, научи ме да говоря с Езика на Истината. 57. За будността Господи, научи ме да съхранявам постоянно будността си. 58. За Любовта Господи, нека Твоята Любов се превърне в мен в жив Огън. 59. За Вечния Път Господи, води ме вечно в Пътя на Любовта, Мъдростта и Истината. 60. За првръщането Господи, научи ме да превърна смъртта в живот. 61. За превръщането Господи, научи ме да превърна знанието в Мъдрост. 63. За страданието Господи, научи ме от всяко страдание да изваждам манна. 64. За приемането Господи, научи ме да приемам нещата с Любов. 65. За опита Господи, научи ме да имам истински и реален опит за живота. 66. За чистотата Господи, благослови моите чисти действия да заличат всичката ми карма
 11. Спомнят ли си някои от вас за Бай Тошо и социализЪма?

  капитализма си е направил сметката като кажат 100 човека се биха за еди коя си марка ТВ в новините им излиза безплатна рекламавместо да дават пари за платена реклама. а тука кой ще се бие още преди да пуснат намалението шуробаджанащината се еразвихрила и роднина с роднина бие ли се ...
 12. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Така ли завъртя нещата ? Ок нямаш грижи. Приключваме. Гледай си спокойно филма. Аз май ще излизам и без това и ще се видя с едни другарки че сам ерген не е работа. Лека нощ Симски.
 13. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Имаше дискусия - отговорих. Не съм искал да ми доказваш нещо друго. На такива евтини провокации не отговарям. Довиждане.
 14. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Спри да викаш дръжте крадеца. Това искам. Аз както си пиша с форумната си "сестричка" с която много се "уважаваме" и изведнъж ти както си гледаш филма забрави всичко и почна да ми отговаряш докато аз чакам неин отговор ми се намесва някакъв Питонски а сега пита и какво съм искал. И да не съм голословен да видиш кой е почнал Кой говори с теб ве Питончо ? Кой те кара да ме цитираш и сега да ме питаш какво съм искал. Или ти свършиха аргументите и да не излезеш лайк от ситуацията почна да ме шантажираш с някакви си кухи твои въображения. Той с два бана тръгнал мен да плаши с бан.
 15. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Пак те питам - Какво искаш?
 16. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Аве даже и не можеш да лъжеш. Баси работния ден е било кога преди 5 часа ходеше след Ралева и "работеше" и това допреди 2 часа още в горещ диалог от твоя страна а сега известията му пречели. Ако бяха от Ралева тия известия нямаше така да и кажеш нали ? Ами като гледаш филми затвори си форума. Ти и без това си в бан. Така че не се оплаквай. Бая работа е паднало днеска значи !!!
 17. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Аз не мога да разбера, какво искаш от мене? Тайно влюбен ли си..какво. След един работен ден, който ми приключи преди 2 часа седнах да изгледам един филм и през цялото време известията на някакъв досадник ми цирикат. Кажи си на един път какво искаш и ме остави на спокойствие
 18. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Питонски аз снимки трия от линка а не редактирам Л.С.
 19. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Ти на мен няма да ми казваш какво да правя. :)))
 20. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Ти си непораслото дете. Още жена си нямал в живота. И да не обиждаш повече приятелките ми че са уличници. Използвам всяка минута докато съм ерген че гледам май скоро една ще ме намами и май пак ще се женя. Аве Питонски я кажи как разбра какво съм трил ? Май влезе в личните да изплакнеш окото и шах. Няма материал ха ха
 21. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Слушай, непорасло дете такова, повече няма какво да се занимавам с теб :))
 22. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  За лични съобщения никой няма да ми бие шута. Ха ха Има правила този сайт и аз не съм ги нарушавал. Ти кажи защо пишеш след два бана? Питонски и бай Ганя не са ли в бан? Ти колко профила на мултиакаунти смяташ да изкараш ?
 23. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Снимал съм ти ЛС-то. Ако моментално и завинаги не спреш да ме занимаваш с глупостите си, ще го публикувам, за да ти бият шута.
 24. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Тоя пак слези във филми. Какви скрин шоти те гонят ве човек ? Я излез от филма. Ха ха И това ми го казва потребител къде е с два бана и неизвестно защо още пише сред нормалните потребители. Занимавал си пак Ралева със себе си гледам. Спри се ве момче. Тук не е гепиме сайта.
 25. Време за губене

  Аве ти и перо ще си забиеш отзад само и само да се намираш на приказка с някоя потребителка дон Жуане.
 26. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Не си мисли, че като изтри снимката в ЛС-то, аз не съм направил скрийншот вече. И не си мисли, че ако изтриеш разговора от твоята страна, ще се изтрие и от моята. И че ще ми обяснява на ЛС някакъв човек, който хванал 2 от улицата колко е велик. Ама най-много те ядосва, че не ми пука за глупости. Аз си подреждам живота. Ти се прави на интересен на хора във форуми :)))
 27. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

  Добре хайде ходи гони потребителките и се прави на шут. Все някоя може и да ти върже.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.