Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Упс, извинявам се. Понеже не е за мен конфигурацията и забравих да уточня, че ще предоставя старата си видео карта, докато се увеличи бюджетът за нова.
 3. За какво си мислите в момента....

  И ас тфа викам. Нифгаш! Имало било ногу сняк, нямало да ни качат до Рилски Езера. Ади пешачката от Сапарева Баня и хоп - каичхме си се хаджи пешовата. Ма нямало хляб във хижата. Ади пак хаджи пешовата до Сапарева Баня за една фурна хляб и пак обратно. Неможело било. Можешееее, сичко можеше... Хъхъхъхъ... Викаш дъртите сиганетки немош ги лъзна лесну по надолнищту... Ма стига вика ма! Само е близо до лисенса, ма още е лисенсирана. Нищоо, че отся си е напуфкала потурите (щях да напиша мъдуpите)... Ми дуде си Кибритената Клечица и и и обръщах внимание... Веднага ме излови, че съм и изпил два швепса с пробиотик... После се радва като малко момиче, че и е съфнла тъс орхидея, че онъс орхидея мирише на цитрос.... Отбеляза, че няма мишка в капана... Пусна си отоплението и заспа....
 4. цветът на кожата е лесен растенията като са на слънце листата им стават светлозелени а когато са на сянка цветът е тъмно зелен. така може и да прецениш едно растение дали обича слънце или сянка. на север хората имат светли цветове защото е по лесно да оцелеят и да се скрият от мечка докато в африка е топло и ако си бял трябва да се въргаляш в калта да се скриеш от лъва и мозъкът е умен и е измислил пигментацията за да отпадне нуждата от въргаляне в калта. и аз си мисля нещо подобно и подозирам майка ми и баща ми.
 5. Смени рендерът. Десен бутон - Video, там някъде трябва да има опция.
 6. Вчера
 7. Има ли изгорели от пирамидата Usenet?

  е па живейте под наем в чужди къщи, за радост на хазяите ви
 8. Гаранция има доста паднали от Марс. Като няма доказателства ти как си сигурен!? Благодаря за темата. Посмях се.
 9. Познанията ти в бизнес областта са точно никакви, поради което си мислиш че те лъжа. Е па нищо, ние си го политизираме за да има за кво да си лафиме.
 10. Да еволцията ми е избелила кожата, за да може да произвежда витамин Д при наличието на по-малко слънце, сравнено с екватора. Преди като сме били диваци, ако не си го произведеш сам този витамин, ти се изкривяват костите и ставаш некачествен за оцеляване. От небето слизат безплатно много канали предлагащи научни документални филми с обяснения на еволюционните процеси. Достатъчно е да ги гледа редовно човек и ще му просветне как сме еволюирали. Кофтито е само, че май ги няма всички на български, но на руски има доста ( в смисъл преведени на руски ). То може и от интернет да се гледат с acestream с руски звук.
 11. Подходяща видеокарта за дъно!

  По принцип си прав, че за тази платформа и 710 е много, но за в бъдеще, ако реши да прави ъпгрейд, по-добре да вземе нещо по-актуално, което и ще може по-лесно да го продаде ако реши. Иначе някое втора употреба ATI 6770/7770 ако намери за около 50 лева ще е най-добре. Проблема е, че на това дъно не може и 4-ядрен процесор да сложи. Както си реши.
 12. Време за губене

  Това не е към, но да, знам че знаеш, Повечето майстори на бойни изкуства много рядко са посягали към бой. Целта е да сплашиш противника с умения и психически, за да се избегне физически сблъсък. През останалото време се тренира за обучение на последователи или ученици.
 13. Здравейте! Имам проблем с картината на филмите в Bs Player-а. Оказа се, че проблема идва като пусна субтитрите. Пробвах с най-различни субтитри, - български, английски.. Направих видео, за да може да се види по-точно за какво става въпрос. Благодаря предварително! https://youtu.be/CJJDeQAmXqM
 14. За какво си мислите в момента....

  Твойте орехчета никой не ги иска...
 15. Време за губене

  Може да нямам 2лв, но ножчето струва 1.50лв... Аз никога не съм казал, че съм човек, който обича да действа с физическа сила. Трябва да си ми направил нещо лошо или наистина непростимо или да си наранил някой мой близък човек, за да посегна. Пробвам се Сториджа мога да го забраня, а user agent-а да пее каквото аз реша.
 16. Щях да пиша човекът като биологичен вид, но ти си разбрал и си писал за това във втората част на коментара. Или поне хората от началото на христовото броене насам да вземем за отправна точка. Преди това нали са строили пирамиди, храмове и какво ли не, даже има и градове в Месопотамия с улично осветление 2000 години преди христовото броене. Та, теоретично не е имало никакви техники и машини, но живота на хората, строежите и друго показват че някакси реално не са били "по-назад" или по-зле от в момента. Само инструментите са били други. Значи еволюцията и развитието се управлява от някой или от нещо според мене. От друга страна, аз не съм специалист, или пък човек изучавал подробно теми и науки свързани с произхода на човека. Но да вземем цвета на кожата (да не се обиди някой), хората в горещите климатични пояси в Африка са били с по-тъмен цвят винаги. Индианците в Америка не, или пък в Европа. Това резултат от еволюцията ли е ? М не знам, по-вероятно е който е правил човека, или пускал на различни места по Земята да е предвидил климата и как ще се развие и да е пуснал хора с еди какви си гени в тоя район, други в друг. За това не знам, но според мен и динозаврите не са се появили ей така от нищо също. Нещо ги е пренесло тука. И тяхната еволюция е странна, бавна, но видове от всякакъв вид се появяват впоследствие, даже топлокръвни, което пак според мене някой е контролирал еволюцията. Както и на човека сега. Иначе благодаря за коментара, подобаващ, ето такива трябва да са.
 17. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Хайде па и ти недей приемай нищо, ей така и даром!!! Япония приела ли е тази конвенция??? Ако там не са я приели, защо ние трябва да я приемаме??? А някоя арабска държава??? В крайна сметка, ако там не са я приели, кои сме ние, за да заставаме срещу хилядолетните традиции на тези развити държави??? Да ме извиняват либерастите, но тяхната педерастка идеология е от едва двадесетина години!!! Предпочитам хилядолетието!!!
 18. За Жорето, може би една от малкото неподправено добри души в този форум.
 19. За какво си мислите в момента....

  Ае кажи го още веднъж!!! И преждевременно ще ти дойде реда!! Лека нощ!
 20. @Лин - щото си разконспирирана..
 21. За какво си мислите в момента....

  тиху, че тая вечер от много адекватност сама ще си издам лиценз
 22. За какво си мислите в момента....

  Лека нок, Балки!!!
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.