Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Никога не съм...

  Не, не съм. Никога не се качвал на Мусала.
 3. Нищо не можеш да направиш, там е работата. Стягаш гащите със сезала, една тенжура да пази главата, и скачаш в мелето
 4. Не чак да обичам, ама готвя. Обичаш ли изцедено кисело мляко с боровинки? Не чак да обичам, ама готвя. Обичаш ли изцедено кисело мляко с боровинки?
 5. Понякога се чувствам като...

  Като Гретел
 6. Да гледам хубав филм. Само си почивам. Ако би било възможно, би ли искал да си студент/ка сега и каква специалност би си избрал?
 7. Игра: Миш - маш (част втора)

  коминочистач аасттнрд - С
 8. Какво да направя, че обичам особено отсрещният пол да е провокативен в известна степен...
 9. Аз затова слагам повечко храна в собствените си капани. Като се излъжа и падна в тях, да имам за по-дълго.
 10. Ххххх. Сам се хвана в собствения си капан. Добре, че се усети почти навреме. Огладнях. М*мка м*. Не се разбра какво казвам. 'Айде...
 11. Говорим за по-дълбоки и обширни... емоции и прочее... а не за... преходни и... повърхностни... неща... офф, какви ги дрънкам не знам Не си издавай слабите места, някой може да (ще) се възползва
 12. Проблем със заспиването на компютъра.

  Здравейте! Използвам настолен компютър с Windows 10 64 bit Enterprise LTSB. Използвам два акаунта - един администраторски и един обикновен потребителски с UAC на максимално ниво. От известно време се появи проблем със заспиването на компютъра. Проблемът със заспиването е само при юзерският акаунт. В администраторският акаунт няма този проблем. Клавиатурата, мишката и воланът (Logitech G27) са с УСБ-та. По метода на изключването, установих, че проблема идва от волана. Компютърът не заспива, но в момента в който изключа волана от усб-то и след зададеното време компютъра заспива. Иначе нито монитора изгасва, нито компютъра. Имам копче на клавиатурата за заспиване и след като го натисна си заспива и ме се буди, няма проблем със събуждането. Единствено не позволява на монитора да изгасне и пс-то да заспи (всъщност по някога монитора загасва и след няколко сек. се буди) Преинсталирах драйверите на волана, видео картата, чипсета... но не се оправя, за сметка на това в админ акаунта няма проблем. За сега единствено с вадене на усб-то оправям проблема, а до преди седмица не беше така.
 13. Аз лично обичам да провокирам. И ако ми отговарят пасивно със съгласие на всяка провокация, ще ми стане много много скучно.
 14. Нали. По-добре да се напикая, вместо да приключвам със себе си заради едното пикаене. Хххх.. Във всеки случай аз губя, явно.
 15. Да, но разбирателството е убийствено, буквално. Разбереш ли се, значи си приключил
 16. Виж сега. Аз определено все още мога да ги наричам какички. Като заприличат на бабички, ще си намирам по-млади какички. Нещо като жените, които харесвам днес, ще ги харесвам и утре, но в същата възрастова граница. Нямам нервите да се занимавам с деца. Ти явно не разбра какво искам да кажа.
 17. Ами човек, помислих си, че щом работи на Fedora, ще бачка и на CentOS, все пак те са почти едно и също...
 18. Днес
 19. Вредно Не знам, аз не съм го ползвал това. Но действително съм чел на много места за проблеми. Гледам на сайта са го пуснали само за Убунту и Федора
 20. Съмнения за бацили

  Здравейте, Публикувайте лог файла от MBAM за да мога да докладвам намерените обекти като фалшива тревога. В лог файла има идентификационен номер, който ще им помогне по-лесно да проверят и поправят фалшивите тревоги. Лог файла е чист. Касперски обикновено е доста силен срещу Sality. Все пак не пречи да направите и една контролна проверка с Dr.Web CureIt, който също е добър срещу полиморфни зарази. Публикувайте съдържанието и на файла => %windir%\SYSTEM.INI за да видим има ли промени и в него.
 21. Мхм..Дава ми custom error и няма никаква информация как да реша проблема. Кажи ми после как да ползвам Линукс без вайбър??? След определена възраст на човек какичките за него всъщност обективно погледнато са бабички, та е добре да се ориентира към...по-младички?!
 22. Да. И аз си мисля в момента за тоалетната, че ако продължавам да се излежавам така, накрая ще се напикая. Не разбирателството е вредно. И най-вече когато не можеш да разбереш себе си.
 23. Любими цитати

  "Ако ревността, изправена пред свършени факти, ни убива или кара да убиваме, съмнението е жесток и подъл мъчител, който изтезава отдалеч.” - ("Поручик Бенц")
 24. Нищо не разбирам! Одеве като седнах на тоалетната, цопна във водата и си викам на акъла: „Що ли ми е изобщо?“
 25. И педофили също. По-лесно ми е и забавно (интересно) да въртя главата на някоя кака, отколкото да се занимавам с детски дупита. Ти не разбираш.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.