Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Проблем с администраторски профил на лаптоп

  А като стартираш компютъра можеш ли да влезеш в BIOS?
 3. Проблем с администраторски профил на лаптоп

  Искам да го преинсталирам дори по най глупавия начин като наслагам операционните програми колкото да го махна тоя гадния windows на руски , а проблема е такъв че дори драйвъри не ми дава да инсталирам - трябвало да бъда администратор , с какви ли не методи пробвах - driver robot,driver pack solution и други Но шибания администраторски профил ми забранява всичко което искам да направя , нито драйвъри нито нищо
 4. Асоциации /продължение/

  тънки гласчета
 5. Здравейте! До този момент ползвам услугите на варненският интернет доставчик TCV, ако това има значение, но напоследък имам едни spike-ове, които не се забелязват по време на браузинг, а по-скоро по време на геймнинга. Тези падения се оправят временно при рестарт на рутера, а от скоро вече и от това не се оправя. Направих и ъпдейт на фърмуера на рутера, белким нещо се промени - нищо. Хммм.., а защо не свържа направо ЛАН кабела към компютъра, лишавайки се от функциите на рутера? Устройва ме, така и направих. Свързах кабела, (забравих да вметна, че до сега съм използвал интернетът безжично) влязох в IPv4 настройките, за да въведа предоставените ми от доставчика данни, а именно IP адрес, net mask, gateway и DNS и .. нищо - изписва ми неидентифицирана мрежа. Моля, помагайте!
 6. https://pcsupport.lenovo.com/bg/en/products/laptops-and-netbooks/300-series/320-15ikb/80xl/downloads Тук ги има всички драйвери за модела и наименованията им , обаче са само за Win 10 надявам се да има начин поне да намеря драйвери за 8.1
 7. Проблем с администраторски профил на лаптоп

  и къде не можеш да влезеш?
 8. Кой е с предимство

  Сам си си отговорил, защо и къде си слага знак "Стоп". Да го разгледаме така. Пътищата пред автобуса и лекия автомобил са равнозначни и важи правилото на дясно стоящия. Отговори ми тогава, защо са сложени знак "Стоп" и "Пресичане на път с предимство" /Б2 и Б1/. Със сигурност не са за украса.
 9. Програма за сваляне на снимки

  Здравейте. Помолиха ме да попитам, знаете ли програма под Linux Mint, която да сваля снимките от дадена страница? Но основно трябват не малките им иконки, а големият файл като снимка от линка им. Все едно че ръчно си дърпате снимка по снимка, но в автоматизиран процес... Първо като ме попитаха мен се сетих за програма, която сваля цял сайт, но интереса не е към цялото съдържание, а само към снимките в конкретната разглеждана страница. Може и в някой браузер да има добавка вършеща това? Благодаря.
 10. Проблем с администраторски профил на лаптоп

  Windows 7 pro 64x а лаптопа е dell vostro v13
 11. Обсъждане на Истанбулската конвенция

  Че това лошо ли е хората да са хомофоби? Аз и банкерите хич не ги долюбвам, както и продажните политици. Или може би трябва насила да ги обикна обратните и да ги одобря, за да се покажа като по-прогресивен? Но едно е някого да не одобряваш, не харесваш, мразиш, друго е да тръгнеш да го наказваш и да се саморазправяш с него, особено ако не е тръгнал да ти се бърка в живота. Това е хитро, но и по американски лицемерно. Отделно законите се менят постоянно, не в синхрон с разбиранията/вярванията на хората. И винаги можеш да се окажеш "извън закона". Днеска за гейове и транссексуални, утре за педофили, после за некрофили и всякаква друга "различна", "нетрадиционна" маса хора. И няма да ти дават да изкажеш неодобрението си, сакън да не им нарушиш правата и да не ги дискриминираш. А дискриминация значи правене на разлика и разликата я има и е съществена, т.е. нормално е да се прави. Вече да наречеш някой "той" и "тя" е проява на дискриминация и е наказуема в Онтарио. Всеки си прави изборите в живота и никого не съм тръгнал насила да променям, както се опитват да правят ТЕ с децата на хората. Това е насилие, легитимирано от Конвенцията. Ами те реално Бога съдят, защото това, което държи църквата, то е заради казаното от Бога (в Библията), а не просто заради нечии измишления и прищевки. Т.е. реално те съдят и наказват Бога, чрез репресирането на хора, които изповядват християнството, а и исляма... Имаме показно възкресяване на едни съвременни Содом и Гомор, без да им трепне окото. Аз не знам за вас, но аз не бих заложил живота си на една такава цивилизация, с такива ценности, и такива исторически препратки...
 12. Кой е с предимство

  Лошото е, че много дори професионални шофьори разсъждават като някои колеги тук, че Б1 и Б2 имат някакво степенуване относно предимството за преминаване, почвам да си мисля, че по-старите шофьори изкарали книжка преди 15-20години и повече наистина са го учили така... Логиката за мен в разликата между Б1 и Б2, поне практиката така ми е показала, е че най-често слагат СТОП там където се включваш с по-малка видимост върху пътната обстановка. Аз лично също никога не съм чел/чувал, че този със СТОП-а минава последен, според логиката, която е представена по-горе
 13. Кой е с предимство

  В предишния ми пост съм се обосновал достатъчно ясно. Знака "СТОП" задължава водача да спре и да изчака останалите участници в движението да преминат. Ако в случая важеше правилото на дясно стоящия, за какво са сложени тогава знаците Б1 и Б2.
 14. Win 7 не вижда SSD Samsung 960 Evo 2 M.2 (HD) и не може да се инсталира

  Благодаря много ще се пробвам Дааааа ето след инсталиране на ъпдейта във инсталиран Win 7 на друг диск който не виждаше този SSD Samsung M.2 Сега го ВИЖДА . Супер . Сега ще се пробвам дали ще направя ISO - то .
 15. Оххх..знаеш ли как добре ще ми дойде едно питиенце..ама съм до шест на бачкане и още колко ядове ще набера ..не знам..!
 16. Тук става въпрос за спасените евреи през време на Голяма скръб. Ето цитата от библията: Откровение 7:4 ”И чух числото на подпечатаните, сто и четиридесет и четири хиляди подпечатани от всичките племена на израилтяните.“ А относно ада не само, че не е затворен, но те първа ще се пълни за голямо съжаление. Библията казва за него, че там огънят не угасва и червеят не умира. Няма как да замръзне.
 17. Знам бре Ице, пределно ми е ясно. Но наистина ми стана интересно. Иначе викаш лиценз за Касперски...аз си казах, че една сибирска водка са почерпили да я разлеем за здраве хаха.
 18. ``кАК Ви звЪни тЕлА``

  Трът- рътътъъ- рътътъъъ- тъъъ...бжжжжж, бжжжжж( вибрацията)
 19. Всичко е в кръга на шегата.., народ ! Дано никой не ме е разбрал погрешно...! Днес ми е кошмарен ден...и малко да поразпусна..! Да...Основно лицензи за Касперски ...Даже чакам скоро и още един за KIS за Android ...Ако искаш мога да ти го подаря като го получа ..! Иначе сувенири на Касперски ..бол .... https://forum.kasperskyclub.ru/index.php?app=ibmarket&tab=shop
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.