Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. За какво си мислите в момента.

  Аз съм ти казал че ти си лесно заменима пионка и ще ти го докажа утре при първи доминикански петли. Само трябва да звънна във фирмата от която го купих.
 3. За какво си мислите в момента.

  Васе, няма я последно време много тук. Днес ли беше, вчера ли..по някое време ---------- Ай, лека нощ на всички от мен :)))
 4. Помощ при закупуване на PS3

  С две думи "късно си се сетил" - ps3-ките ги махнаха от магазините, евентуално на Черния Петък да изкарат някоя залежала "на промоция" . А в прецаквалника може и да можеш да намериш някоя малко ползвана, ама си е рисково - пълно с баннати и повредени конзоли закрепени да работят колкото докато се продадат.
 5. За какво си мислите в момента.

  Аз съжалявам искрено за майка ти. Нямах това предвид. Но това отношение си го заслужи ти. И 1000 пъти да ме цитираш, друго освен усмивка няма да получиш :))) Не си свикнал в живота си да ти казват НЕ и с това, че парите не купуват всичко. Свиквай :))) Моето уважение не струваше пари. То е безплатно. Само едно отношение трябваше :)))
 6. Музикална игрица

  вечери
 7. За какво си мислите в момента.

  Палячо, майка ми съм я изплакал много отдавна и недей да ми напомняш ако обичаш. И винаги мога да плача за нея ама това ти простия "инженер" на хартия или на приказки няма как да го разбереш. Вейка от маслина ха ха тоя ще умра какви ги съчинява ха ха Не вейка ами блейка бих казал.
 8. За какво си мислите в момента.

  Even if you were dying, I would think a very long time whether to help you or not. Това само имам да ти кажа..Преведи си го с гуглето :)))
 9. Мъдрости от век във век .....

  Гневно нападайки гневливостта, ние предизвикваме още по-голям гняв. Плутарх
 10. За какво си мислите в момента.

  Хайде пасата и към фантастикото. Там мама чака. Малко ласки по главицата и евтин алкохол със кренвирши да хапнеш.
 11. За какво си мислите в момента.

  Хелллп меее, Им дъ рич бад бой дат донт ноу но инглиш. Им крайнинг фор мама... Плийзз..плс... Ин дъ реал лайф...ит'с а виктори фор дъ смалл гай вс дъ биг плейбой... Ако се разплачеш за мама, пуснеш видеото тук, обещавам да ти кажа.
 12. Музикална игрица

  Безумие
 13. За какво си мислите в момента.

  Щял да ме унижи !!! Жив бях да прочета как си си повярвал !!! Ти си намери приятелка първо, вземи си нормална кола, нормално собствено жилище, сложи една пачка в джоба за самочувствие и тогава заповядай да ме унижаваш че до тогава ще те купя и продам като непотребна вещ.
 14. За какво си мислите в момента.

  Аве то са две глупави думи на английски които аз съм почти сигурен че е както си мисля според преводача ама викам хайде да питам. Ама то за нашия инженер също е сложно. Не е като релета за халогени фарове къде прави.
 15. За какво си мислите в момента.

  Въпросът в момента е колко да те унижа, преди да ти отговоря..
 16. За какво си мислите в момента.

  Виж му модела на това и провери за упътване на испански. Може би има.
 17. За какво си мислите в момента.

  Оф палячо още утре сутринта ще ми го кажат ама исках да го приключа тази вечер че само това ми остана. Знаел го бил английския ама пак не те взеха на работа. Щото все много знаеш ама имат точно същия човек къде ще свърши по добре работата и за по малко пари. Позната история. Не ти ли омръзна да ходиш по интервюта ? И да ти го казват заобиколно че от теб чеп за зеле не става и да се връщаш в коневръза.
 18. За какво си мислите в момента.

  Много обичам, когато някой като теб ми се моли, но пак няма да стане! А английския го знам достатъчно добре. Онзи ден на едно интервю за работа си бъбрихме на английски с една кака на доста дълго и широко... Пари няма да дадеш - довиждане! Ти какво беше казвал, помниш ли?? :)))
 19. За какво си мислите в момента.

  Кажи че толкова ти е ясен английския. И той май колкото руския ти е ясен. Ти да не си поп ве. Ще те черпя едни лобстери. Снимката е от личния ми архив. Преведи ако обичаш и имаш време pls.
 20. За какво си мислите в момента.

  Хехе, успех :))) Че и ще заповядва какво да правя!!! Няма "моля", няма "би ли". Цял живот си свикнал да получаваш наготово, но няма да стане днес :)))
 21. За какво си мислите в момента.

  Караш ме да пиша през сафари Превеждай. Кое е вход и кое е изход. Останалото ми е ясно.
 22. За какво си мислите в момента.

  Ми тоя иска да я изяде. Какво няма да драсне... То и аз направо се втрещих и си мислех дали да не драсна. Тва същество и на мъже скача...
 23. За какво си мислите в момента.

  изгонихме дамата ли бре?
 24. За какво си мислите в момента.

  Лека :))) Да. Емми взима по 150лв на консултация. Аз да не съм по-будала??? Или щото с държавата не можеш да се гъбаркаш, там си плащаш, а като е на частно правиш пазарлъци!!?
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.