Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Това ,което Васил Левски е направил за България , никой до сега не е направил!НИКОЙ!Това е най-важното за нас българите!Всичко друго са едни ГОЛЕМИ глупости и провокации!
 3. Не е било невинно дете, а долен чорбаджийски доносник.
 4. Нов монитор до 500 лева.

  за да не отварям нова подобна тема аз лично съм хвърлил око на това (като видеото е от подписа ми ) https://plasico.bg/геймърски-монитор-lenovo-legion-y25f-245-tn-fullhd-1920-x-1080-1-ms-144hz-amd-freesync-черен-57735.html заслужава ли си за игри ? мнения моля !
 5. мога да си замълча................. една рокля си харесах.................. http://daphne.bg/bg/product-view/4651.html
 6. Ан тъй! Радвам се... Отводняването на Баш Уролога следва... Като ставаш, мижиш с едното око, за да не се разсънваш много и лягваш и продължаваш.. Само дето не мога съня си да продължа...
 7. Остават: 3 месеца и 23 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  Решавам задачи по математика, бизнес статистика, счетоводство, тестове по микро и макроикономика. Разработвам курсови работи реферати, казуси в областа на икономиката, туризма, управлението, бизнес администрацията, маркетинга, логистика, бизнес планове, психология, икономическа социология и др проекти и казуси според изискванията на Вашия преподавател. Презентации на курсови работи. тестове. http://kursovi.ucoz.com/index/0-15 телефон 0886 031394 Светлана

  2.00 EUR

 8. Тестени и хлебни произведения

  https://www.facebook.com/NurselinMutfagl/videos/313263922510293/
 9. Утре, ексклузивно ! Нови разкрития показват, че Левски е бил първия трансджендър ! Аре стига спами форума с глупостите ти !
 10. Тиии па! Да не си на състезание? Даже и да си, пак си била. Поркала си до 3! Ехе! Съдейки по състоянието на кратуната ти, начи джумбуша е минал добре! И моя джумбуш мина дубре. Направихме си бирен тур с момчетата. Биричките бяха хубави. Заведенията малко шумни... Да видим колко пъти ся ше стана да отводнявам...
 11. Аве като ви пускат от специализираните заведения не ви ли дават хапчета? Или ви оставят на самотек?
 12. Мнение за два процесора

  Има ли вероятност това да не работи http://alphacom-bg.com/product/877/hp-elite-8200-tower-i5-2400-4gb-500gb.html щото като дойде няма и windows да се тества
 13. На Звезделина главата й днес е точно тиквата на плет, щото си легна в 3 сутринта, заспа в 5 и сега се чуди от къде да я подхване. Чак ме е страх като дойде Емата с доклада кво е свършила... за две петилетки напред.
 14. Коя мацка? /финал/

  истината е че всички жени сте златотърсачки и всяка гледа да се продаде по- добре. мъжът ако може да отговаря за всичко а жената да спи по цял ден да гледа сериали и да подпръцкава и мъжът да и носи подноси в леглото ако не може , да назначи прислуга пак да повторя тотална заблуда нито работят така нормалните човешки взаимоотношения нито бизнеса. работят само някакви индивиди които са си измислили свой собствен свят. такъв бизнес е обречен на провал без обратна връзка.
 15. Борецът за свобода Васил Левски освен че е убил невинно дете на 15г. е бил и хомосексуалист. запазени са стари архивни исторически сведения, в които се казва, че дяконът е имал таен любовник в манастир и това е причината той да не е имал връзка с жена. Какво мислите за това? Има писмени данни които доказват това.
 16. Ислям (за любопитни) - част втора

  Може всякак да се каже , така както го мисли казващия . Но няма да е вярно ! Бог е мисловна категория . Казано по друг начин , само Човекът има богове . И като такава категория отразява непознатото , нашето незнание ..... Иначе цитираното "размърдва" мозъците в правилна посока на мислене . Та какво знаем за Вселената ? Нищо сравнено с безкрайността......
 17. Днес
 18. Заслужават ли си кабриолетите?

  Ами... като че ли се отказах от кабрио-то. По-скоро ще заложа на обикновената Микра. Дали ще е добре да бъде дизел? Харчи нещо от рода на 4.5/100 на дизел, което е страхотно. Но напоследък чувам лоши неща за дизела? Замръзвали колите, запушвали се дюзите, не знам си какво. Вярно ли е това?
 19. Спорет мен, точно от това го е най-страх наш Николоф! П.П. Звезделина да не се хили като тиква на плет по на хората постовете, ми да земе да се обади!
 20. Кой е с предимство

  Май пак ти трябва проверовъчен изпит. Аз пак те питам. След като знак номер Б1 казва, че трябва да се осигури предимство ( това означава да се спре, ако се наложи), на какво основание твърдиш, че тоя със СТОП няма предимство и другия понеже му е дадена вратичка и да не спира, ако няма други с предимство, трябва да му сече пътя? Виж си логиката. Това, дето са ти говорили по изпитите е някаква интерпретация. Знакът СТОП не е измислен в България от българи за да се твърди, че целта била да се разпознава в гръб. А ако има дърво, клони, човек или там каквото се сетиш пред знака? Длъжен ли си ти, карайки с 90 км/ч по главен път да следиш значетата вдясно от теб? Много често тия знаци са поставени на пътища, включващи се под ъгъл на главния път и скрити с дървета. Трябва ли аз да предполагам винаги, къде има просека? Не. Законодателят в случая е измислил решение. Поставя се предупреждение, че пресичаш път без предимство. Това ти стига.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.