Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. Време за губене

  Добреее, за теб и на краката ще ги лакирам дори...
 3. За какво си мислите в момента.

  Много навалица, много нещо. Неможе се размине човек, а пък и вече нали има електронни магазини. Prime 95 и FurMark ли пускаш батка ? Heaven бенч ?
 4. За какво си мислите в момента.

  Не превръщай раздела в технически, че Николов, Повелителя на форума, отново ще негодува
 5. За какво си мислите в момента.

  Не, просто ти се чудя.Продължавай за сега не ми пречиш.
 6. Съвременно SSD тоест значително по-добри скорости от SATA варианта които си избрал - http://nikem-bg.net/computer-components/ADATA-SX7000-256G-M2-2280-PCIE/ Колкото до гаранцията тя е 5 години (160TB) срещу 3 години (80TB) за MX300.
 7. За какво си мислите в момента.

  Да позная – пак не ти харесва и искаш да спра, нали?
 8. За какво си мислите в момента.

  Тук правя тестове на един лаптоп.. И си губя времето, докато ги извърти...
 9. За какво си мислите в момента.

  Бухал, ама ти вярно понякога не правиш връзка с главния мозък.
 10. За какво си мислите в момента.

  То и аз работя. Сега не. Сега пак работя. Тук за малко спрях. Ето пак почнах. Не, сега не работя. Оп, работя.
 11. За какво си мислите в момента.

  Браво на теб. Това, че работя не означава, че не мога да кажа наздраве...ама такъв е живота понякога...
 12. За какво си мислите в момента.

  f https://www.liveleak.com/view?i=70f_1511194551 Индийците не ги гледай
 13. Жалко че не е налична. Искам да се възползвам максимално повече от гаранцията за да съм по-спокоен, тъй като в близките 3 години не мисля да правя съществени промени по конфигурацията. Благодаря на всички, че се включихте. Утре най-вероятно ще поръчам една от двете. В крайна сметка 1070ТI не е слаба карта, но ще видим.
 14. За какво си мислите в момента.

  Ооо, това са някакви стереотипи разпространяващи се сигурно... Честито ви..утро на всички.. Черния петък мен лично не интересува. Ще търся работи на промоции да си купувам. Ще купувам каквото си реша :)))
 15. ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Маникюр“

  Остават: 29 дни и 23 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по «МАНИКЮР» по утвърдени програми от МОМН и ЕС, висококвалифицирани знания и умения. Интензивният Курс по Маникюр е подходящ за хора, които искат в кратки срокове да придобият специализирани знания и умения. При провеждането на курсове при нас ще изучавате: - История на маникюра; - Хигиена и организация на работното място; - Дезинфекциране на инструментите; - Болести по ноктите и кожата; по ноктите и кожата - Анатомия на ръце, нокти и кожа; - Технология на маникюра; - Грижа за кутикулите; - Техники на лакиране – класически, френски; - Рисунки върху ноктите / декорации/; - Рисуване с акрилни и ацетонови бои; - Изграждане с UV гел; - Гел лак; - Структура на оформяне на нокътната плочка; Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Практика в реална работна среда – козметичен салон. Завършеното професионално обучение се удостоверява с: - УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност – придобиване на част от професия - – 550,00 лева или - СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация - 850,00 лева Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация – https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност. ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798. Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му. За контакт и записване тел.: 02/4835994, 0877380031, 0877441300, 0877361160 http://cpopartners.bg/

  275.00 EUR

 16. За какво си мислите в момента.

  "Работник боядисва конци, които ще бъдат използвани за направата на хвърчила в Ахмедабад, Индия." Така ли се правило, а ?
 17. За "Черния петък" и защо наистина е черен...

  Черният петък не ме интересува и няма да се ръководя от промоции в избора си на това, което искам аз
 18. ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Фризьорство”

  Остават: 29 дни и 23 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за курс по «ФРИЗЬОРСТВО» по утвърдени програми от МОМН и ЕС, висококвалифицирани знания. Интензивният Курс по Фризьорство е подходящ за хора, които искат в кратки срокове да придобият специализирани знания и умения. При провеждането на фризьорските курсове при нас ще изучавате: - мъжко подстригване; - дамско подстригване; - детско подстригване; - боядисване; - боядисване и направата на кичури с фолио или шапка; - направата на модни мъжки и дамски прически; - посрещане и изпращане на клиенти; - почистване на фризьорският салон; - дезинфекциране на фризьорските инструменти; Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Практика в реална работна среда – фризьорски салон. Завършеното професионално обучение се удостоверява с: - УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност – придобиване на част от професия - – 550,00 лева или - СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация - 850,00 лева Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация – https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност. ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798. Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му. За контакт и записване тел.: 02/4835994, 0877380031, 0877441300, 0877361160 http://cpopartners.bg/

  275.00 EUR

 19. ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС „Козметика”

  Остават: 29 дни и 23 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ обявява прием за Курс по «КОЗМЕТИКА» за начинаещи. Курсът по Козметика се води от високо квалифицирани преподаватели със значителен професионален опит като козметици с педагогическа правоспособност по утвърдени програми от МОН и ЕС. Салонът за обучение е оборудван според Европейските стандарти за обучение на професионални козметици. Курсът е подходящ за хора, които искат да придобият специализирани знания и умения в областта на козметиката и естетическите грижи за лице и тяло. Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. При провеждането на козметичните курсове при нас ще изучавате: – История на козметиката; - Анатомия и физиология на кожата, болести; - Хигиена и организация на работното място; - Оборудване на козметичен салон; - Видове козметични процедури; - Видове козметични масажи; - Видове епилация – кола маска, ipl фото епилация, rl радиочестотен лифтинг и др.; - Работа с козметична апаратура – четков пилинг, дарсонвал, вакум почистване и видове терапии. Практиката се провежда в салон за красота, на оборудвано работно място върху манекени и клиенти. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност. Завършеното професионално обучение се удостоверява с: - УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност – придобиване на част от професия - – 550,00 лева или - СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация - 850,00 лева Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация – https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798. Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му. За контакт и записване тел.: 02/4835994, 0877380031, 0877441300, 0877361160, http://cpopartners.bg/

  275.00 EUR

 20. За какво си мислите в момента.

  Хайде, честит ви Шестък! В черния петък жените се били движели с 80 лева в час
 21. Остават: 29 дни и 23 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “СЕРВИТЬОР - БАРМАН”, специалност: „ОБСЛУЖВАНЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ за квалификация, Центърът организира ускорено обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността, Центърът осигурява практика в реална работна среда. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност. Завършеното професионално обучение се удостоверява с: - УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност – придобиване на част от професия - – 350,00 лева или - СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация - 650,00 лева Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация – https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement След успешно завършване на курса може да заемате следните длъжности: Барман, Главен сервитьор, Салонен управител, Сервитьор. ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 200912798. Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му. За контакт тел.: 02/4835994, 0877380031, 0877441300, 0877361160, http://cpopartners.bg/

  175.00 EUR

 22. Остават: 29 дни и 23 часа

  • ПРЕДЛАГАМ
  • БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
  Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “ГОТВАЧ”, специалност: „ПРОИЗВОДСТВО НА КУЛИНАРНИ ИЗДЕЛИЯ И НАПИТКИ” Обучението се провежда в самостоятелна / дистанционна форма. За работещите по професията без документ за квалификация, Центърът организира ускорено обучение, съобразен с възможностите на кандидатите. За курсисти без опит по специалността, Центърът осигурява практика в реална работна среда. Индивидуалното обучение има следните предимства: удобно за вас време, самостоятелна програма, 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност. Завършеното професионално обучение се удостоверява с: - УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ по образец 3-37 на МОН с международна валидност – придобиване на част от професия - – 350,00 лева или - СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация - 650,00 лева Получавате Europass приложение на български, немски и английски език, в което се посочват длъжностите, които съгласно Европейския класификатор на професиите курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация – https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement След завършване на курса може да заемате следните длъжности: Готвач, Помощник – готвач. ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ към Сдружение “ПАРТНЬОРИ – КС” е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение, лицензия № 200912798. Продължителността на курсовете се определя съвместно със заявителя, като се отчитат неговите нужди и при спазване разпоредбите на Закона за професионално образование и обучение и Правилника за прилагането му. За контакт тел.: 02/4835994, 0877380031, 0877441300, 0877361160 http://cpopartners.bg/

  175.00 EUR

 23. За какво си мислите в момента.

  Схватлив си, не може да ти се отрече.
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.