Премини към съдържанието

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично     

 1. Последния час
 2. За какво си мислите в момента.

  ти сега на сичко ли ше му отговориш отпреди пет страници? Дай някак си по-наедро. Обобщи един отговор, може и в точки и да се свърши ... щото няма ти остане време да ми обръщаш на мен внимание, а нали знаеш, че аз за това съм тук иначе ше трябва да се правя на намахана и да ме банват
 3. За какво си мислите в момента.

  Така си мислиш и успокояваш ти обаче. Аз още не мога да стигна европейските си победи. Наближаваме бройката ама има още работа.
 4. За какво си мислите в момента.

  Уш уф пундрелник. Окачих са на инъ жица и си имам и нет на корем... Пучти кат у назе сън си, само дет на 12 часа стрелят в седалката и ма окачват на шланг...
 5. За какво си мислите в момента.

  кога шъ тъ гонът от там?
 6. Много "независими" и много "свободни" са... направо нямам думи! - Напълно зависими както от Украйна, така и от РФ, а какви са свободите при наличието на военна хунта... това колегите, защитници на правата на рускоговорящите в Донецк и Луганск да кажат. Допадна ми един ироничен коментар в "Новая газета" за положението там(цитирам по памет): "Руската хунта, без разрешението на киевската хунта помага на донецката хунта да се справи с луганската хунта"
 7. Гледане на Онлайн TV

  И за да го изрови баба Пена от Берлин този персонален хеш за нейното временно динамично ИП, трябва да погледне на 77 линия в HTML кода на страницата в Лисицата. https://edge16.cdn.bg:20060/fls/bonair.stream/chunklist_w630257558.m3u8?at=2ad469d722ddc85aed1af8143329ae49 https://lb-hls.cdn.bg/2006/fls/bonair.stream/playlist.m3u8?at=2ad469d722ddc85aed1af8143329ae49 пък то там си има линк готов, във VLC и двата варианта отгоре работят с еднакво качество 720х576 и битрейт. Много ми е забавно с какво голямо усърдие пишете така, че случаен човек като прочете темата, да не може да му е полезно вашето писане.
 8. За какво си мислите в момента.

  Тая работа не можеш да я вършиш и за това никой не ти я е предложил. Представяш ли си гада да вземе да отиде на кафе с пасат2. Ми по добре да си беше хванал рейса или таксито вместо да излага момичето. А стига ве !!!
 9. Музикална игрица

  от текста на песента many nights we pray препятствие/бариера
 10. За какво си мислите в момента.

  гледам на кафе в болничната чаша...
 11. За какво си мислите в момента.

  Особено Симски и Ганя като заминаха в небитието с два бързи бана много деликатно почна да се изразяваш от тогава.
 12. Cloud Space

  Ако все пак се ориентираш към Мега заради 50-те GB и възнамеряваш да го ползваш не като бекъп, а като вързан диск към операционната си система - имай в предвид, че е много далече от ъплоуд/доунлоуд скоростите на DropBox или Google Drive примерно. На практика е бааааааавен до изнервяне и практически безполезен. То това е най-важното при облачен диск - скоростите.
 13. Мисълта с която се събудихте тази сутрин

  ще е по-хубав ден от вчера
 14. За какво си мислите в момента.

  Аз знам как - с пластика...
 15. Познай за следващия (нов сезон)

  нямам идея как да се правя на това което не съм Пропуска тъпи мнения и коментари, без да реагира на тях?
 16. Остават: 11 месеца и 30 дни

  • ТЪРСЯ
  • НОВО
  Всички знаем,че охранителни ролетки са едни от основните завършващи елементи на Вашия двор.Те имат не само предпазна,но и декоративна функция.Ако и Вие оценявате красивото и сигурното,посетете нашите магазини в град Варна.

  Free

 17. За какво си мислите в момента.

  Да ве да. Те всички които си забелязват очевадното и трябва да мислят като мен. Не Питонски, евтините ти закачки с дамите се забелязват от самолет. Ти всъщност коя пропусна до тук ? Къде не се пробва ? Моля ако има дама в тоя форум която се е почувствала пренебрегната Питона да не е тичал след нея да се докладва ?
 18. Асоциации /продължение/

  абстрахиране
 19. от там се връщам напред съм с три чифта патъци не ме питай как стана...............
 20. Ако си склонен да си купиш карта втора употреба, може да помислиш за gtx 980 Ti с остатъчна гаранция за 650-700лв. която е по-бърза средно с около 20-25% от 1060 за същите пари.Продаваш твоето захранване и видео и си купуваш по-качествено захранване например seasonic focus gold 650w за 180лв. и даже може да ти останат пари за още 8гб рам.
 21. За какво си мислите в момента.

  Стига си я плюл че един ден ще и почукаш на вратата и тя даже няма да ти отвори.
 22. Върнах се с години напред и при Win 10 Pro 1709 bild 16299. 64 за мен абсолютен шампион е Kaspersky Total Security 2018 за 14 лв. годишен лиценз ! Системата е по-пъргава сравнено с Win XP ,Win 7 и Win 8.1 Иначе го харесвам това е предпочитаната и любима защита за мен. Тестовете си ги пробвам сам.
 23. опа.................... това изяснява много неща, прав си
 1. Зареди още активности
×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.